paoki_sweden έγραψε:Αδερφέ Καραβίδας. Εγώ πιστεύω πως είναι Ο Nuno Gomes, η τελοσπάντων θέλω να πιστεύω πως είναι ο Nuno Gomes. Εσείς τι λέτε?
χαλαράάάάάάάάάάάάάάάάάά....αύξηση μετοχιού έχουμε μην το ξεχνάτε...
Tetradje έγραψε:plato6 έγραψε:χαλαράάάάάάάάάάάάάάάάάά....αύξηση μετοχιού έχουμε μην το ξεχνάτε...
Φιλε, η αξια του εμψυχου δυναμικου μιας ομαδας προσμετραται στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου
τα στατιστικα ειναι περιπου ιδια με αυτα του solari της almeria http://en.wikipedia.org/wiki/Esteban_Solari ισως να ειναι αυτοςKARAVIDAS έγραψε:«Δίχτυα» και στην Ιβηρική
Ψηλά στη λίστα του Ζήση Βρύζα βρίσκεται και ένας ακόμα παίκτης, που προέρχεται από τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για επιθετικό ο οποίος μετά το πέρασμά του από την πρώτη κατηγορία τριών διαφορετικών πρωταθλημάτων τελικά βρήκε στέγη σε ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου όμως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Η επιθετική του δεινότητα καταγράφεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μέχρι το καλοκαίρι μετρούσε 127 συμμετοχές στα τρία πρωταθλήματα που αγωνίστηκε και 77 γκολ, με το μέσο όρο να είναι ένα γκολ ανά δύο αγώνες. Ο «δικέφαλος» έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη και έχει βρει πρόσφορο έδαφος.
εχετε κατι στο νου σασ???δεν μου ερχετε κατι??ασ ψαξουμε λιγο.