Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μία όμορφη βραδιά με πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα. Ο ένας βάζει και πέμπτο αμυντικό χαφ για να κρατήσει το αποτέλεσμα, ο άλλος με 9 ,και εγώ 5 ταχύτητες πάνω. Πολύ τρέξιμο από την ομάδα, σε μέτρια μέρα κάποιοι παίκτες λόγω αντιπάλου ,πολυτιμότερος ο Γλυκός γιατί τα έκανε απλά όλα σωστά ,σπουδαία ομαδική δουλειά αλλά πια έχουμε παίκτες με τρομερά τάαρίσματα.Εχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το υλικό της Βιόλα, και υπήρχαν στιγμές που
δικοί μας παίκτες φαινόντουσαν παικταραδες μπροστά τους. Με παρεξενεψε ή χρησιμοποίηση Πελκα ,έχω την γνώμη ότι ο Ιβιτς τον έβαλε να πιάσει τον καραφλα της Φιορεντινα ,και για 50 λεπτά για μένα το κατάφερε.Ο Βαλερο δεν έκανε αυτά που ξέρουμε.Το πουλεν μου έδειξε σήμερα λίγο από το ταλέντο του,αλανθαστος σχεδόν ο Βαρελα σήμερα σωστός ηγέτης.Για μένα υπήρξε πφεναλτι και στην φάση που ο Σακχοφ πιέζει και πέφτοντας ο αντίπαλος προστατεύει την μπάλα με το χέρι του.Μακαρι μα κερδιζαμε σήμερα,μεγαλη ενέργεια του Ροντριγκες.Πολυ καλό διάβασμα από τον Ιβιτς.
δικοί μας παίκτες φαινόντουσαν παικταραδες μπροστά τους. Με παρεξενεψε ή χρησιμοποίηση Πελκα ,έχω την γνώμη ότι ο Ιβιτς τον έβαλε να πιάσει τον καραφλα της Φιορεντινα ,και για 50 λεπτά για μένα το κατάφερε.Ο Βαλερο δεν έκανε αυτά που ξέρουμε.Το πουλεν μου έδειξε σήμερα λίγο από το ταλέντο του,αλανθαστος σχεδόν ο Βαρελα σήμερα σωστός ηγέτης.Για μένα υπήρξε πφεναλτι και στην φάση που ο Σακχοφ πιέζει και πέφτοντας ο αντίπαλος προστατεύει την μπάλα με το χέρι του.Μακαρι μα κερδιζαμε σήμερα,μεγαλη ενέργεια του Ροντριγκες.Πολυ καλό διάβασμα από τον Ιβιτς.
- Kostas_Peraia4
Mα εκει ειναι που ο Ιβιτς εκανε μεγαλο κοουτσαρισμα.Οταν ειδε οτι δεν του βγαινει το παιχνιδι,το γυρισε σε κλεφτοπολεμο,βαζοντας εναν πιο αμυντικογενη χαφ και εφερε πιο κοντα της γραμμες του.Πεταξε και το δευτερο γρηγορο εξτρεμοφορ μπροστα και αν ο Γκαρυ εβαζε τον γκολ ή αν εδινε το κορακι το πεναλντυ,θα μιλουσαμε οσκαρικο κοουτσαρισμα.Δεν το φοβηθηκε το παιχνιδι.Πηγε να το χτυπησει.Και οταν ειδε πως δεν του βγαινει,προσαρμοστηκε για να μην χασει.Και οπως ελεγε και ο μεντορας του,οταν δεν μπορεις να κερδισεις,πρεπει τουλαχιστον να μην χασεις.Gospi έγραψε:ειλικρινα και εγω σ αυτο εμεινα!πρωτη φορα ειδα εμφανιση μεγαλης ομαδας απο τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο παιχνιδι με δυνατο αντιπαλο και οχι κλεφτοπολεμο!Kostas_Peraia4 έγραψε:Ειναι η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια,που προσπαθησαμε να παιξουμε ποδοσφαιρο,και οχι κλεφτοπολεμο,με μια δυνατοτερη ομαδα.Το γεγονος οτι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ειχε ενα υποτυπωδες μεγαλυτερο ποσοστο κατοχης,ειναι για μενα το σημαντικοτερο στοιχειο του αγωνα.Αν σημερα ειχαμε εναν παικτη να παιξει στο κεντρο με μια την μπαλα,σπαζοντας την στα πλαγια,θα ειχαμε κερδισει.Πολλη αθλητικη ομαδα εχουμε φετος,και αυτο μ'αρεσει παρα πολυ.
