15. José Ángel Crespo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προς το παρόν αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ισπανός δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Περιμένεις από αυτόν ένα 7 και θα σου παίξει από 6 έως 8.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έχω ήδη λατρέψει Κρέσπο......έχει φάτσα και σουλούπι τύπου εφημεριδούλα, στοίχημα, μίλκο, Μενεγάκη και άραγμα στις μπασκέτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά ο μπαγάσας είναι πολύ οικονόμος και τίμιος στο παιχνίδι του. Σήμερα, με το που μπήκε γέμισε τόσο πολύ σωστά τους χώρους, που τον χάρηκα......πουλέν, ο δικός μου προσωπικός Καρανίκας.....my elephant man.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο τύπος είπαμε, είναι ΚΡΕΣΠΟΥΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ελβετικός Σουγιάς.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Απο το στόμα μου το πήρες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:Ελβετικός Σουγιάς.
++++

Μαυρόασπρου χρώματος...ευτυχώς... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Είναι νωρίς για κριτική σε παίχτες αλλά ρε μάγκες ... πες τε μου ειλικρινά ...

πόσο αδερφές είναι όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι πριν δουν τον παίχτη τον έβγαλαν άχρηστο, πιανόλα, πριμ μάνατζερ, υπόνοια μίζας, κλπ

και τώρα δεν έχει βγει ούτε ένας να μιλήσει για αυτόν τον πάρα πολύ καλό αμυντικό ... για να έχω καλό ερώτημα ... ποιος τελευταία κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι τόσο γρήγορος, τόσο καλός τακτικά και τόσο προσυλωμένος και συγκεντρωμένος ??? η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιον αμυντικό ...

μειονεκτήματα είναι η δύναμη και η προώθηση του παιχνιδιού που δεν είναι κορυφαίος αλλά είναι τουλάχιστον επαρκής.

εχθές μόλις μπήκε ... από δεξιά ξαφνικά αισθανθήκαμε ασφάλεια μεγάλη για όλη την αμυντική γραμμή ...

ρε τι πλάκα έχουν αυτοί οι αρδίδια δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ ... και πόσο λιγόψυχοι είναι οι κουφάλες ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τα είπες όλα, αλλά να ξέρεις ότι στην πρώτη στραβή (που εύχονται να κάνει) θα αρχίσουν τα σαςταλεγα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μετράμε 6 επίσημα μάτς χωρίς στραβές. Δεν νομίζω κάτι να αλλάξει τώρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως συνεχίζει σε π καλο επιπεδο κ θα φτάσουν να γράφουν άρθρα οτι αδικείται
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τι περιμένεις ρε Tad εδώ μέλη που γράφουν εδώ γράφανε για την γάτα τον μάνατζερ του που τους βρίσκει ομάδες αυτόν και τον άλλο τον Ισπανό που δεν αξίζουν και δεν έχουν ζητήσει ακόμα συγνωμη.
Από τα αρδ περιμένεις?
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αν και ειναι νωρις ακομη να κρινουμε τις μεταγραφες που γινανε φετος για μενα ειναι η 2η καλυτερη μεταγραφη μετα τον Ματος φετος.Το ξαναλεω ειναι νωρις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μιλα αντρικια ρε...οπως κ καποιοι αλλοι..

Μ'αυτο το βιογραφικο, με τα σχόλια των οπαδων των ομαδων τους κ απτο γεγονος οτι ουτε οι κακες ομαδες στην Ισπανία τους ηθελαν (συν τα οσα μου ειπε κ ο ισπανός ο φίλος μου), αυτο το συμπέρασμα εβγαλα απτην πρωιμη απογοητευση μου γτ ηθελα κατι πιο δυνατο (ειδικα για βασικο σεντερ μπακ)..
Ως μπακαπ ο χοσεμ φαινεται πααρα πολυ καλη λυση.

Ενας παικτης κρινεται αν ειναι παικταράς σε βαθος χρονου κ με την σταθεροτητα του, οχι σε 4 ματς.
Εξαλλου ουδεποτε κρυφτηκα οπως εσυ, που αν παραθεσω τα οσα εσερνες στον φρανκ για να υπερασπιστεις τον ιβαν κ τον νβ, δε θα βρισκεις πετρα..
Οποτε τους ειδα καλους το εγραψα,το ίδιο και οταν τους ειδα μετριους.

Y.Γ. και μην ανησυχεις, εχω τα @@ να παραδεχτω πραγματα..Μεχρι κ gifaki κομανεντσι εχω φτιαξει για να ποσταρω οταν με πεισει καποιος. Αδημονω βασικα γτ με νοιαζει ο ΠΑΟΚ κ οχι η παρτη μου!

Εν αντιθεσει με σενα που ουδεποτε εκανες κριτικη σε μαντουρο κ κοστα πχ.. Μεχρι κ πριν 2 μηνες, ελεγες οτι παιζει βασικος στον νιωνιο της ολλανδιας (πριν τον διωξουν βεβαια) κ λοιδωρουσες που θεωρουσα το πρωταθλημα τους θλιβερο κατω απ'τις θεσεις 1-5..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε ριξε ενα gifaki να ξεχασουμε τα περι (συνεχώς εξελισσόμενου) ολσεν. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:Μιλα αντρικια ρε...οπως κ καποιοι αλλοι..

Μ'αυτο το βιογραφικο, με τα σχόλια των οπαδων των ομαδων τους κ απτο γεγονος οτι ουτε οι κακες ομαδες στην Ισπανία τους ηθελαν (συν τα οσα μου ειπε κ ο ισπανός ο φίλος μου), αυτο το συμπέρασμα εβγαλα απτην πρωιμη απογοητευση μου γτ ηθελα κατι πιο δυνατο (ειδικα για βασικο σεντερ μπακ)..
Ως μπακαπ ο χοσεμ φαινεται πααρα πολυ καλη λυση.

Ενας παικτης κρινεται αν ειναι παικταράς σε βαθος χρονου κ με την σταθεροτητα του, οχι σε 4 ματς.
Εξαλλου ουδεποτε κρυφτηκα οπως εσυ, που αν παραθεσω τα οσα εσερνες στον φρανκ για να υπερασπιστεις τον ιβαν κ τον νβ, δε θα βρισκεις πετρα..
Οποτε τους ειδα καλους το εγραψα,το ίδιο και οταν τους ειδα μετριους.

Y.Γ. και μην ανησυχεις, εχω τα @@ να παραδεχτω πραγματα..Μεχρι κ gifaki κομανεντσι εχω φτιαξει για να ποσταρω οταν με πεισει καποιος. Αδημονω βασικα γτ με νοιαζει ο ΠΑΟΚ κ οχι η παρτη μου!

Εν αντιθεσει με σενα που ουδεποτε εκανες κριτικη σε μαντουρο κ κοστα πχ.. Μεχρι κ πριν 2 μηνες, ελεγες οτι παιζει βασικος στον νιωνιο της ολλανδιας (πριν τον διωξουν βεβαια) κ λοιδωρουσες που θεωρουσα το πρωταθλημα τους θλιβερο κατω απ'τις θεσεις 1-5..
Χαλάρωσε παικταρά μου θα ανεβάσεις πίεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”