Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Καμία τύχη δεν θα έχει στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος, εκτός και αν τον δούμε (πάλι) παρέα με τον Πέδρο και τους φραπέδες που θα έχουμε πάρει έξω από το γήπεδοhasio_john έγραψε:Τρένο ο νιόνιος ... (μέχρι να παίξει με μας φυσικά!)
- desperando
- Επικοινωνία:
το πήρε και το δεύτερο τριποντακι η κούλα.
Μην πέφτετε στην παγίδα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.
το πρωτάθλημα είναι τα ματς απέναντι στους μικρομεσαίους.
όποια ομάδα έχει την σοβαρότητα και την τύχη να πάρει τα περισσότερα αυτά παιχνίδια έχει και τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.
Μην πέφτετε στην παγίδα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.
το πρωτάθλημα είναι τα ματς απέναντι στους μικρομεσαίους.
όποια ομάδα έχει την σοβαρότητα και την τύχη να πάρει τα περισσότερα αυτά παιχνίδια έχει και τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.
joshua έγραψε:Ε και τον Τσιγκρινσκι με τον Λεσκοτ τους λες αναβαθμιση σε σχεση με κολοβετσιο και αρθο.
Ακριβως αυτο που ειπε ο πιλοτος,δε λεω οτι δεν ειναι καλυτεροι, απλα η ΑΕΚ και χωρις αυτους ηταν αρκετα καλη αμυντικα.
Εγω δε βλεπω κατι ιδιαιτερο μεχρι τωρα απο καμια μεταγραφη της εκτος Αλμειδα,ο τυπος οσο ειναι καλα (μεχρι τωρα γυρω στα 40' μεσο ορο) ειναι φοβητρο,παντα οτι αφορα τους μικρομεσαιους αντιπαλους.
Ενταξει ειναι μικρο το δειγμα αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Η Βεροια (δεν εχω δει την Κερκυρα) θεωρω οτι ειναι πρωτο φαβορι για υποβιβασμο,και αν δεν υπηρχε και ο Ηρακλης των χιλιων προβληματων, δεν θα ειχε καμια τυχη.
Μαλιστα...δλδ ουτε η αεκ ηταν καλη...
Ωρες ωρες απορω πραγματικα...αυτη η διαθεση μειωσης των αντιπαλων προκυπτει απο καποια ανασφαλεια δικη μας.?
Δλδ η αεκ πρεπει να φαει 5 και ο βαζελος 4 απο εμας...
Να ειστε δικαιοι παιδια και να κρινετε αντικειμενικα...το πρωταθλημα φετος θα ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο...οποιος φανταζεται οτι θα παρει αερα 10 βαθμων απο τον οποιοδηποτε ειναι πολυ γελασμενος και αυτο ισχυει και για τους 4 διεκδικητες.Ας αφησουμε λοιπον τα 1 και 2 κλασεις παραπανω.
Ωρες ωρες απορω πραγματικα...αυτη η διαθεση μειωσης των αντιπαλων προκυπτει απο καποια ανασφαλεια δικη μας.?
Δλδ η αεκ πρεπει να φαει 5 και ο βαζελος 4 απο εμας...
Να ειστε δικαιοι παιδια και να κρινετε αντικειμενικα...το πρωταθλημα φετος θα ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο...οποιος φανταζεται οτι θα παρει αερα 10 βαθμων απο τον οποιοδηποτε ειναι πολυ γελασμενος και αυτο ισχυει και για τους 4 διεκδικητες.Ας αφησουμε λοιπον τα 1 και 2 κλασεις παραπανω.
προχθες πετυχα το μπαλαφα και ακομα και αυτος πανω κατω ειπε οτι ειναι δυσκολη η φαση φετος. ασε που υπαρχει και μπαχαλο στα διοικητικα.
υγ: Ιντιο δεν βλεπω κανεις να ειπε κατι τετοιο που λες.
υγ: Ιντιο δεν βλεπω κανεις να ειπε κατι τετοιο που λες.
indio στην υπερβολη δεν απανταμε με ακομα μεγαλυτερη, γινεσαι ιδιος με αυτους που απευθυνεσαι. 
Αναφερθηκε οτι ηταν κακη η αεκ και τα μμε θα την κανουν ομαδαρα..αλλα αυτο ηταν η αφορμη .εχει μερες που θελω να γραψω με βαση αυτη τη διαθεση απαξιωσης...
Συγνωμη εαν υπερεβαλα αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι και οι 4 ομαδες ειναι (για Ελλαδα) καλες και πολυ κοντα σε δυναμικοτητα.Επαιξε καλα η κουλα σημερα και πηρε το 2πλο τοσο απλα.
Κινδυνεψε να το χασει ? Ναι οπως και εμεις με παναιτωλικο αλλα συνολικα ημασταν καλοι.Ετσι και η αεκ σημερα.τοσο απλα.
Συγνωμη εαν υπερεβαλα αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι και οι 4 ομαδες ειναι (για Ελλαδα) καλες και πολυ κοντα σε δυναμικοτητα.Επαιξε καλα η κουλα σημερα και πηρε το 2πλο τοσο απλα.