Α,και μην ξεχνιομαστε....Εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA
ΟΚ ο κλεφτοπολεμος ισως μας εδινε το σημερινο παιχνιδι, αλλα αν δεν μαθεις να παιζεις στα ισα τετοιες ομαδες δεν θα ανεβεις ποτε επιπεδο!
Εξαιρετικη εμφανιση!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντιμετωπισαμε ομως την Φιορεντινα ως ισος προς ισο.Κι αυτο ειναι ενα στοιχειο,του χαμενου dna μας

Μερικοί να βλέπετε και με ποιον παίζεις, πριν βγάλετε αβίαστα συμπεράσματα για την απόδοση των παικτών.
Πχ ο Πελκας δεν ήταν τόσο αρνητικός, όσο θα περίμεναν πολλοί και γω μέσα.
SM-G935F
Πχ ο Πελκας δεν ήταν τόσο αρνητικός, όσο θα περίμεναν πολλοί και γω μέσα.
SM-G935F
Εγώ συνεχίζω να λέω ότι η ομάδα μου θυμίζει έντονα το στήσιμο της Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια.Όποιος την έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια ίσως να καταλαβαίνει τι εννοώ.Φουλ τρεξίματα αθλητική ομάδα,σφαίρες στα άκρα,ανεβαίνουν φουλ και τα ακραία μπακ και γρήγορα cb.Λείπουν δύο πινελιές.Μια παιχτάρα στα χαφ (παιχτάρα όμως) δίπλα στον Τσίμι και ένα συμμετοχικό στο παιχνίδι cf που να ανοίγει χώρους,να τραβιέται έξω και να εναλλάσσεται με τους ακραίους.Να τον νιώθει η άμυνα.Τον ρόλο αυτό νομίζω θα τον πάρει προς το παρόν ο Τιάμ.Νομίζω γι αυτό αποκτήθηκε.
Η ομάδα δεν είναι χτισμένη για Ευρωπαικούς στόχους είναι πασιφανές αλλά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα,σήμερα είναι θετικό το αποτέλεσμα ότι πάρουμε από την Ευρώπη θα είναι κέρδος.
Υ.Γ. Για μένα στην Τριπολιτσά βλέποντας το πρόγραμμα είναι ο πρώτος τελικός της χρονιάς...πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη μετά δεν φοβάμαι...Και το βλέπω έτσι λόγω του γαμώ-3....
Η ομάδα δεν είναι χτισμένη για Ευρωπαικούς στόχους είναι πασιφανές αλλά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα,σήμερα είναι θετικό το αποτέλεσμα ότι πάρουμε από την Ευρώπη θα είναι κέρδος.
Υ.Γ. Για μένα στην Τριπολιτσά βλέποντας το πρόγραμμα είναι ο πρώτος τελικός της χρονιάς...πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη μετά δεν φοβάμαι...Και το βλέπω έτσι λόγω του γαμώ-3....
57 λεπτα επαιξε, αλλα τα εφτυσε.Τελείως. Μαρκαρουν και τρεχουν για 2 παίκτες τα εξτρεμ και τα χαφ την βγαζουν ατσαλακωτα. Δεν ειδα προβλημα κουρασης στα χαφ, ουτε αναγκη ροτεισον.CCCP έγραψε:Γιατι προβλημα στα ακρα? Τζαλμα ενα ημιχρονο επαιξε και Μυστα δεν εχει παιξει καθολου.vs40 έγραψε: Τα εξτρέμ μας όμως τα έχουν φτύσει. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι φρέσκος, αλλά να δω πως θα ανταποκριθούμε σε αυτή τη δύσκολη έδρα από το πλάι. Ο Τιάμ έδειξε όσο είδα ότι είναι μονάδα. Λογικά θα τον βάλει με Αστέρα. .
- buffalobill4
προσπαθησαμε αλλα δεν. και οταν αλλαξε συστημα ο ιβιτς χαθηκαμε στη μεταφραση. ειχαμε τρουπα στο κεντρο απο την αρχη και φοβηθηκε. αλλα το κακο ειναι οτι και με το 352 παλι υπηρχε τρουπα στο κεντρο. ενταξει δικαιολογουμαστε γιατι δεν το χουν πολυδουλεψει. βασικα σαν να μην ειχαν ξαναπαιξει μαζι φαινοτανε.
