Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
1
1%
Κρέσπο
4
3%
Τζαβέλας
2
1%
Βαρέλα
1
1%
Μάτος
1
1%
Κάνιας
3
2%
Σάκχοφ
5
3%
Ροντρίγκεζ
25
16%
Μπίσεσβαρ
8
5%
Κάμπος
7
5%
Κουλούρης
96
62%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
1
1%
Περέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 154

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Αστέρας Τρ.-Π.Α.Ο.Κ,1-2,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mapogo »

Μου θύμησε το ματς με τη Λειβαδιά 2 χρόνια πριν. Που κερδίζαμε 0-2 , η Λειβαδιά ήταν ανύπαρκτη μέχρι το 80 (αν θυμάμαι καλά) κ την έβαλε το κοράκι στο "κόλπο" απ το πουθενά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

The_Stalker έγραψε:Όσο για τα π@@στράκια του αστέρα, εδώ δεν δέχομαι λιγότερα από 6 φλόκια στη μάπα τους. Κ@λοπαίδια, γ@μω τα σπίτια σας, στα αφεντικά σας σούζα και στα τέσσερα.. Πάρτε την ελαφριά τσαπού για σήμερα κι αναμείνατε στα ακουστικά σας, γιατί στον δεύτερο γύρο κι από τ' αυτιά θα τα ρουφάτε μ@@νόπανα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εκει στην πΑΕ ας βαλουν καποιον να κανει αναλυση του ματς,να δειξει ολες τις λανθασμενες αποφασεις,να φτιαξει το βιντεακι ανεβαζοντας το στο yt και μαζι μια ανακοινωση

2 ωρες υποθεση
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Κανα Λινκ με το πέναλτυ; Ηταν; Όσες φορες το ειδα δεν εβγαλα ακρη με τοσο κοσμο μεσα στην περιοχη αλλα δε μου φανηκε κ πολυ πέναλτυ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Fawkes έγραψε: Που το είδες καθαρό;
Σε ενα ριπλει απο πισω φαινεται οτι την ωρα του σουτ ο Βαρελα βαζει το ποδι του και βρισκει το ποδι του Ιγκλεσιας. Αυτο βλεπω εγω.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Όχι ρε ακουιλα μη το σκέφτεσαι
Δεν υπάρχει Πεναλντυ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

back in black έγραψε:Κρατάω τη νίκη, παρότι δεν χόρτασα το παιχνίδι. Καταραμένο γήπεδο.

Πάντα είχα την απορία πως επιβιώνει αυτή η σιχαμένη ομάδα. Ιστορία δεν έχει, φανέλα δεν έχει, οπαδούς δεν έχει πχ. έπαιζε σήμερα στο μοναδικό αγώνα της ημέρας , με μια απο τις εμπορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, με κλειστή αγορά και καλούτσικο καιρό και το γήπεδο ήταν άδειο!!! Απο που στον π@υτσο έχουν έσοδα;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εβγαλε κατευθειαν ομω ςο αρετοπουλος
ο οποιος απρεμπιπτοντως δεν πρεπει να πηρε χαμπαρι ποιος το εκανε,αλλον πηγε να υποδειξει στην αρχη
και οι δικοι μας του υπεδειξαν τον...υπαιτιο μπας και διασωσουν τουλαχιστον απο κανενα σκηνκο αποβολης αλλου παιχτη κατα λαθος

παντως ο βαρελα δεν ειπε και τπτ.!να το πουμε και αυτο,σαν να το παραδεχτηκε
εγω μια φορα ακρη δεν βγαζω

ο αρετοπουλος τελο ςπαντων δεν σφυριξε σωστα αν δουμε το ματς συνολικα,αλλα και η ομαδα δεν εκανε καλο ματς για μεγαλο διαστημα,μην βγαζουμε την ουρα των παιχτων απο εξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 19 Σεπ 2016, 20:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Παλαιολόγος έγραψε:τελος καλο ολα καλα
Τέλος καλό.

Όχι όλα καλά...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Mapogo έγραψε:Μου θύμησε το ματς με τη Λειβαδιά 2 χρόνια πριν. Που κερδίζαμε 0-2 , η Λειβαδιά ήταν ανύπαρκτη μέχρι το 80 (αν θυμάμαι καλά) κ την έβαλε το κοράκι στο "κόλπο" απ το πουθενά.
Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τους έχω όλους γραμμένους τους Αρετόπουλος στα π@πάρια μου...Ας μπαίνει ο ΠΑΟΚ να κάνει στο 20λεπτο 2-0 όπως τον ονειρευόμαστε και άμα αρχίσουν τα ''φάλτσα'' θα αναλάβουμε κι εμείς...Φέτος δεν έχει συγχώρεση όποιος πάει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ θα την πληρώσει άσχημα...Μπροστά η ομάδα και πίσω εμείς...

ΥΓ Νομίζω είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή μου που λέω ότι οι παίκτες ξέρουν που ήρθαν που παίζουν και οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει για το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο.Και φυσικά το ξέρει και ο προπονητής μας.Και ο κόσμος.Και ο πρόεδρος.Και ο ιδιοκτήτης.Δεν υπάρχει άλλος δρόμος...

ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως... :nairepaok:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Θα ξεκινήσω απ την ομαδα γιατί η ομάδα κερδίζει και η ομάδα χάνει ΠΑΝΤΑ!
Είμαστε δυνατοί-συγκροτημένοι-σοβαροί. Μου αρέσει η πίεση με παγίδες σωστά όπως και τα ανοίγματα μας όταν μας πιέζουν. Παίζουμε και κάθετα και απο το πλάι!
Μπράβο!
Στα αρνητικά:
1ον: Κάπου στο 30 η ομάδα έκατσε χωρίς λόγο δεν μου άρεσε πως πήγαμε να βγάλουμε την μπάλα! εκεί η τετράδα στην άμυνα + κανίας σακχόφ χάθηκαν! Ο μπίρσεβαχ και ο κάμπος πιο προωθημένοι επίσης έκαναν πολλά λάθη!
2ον: Τραγικοί να μην τελειώνεις αυτά τα μάτς- πρέπει να πέσει τράβηγμα αυτιού!

Στα του πουτάν@ς γιού- Δεν θεωρώ οτί έκανε κάτι επίτηδες, νομίζω δημόσιες σχέσεις πήγε να κάνει και τα έκανε πουτάνα κλασσικά!
Στο πρώτο μας έπαιξε καλά στο δεύτερο στο πειθαρχικό τα έκανε σκατά σκεφτόμενος οτί του αστέρα άμα μοιράζει κάρτες θα τελειώσουν με 8!
Μας χαιρετά απο Νοέβριο και καλές πίπες να κάνει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κριμα για αυτο το παιχνιδι που καταληξαμε να αναλωνομαστε σε συζητησεις περι διαιτησιας.Σημερα το πρωτο 30λεπτο ηταν οτι πιο πειστικο εχω δει απο την ομαδα και καθως η τυχη βοηθαει και τους τολμηρους ενα τεραστιο μπραβο στον Ιβιτς και τον Κουλουρη.Δυστυχως ειδα λιγο το δευτερο ημιχρονο γιατι δεν αντεχα το αγχος καθως θεωρουσα αυτο το παιχνιδι κομβικο για την συνεχεια.Ενα μπραβο σημερα και για τον Τζαλμα που μπορει να μην πηρε και παλυ ατομικες ενεργειες για να απειλησει αλλα ηταν το καλυτερο του παιχνιδι για την ομαδα με καποιες εξαιρετικες ομαδικες ενεργειες.Εξαιρετικος Γκαρυ που κλεινει στοματα πολλων μεταξυ των οποιων και το δικο μου καθως φοβομουν την ασταθεια του,με καλες στιγμες Μπισε,Κανιας,Ματος και γενικα οι περισσοτεροι των παικτων αλλα και παλυ το μονο μελανο σημειο ισως απο την αρχη της χρονιας ειναι μια δυσλειτουργια στο 6-8 που δεν δινει πολλες στιγμες την αναγκαια ηρεμια χωρις και παλυ να εχω καταλαβει τι ακριβως φταιει.Μπραβο και παλυ στην ομαδα!!!

Υ.Γ Εγινε μεγαλη κουβεντα περσι για το αν επρεπε η δεν επρεπε να κατεβει η ομαδα στο τηγανι αλλα αυτο το -3 ειναι μεγαλο αγκαθι για την συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

painkiller4 έγραψε:Χαβο ντροπή ποιος ρε σε ανεδειξε?ειλικρινά λυπαμαι και σ είχα σε εκτίμηση.
Παρακαλω ο Χαβος να μπει στην blacklist του PAOKMANIA. Δεν γινεται να μιλας σε διαιτησια οταν παιρνεις πεναλντυ που ουτε ο γαυρος δεν θα ζητουσε.Εισαι επισημως ξεφτιλας
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Παλαιολόγος έγραψε:εβγαλε κατευθειαν ομω ςο αρετοπουλος
ο οποιος απρεμπιπτοντως δεν πρεπει να πηρε χαμπαρι ποιος το εκανε,αλλον πηγε να υποδειξει στην αρχη
και οι δικοι μας του υπεδειξαν τον...υπαιτιο μπας και διασωσουν τουλαχιστον απο κανενα σκηνκο αποβολης αλλου παιχτη κατα λαθος

παντως ο βαρελα δεν ειπε και τπτ.!να το πουμε και αυτο,σαν να το παραδεχτηκε
εγω μια φορα ακρη δεν βγαζω

ο αρετοπουλος τελο ςπαντων δεν σφυριξε σωστα αν δουμε το ματς συνολικα,αλλα και η ομαδα δεν εκανε καλο ματς για μεγαλο διαστημα,μην βγαζουμε την ουρα των παιχτων απο εξω
Μήπως το "παραδέχτηκε" ο Βαρέλα, για να γλιτώσει τον Τζαβέλλα;
Λέω εγώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”