Κινδυνεψε να το χασει ? Ναι οπως και εμεις με παναιτωλικο αλλα συνολικα ημασταν καλοι.Ετσι και η αεκ σημερα.τοσο απλα.
Όπως ο ΠΑΟΚτσης πιστεύει ότι έχει καλύτερη ομάδα απο τη κούλα , έτσι κι αυτοί θεωρούν ότι έχουν ανώτερη ομάδα από εμάς.
Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιος είναι καλύτερος στη παρούσα φάση και ούτε καν έχω σχετική ένδειξη. Αν παίξουμε αρκετά ματς στο πρωτάθλημα , παίξουμε και μεταξύ μας , ίσως τότε υπάρχει κάποιο ξεκαθάρισμα.
ΥΓ : εννοείται ότι και οι βάζελοι θεωρούν ότι είναι ένα σκαλί πάνω από εμάς.
ΥΓ2 : είναι αυτονόητο και οι γκειδες πιστεύουν ότι είναι πάνω από όλους μας.
Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιος είναι καλύτερος στη παρούσα φάση και ούτε καν έχω σχετική ένδειξη. Αν παίξουμε αρκετά ματς στο πρωτάθλημα , παίξουμε και μεταξύ μας , ίσως τότε υπάρχει κάποιο ξεκαθάρισμα.
ΥΓ : εννοείται ότι και οι βάζελοι θεωρούν ότι είναι ένα σκαλί πάνω από εμάς.
ΥΓ2 : είναι αυτονόητο και οι γκειδες πιστεύουν ότι είναι πάνω από όλους μας.
Δεν ειναι κακο πραγμα η αυτοπεποιθηση απλα δημιουργουνται εντυπωσεις..υπαρχει κοσμος που δεν βκεπει τους αλλους αγωνες και ενημερωνεται (και καλα κανει
)μονο απο παοκμανια.Επισης αυτοι που τα λενε δημιουργουν και προσδοκιες και στο τελος απογοητευονται .Ειλικρινα για το καλο τους το λεω.
Indio έγραψε:Αναφερθηκε οτι ηταν κακη η αεκ και τα μμε θα την κανουν ομαδαρα..αλλα αυτο ηταν η αφορμη .εχει μερες που θελω να γραψω με βαση αυτη τη διαθεση απαξιωσης...
Δε διαφωνώ σχεδόν σε τίποτα, απλά σε ότι με αφορά κατέθεσα ότι η ΑΕΚ όσο ήταν ο Αλμειδα μέσα έμοιαζε ότι θα την διαλύσει τη Βέροια,όταν βγήκε μου θύμισε την περσινή καλή ομάδα που όμως δεν ήταν για πρωτάθλημα,και ας ήταν η μοναδική που κέρδισε την ΕΟ.
Αυτό και τίποτα παραπάνω.
- buffalobill4
καλος ο μπακασετας. καλος παικτης, ομαδικος και με τουβλο σουτ
Βασικα μπανε δεν ειχα δει τα δικα σου ποστς
. Αλλου φιλου ειδα αλλα ναι οκ καταλαβαινω το σκεπτικο σου.
Επισης να προσθεσω οτι η κουλα ποδοσφαιρικα ειναι οτι πιο αντιπαθητικο υπαρχει για τα γουστα μου...
γενικα σαν σχεδιασμος θεωρω οτι εχουν απιστευτη τυχη (οχι σχετικα με τα αποτελεσματα μονο) αλλα ας πουμε
-ροστερ λιγων παικτων που ποτε δε τραυματιζονται ομως για να φανει το κενο τους.
-μικρη εως ανυπαρκτη επενδυση σε παικτες που ομως σχεδον παντα τους βγαινουν οποτε παλι δε φαινεται το κενο.
Παρολαυτα την αληθεια που βλεπω θα τη πω.Δυστυχως η κουλα κατι τετοια ματς τα καθαριζει.
Επισης να προσθεσω οτι η κουλα ποδοσφαιρικα ειναι οτι πιο αντιπαθητικο υπαρχει για τα γουστα μου...
γενικα σαν σχεδιασμος θεωρω οτι εχουν απιστευτη τυχη (οχι σχετικα με τα αποτελεσματα μονο) αλλα ας πουμε
-ροστερ λιγων παικτων που ποτε δε τραυματιζονται ομως για να φανει το κενο τους.
-μικρη εως ανυπαρκτη επενδυση σε παικτες που ομως σχεδον παντα τους βγαινουν οποτε παλι δε φαινεται το κενο.
Παρολαυτα την αληθεια που βλεπω θα τη πω.Δυστυχως η κουλα κατι τετοια ματς τα καθαριζει.
Και μόνο που ασχολούμαστε με τους αλλόθρησκους και ιδιαίτερα μ αυτούς του ΠΟΚ, άποψη μου είναι ότι μικραίνουμε το διαχρονικό μεγαλείο της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας, μολύνοντας τζάμπα και βερεσέ τις ψυχές μας!!!!
Μόνο

Μόνο
- back in black