κακοι ηταν ο κανιας, ο λεοβατς, ο τζαλμα, ο κλαους και ο πελκας απο το 35 μεχρι να βγει
μετριοι οι ματος, τζαβελλας,
καλοι βαρελα, ροντριγκεζ, γλυκος. κορυφαιος ο τσιμι που ηταν ο μονος που προσπαθησε να παιξει σωστα και ο μονος που δεν πτοηθηκε απο την αλλαγη συστηματος.
οι αλλαγες. ο σαχοφ ειναι πολυ λαιτ παικτης αλλα σημερα βοηθησε. ο κρεσπο οκ και ο τιαμ μου αφησε καλη εντυπωση κυριως λογω παιχνιδιου με πλατη. ξερει και καποια μπαλα.
στη σουμα θα μας εβαζα ενα 6 κι αυτο ψιλοχαριστικα γιατι δεν μπορεις να πεις οτι δεν προσπαθησανε ολοι. ακομη και οσοι ηταν κακοι.
συνεχιζουμε. θελει δουλεια πολλη. στα θετικα το οτι δεν παιξαμε σαν το ποντικι με τη γατα. θα ηθελα κι αλλη πιεση απ την ομαδα αλλα δεν μπορω να ζηταω δραματικες αλλαγες μεσα σε καποιους μηνες.
τελος, για την κερκιδα. απο οσα ακουγα καλη πρεπει να ηταν. αρκετα καλη. αυτο που θα ηθελα καποια στιγμη ειναι να σταμτησει η παρατεταμενη γιουχα στον αντιπαλο. και εξηγουμαι. οκ ανα καποια διαστηματα. αλλα οταν εισαι στο 37 πχ και εχει κατοχη ο αντιπαλος δεν μου αρεσει. και οχι απο αποψη ποδοσφαιρικου πολιτισμου. απο αποψη οτι φαινεσαι σαν η μικρη ομαδα. αποψη μου
κακοι ηταν ο κανιας, ο λεοβατς, ο τζαλμα, ο κλαους και ο πελκας απο το 35 μεχρι να βγει
μετριοι οι ματος, τζαβελλας,
καλοι βαρελα, ροντριγκεζ, γλυκος. κορυφαιος ο τσιμι που ηταν ο μονος που προσπαθησε να παιξει σωστα και ο μονος που δεν πτοηθηκε απο την αλλαγη συστηματος.
οι αλλαγες. ο σαχοφ ειναι πολυ λαιτ παικτης αλλα σημερα βοηθησε. ο κρεσπο οκ και ο τιαμ μου αφησε καλη εντυπωση κυριως λογω παιχνιδιου με πλατη. ξερει και καποια μπαλα.
στη σουμα θα μας εβαζα ενα 6 κι αυτο ψιλοχαριστικα γιατι δεν μπορεις να πεις οτι δεν προσπαθησανε ολοι. ακομη και οσοι ηταν κακοι.
συνεχιζουμε. θελει δουλεια πολλη. στα θετικα το οτι δεν παιξαμε σαν το ποντικι με τη γατα. θα ηθελα κι αλλη πιεση απ την ομαδα αλλα δεν μπορω να ζηταω δραματικες αλλαγες μεσα σε καποιους μηνες.
τελος, για την κερκιδα. απο οσα ακουγα καλη πρεπει να ηταν. αρκετα καλη. αυτο που θα ηθελα καποια στιγμη ειναι να σταμτησει η παρατεταμενη γιουχα στον αντιπαλο. και εξηγουμαι. οκ ανα καποια διαστηματα. αλλα οταν εισαι στο 37 πχ και εχει κατοχη ο αντιπαλος δεν μου αρεσει. και οχι απο αποψη ποδοσφαιρικου πολιτισμου. απο αποψη οτι φαινεσαι σαν η μικρη ομαδα. αποψη μου
είμαστε πολύ αθλητική ομάδα, ταχύτητα και πάρα πολύ τρέξιμο, νομίζω σε αυτό τον τομέα είμαστε πολύ μπροστά στην Ελλάδα, και κοντά στις ευρωπαϊκές ομάδες. Στα παιχνίδια με τον Άγιαξ πάλι φάνηκε αυτόhasio_john έγραψε:Οι μυρωδιές πάντως σχολιαστές του otesport στην εκπομπή, μόνο καλά λόγια λένε για την ΠΑΟΚΑΡΑ και ότι ήταν η πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα πρέσαρε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, μια Ιταλική ομάδα και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς!
