Vladan Ivic
- anekfrastos
Re: Vladan Ivic
Κρατιεμαι καιρό τώρα ...αλλά... ρισκαρω και το λεω. Εχω μία βαθιά ελπίδα ότι ο αδελφός του wife beater μπορεί να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο asset που έβγαλε ή ομάδα την τελευταία δεκαετία.
Άμα του βγει και το σημερινό κόλπο με την 11αδα αυτή, τότε μιλάμε ότι το παλικάρι έχει όντως κακαλα και το ξέρει το τοπι. Τότε θα μπορούμε να ονειρευόμαστε και κάποιοι σαν εμένα που έχουμε αποκτήσει PTSD όλα αυτά τα χρόνια.
Άμα του βγει και το σημερινό κόλπο με την 11αδα αυτή, τότε μιλάμε ότι το παλικάρι έχει όντως κακαλα και το ξέρει το τοπι. Τότε θα μπορούμε να ονειρευόμαστε και κάποιοι σαν εμένα που έχουμε αποκτήσει PTSD όλα αυτά τα χρόνια.
to λέω πριν το αποτέλεσμα. Η κίνηση με Κουλούρη μου αρέσει πολύ κι ας είμαι υπερ του Κλάους γενικά. Δίνεις ευκαιρία στο πιτσιρίκο και ποντάρεις στις ειδικές συνθήκες του αγωνιστικού χώρου.
Εκει που θα σε βγαζαν ολοι τρελο,ερχεσαι και τους αποστωμονεις.Η σημερινη κινηση με Κουλουρη δειχνει δειγμα γραφης εξυπνου και μεγαλου προπονητη κατα την αποψη μου.
Πολύ καλά το πας το έργο, Βλάντανε.
Πάρα πολύ καλά.
Τρομερή πειθαρχία και ομαδικότητα, λεπτομερώς δουλεμένη τακτική, άψογη φυσική κατάσταση, εξαιρετική ενσωμάτωση όλων των μεταγραφών.
Τρέλανέ μας, αέρινη φράντζα.
Πάρα πολύ καλά.
Τρομερή πειθαρχία και ομαδικότητα, λεπτομερώς δουλεμένη τακτική, άψογη φυσική κατάσταση, εξαιρετική ενσωμάτωση όλων των μεταγραφών.
Τρέλανέ μας, αέρινη φράντζα.
- anekfrastos
- desperando
- Επικοινωνία:
δουλεψε την νοοτροπια
θελω τον ΠΑΟΚ οταν εχει τον αντιπαλο μισοπεθαμενονα τον δινει την χαριστικη στο κεφαλι και οχι το φιλι της ζωης
υγ βλαντο για τον κουλουρη τα αρδ θα σε ρωτουσαν αν δενκερδιζαμε
θελω τον ΠΑΟΚ οταν εχει τον αντιπαλο μισοπεθαμενονα τον δινει την χαριστικη στο κεφαλι και οχι το φιλι της ζωης
υγ βλαντο για τον κουλουρη τα αρδ θα σε ρωτουσαν αν δενκερδιζαμε
- anekfrastos
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
τελειώνει η συνέντευξη και πάνε να φύγουν και λέει ο Ιβιτς
"θέλω να πω κάτι, περίμενα να με ρωτήσετε για τον Κουλούρη...δε με ρωτήσατε κάτι..."
αμηχανία και ο βλάντο λέει "ΟΚ, ΟΚ" και φεύγει
φλόκια στα μούτρα σας ζώα
τελειώνει η συνέντευξη και πάνε να φύγουν και λέει ο Ιβιτς
"θέλω να πω κάτι, περίμενα να με ρωτήσετε για τον Κουλούρη...δε με ρωτήσατε κάτι..."
αμηχανία και ο βλάντο λέει "ΟΚ, ΟΚ" και φεύγει

φλόκια στα μούτρα σας ζώα

έχεις μερική ευθύνη για την εικόνα στο 2ο ημίχρονο. Απαράδεκτη χαλαρότητα από την ομάδα, έπρεπε να τους τσιτώσεις και να μπούνε μέσα να πνίξουν τη κωλομαδα