Τουρνουά Pro
- thanasisp04
αυτό το ΣΚ θα έχω ανέβει πάνω κ γώ (...για αυτό να δώ κ τις μπλούζες κπα στιγμή αν γίνεται φανταστικοί μου φίλοι...)κ μιας κ είδα το αραχνιασμένο αυτό τόπικ όποτε θέλετε διδάσκω κ λίγη μπαλίτσα...Ο νοών νοείτω...
Υ.Γ. Δικαιολογίες στην εβδομάδα του style είμαι κομμάτια δεν προλαβαίνω δεν θα περάσουν έτσι...απαρατήρητες...
Υ.Γ.Ασχετο 2:όντως στο Fifa έχει την ΠΑΟΚΑΡΑ?(παίζω μόνο λίγο pro..
)

Υ.Γ. Δικαιολογίες στην εβδομάδα του style είμαι κομμάτια δεν προλαβαίνω δεν θα περάσουν έτσι...απαρατήρητες...
Υ.Γ.Ασχετο 2:όντως στο Fifa έχει την ΠΑΟΚΑΡΑ?(παίζω μόνο λίγο pro..
)

- aspromauri
- aspromauri
- aspromauri
Η ιστορία έχει γραφτεί Νοβιτίδη .. ο Γιάνκος πήρε το τουρνουά αφού διέλυσε όσους τόλμησαν να εμφανιστούν στο φρατέλλι και να πάρουν μαθήματα πρου.novito έγραψε:fox τι περιμένεις απ τη στιγμή που ανακατεύτηκε ο καρπουζάς Γιάνκος......
Εσύ όπως κάτι άλλοι ανύπαρκτοι βάλαν την ουρά στα σκέλια και καθήσαν στο πισί τους να ποστάρουν για ζουζουνίσματα!
Επόμενο τουρνουά κάντε το όποτε θέλετε για να μη λέτε δικαιολογίες ότι δεν βολεύει η ώρα γιατί θα πάω γυμναστήριο και γιατί θα ξυρίζω το κεφάλι μου.
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο Γιάνκος!
- Alexakisg4
!!!
Σε πλαι στασιον παίζετε? θα ερχόμουν και εγώ παιδία αλλά μονό σε pc το παίζω θα γίνω ρόμπα δεν το έχω παικσει σε πλαι εχο 2 χρονιά το παικσω..