Μέτρια η εμφάνιση, καλός ο βαθμός.
Γαμήστε τώρα την τριπολιτσά.
Γαμήστε τώρα την τριπολιτσά.
Ναι εχεις δικιο λαθος μου. Αλλα η συνεχεια δεν ειναι αναλογηanekfrastos έγραψε:Ο Κάμπος και στα 2 ματς με Αγιαξ ήταν καλός.7sins έγραψε:Συμφωνω με Αποστολο οτι ο μπις θα εδινε το κατι παραπανω
Ο Γλυκος σταθεροτατος και φετος δινει σιγουρια
Εχω αρχισει και αναρωτιεμαι αν το γκολ του τζαλμα με τον αγιαξ ηταν απλα μια καλη στιγμη που εθεσε τον πηχυ υπερβολικα ψηλα.
τελος πειτε μου ποια αλλη Ελληνικη ομαδα θα κανε κατι καλυτερο απο μας σημερα. Ειμαστε σε πολυ καλοδρ δρομο
- hasio_john
4-5 πολύ καλές αποκρούσεις! Αυτή που λες στο πρώτο ημίχρονο, δεν πήγε ακριβώς πάνω του αλλά από την αντίθετη μεριά στην οποία έπεφτε και την έπιασε με το άλλο χέρι ενστικτωδώς! Πέρα από αυτό και να δεχτεί κάποιος ότι πήγε η μπάλα πάνω του, είναι εξίσου σημαντικό για έναν τερματά σε ποια θέση θα σταθεί, προβλέποντας που θα πάει το σουτ. Έπιασε άλλο ένα καλό σουτ στο πρώτο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γλύκος γιατί MVP; Έκανε μία καλή απόκρουση στο πρώτο, αλλά επειδή η μπάλα πήγε επάνω του. Ξεχνάω κάτι;
Μετά στο δεύτερο έκανε άλλη μια αποκρουσάρα με τα δάχτυλα σχεδόν, ενώ η μπάλα κυλούσε στο δίχτυ!
Μετά έκανε άλλη μια καλή με τις γροθιές!
Τέλος, ΓΕΝΙΚΑ, σου έβγαζε μια ηρεμία, μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ, μια ηγετική μορφή στο τέρμα που μόνο γι' αυτό του αξίζει το MVPλίκη!
Θα πούμε τα θετικά κ τα αρνητικά της σημερινής εμφανισης(εννοείται πως η πλάστιγγα γέρνει στα θετικά).
Το σημαντικότερος που κρατάω ειναι πως αυτή η ομάδα δείχνει πως ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. Πανέξυπνο στήσιμο με αφοσιωμένους παίκτες.
Μπράβο Ίβιτς για το στήσιμο σήμερα αλλά και για το γενναίο ξεκαθάρισμα ρόστερ που έκανες.
Όσο βλέπω τους άλλους άλλο τοςο νιωθω πως φέτος κάπου εκει στην Τουμπα κ στην Μεσημβρια γίνεται δουλεια απο μπαλαδοφατσες επιτέλους.
Θα δούμε ομορφιές φέτος.
Το σημαντικότερος που κρατάω ειναι πως αυτή η ομάδα δείχνει πως ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. Πανέξυπνο στήσιμο με αφοσιωμένους παίκτες.
Μπράβο Ίβιτς για το στήσιμο σήμερα αλλά και για το γενναίο ξεκαθάρισμα ρόστερ που έκανες.
Όσο βλέπω τους άλλους άλλο τοςο νιωθω πως φέτος κάπου εκει στην Τουμπα κ στην Μεσημβρια γίνεται δουλεια απο μπαλαδοφατσες επιτέλους.
Θα δούμε ομορφιές φέτος.
Μόλις είπε Ίβιτς ότι έχουμε δρόμο μπροστά 11 νέοι παίκτες... Θέλουν χρόνο να δέσουν
SM-G935F
SM-G935F
- hasio_john
Ή Φιορεντινα έχει πολύ ποιότητα και σύμφωνα με αυτό σταθήκαμε καλά . Μου άρεσε πολύ ο Βαρελα και ο Γλυκός Κανιας . Αριστερά θέλουμε καλύτερο παίκτη , δεν με πείθει ούτε φέτος ο Λεοβατς . Ο Τιαμ έχει καλά στοιχεία και θα βοηθήσει πολύ στο μέλλον.