87.José Alberto Cañas
- john4serres
Re: 87.José Alberto Cañas
Αμυντικα θα αποδωσει , τον πιστευω.
Δημιουργικα αν ηταν καλος, θα επαιρνε μεταγραφη στην Σεβιλλη ή Βιγιαρεάλ.
Δημιουργικα αν ηταν καλος, θα επαιρνε μεταγραφη στην Σεβιλλη ή Βιγιαρεάλ.
- sourmenetes
- Moderator
Γενικως ειναι πολυ σιγουρατζης.κουραστηκε παρα πολυ ομως γιατι δεν τον βοηθησε στο πρωτο ημ.ο πελκας.
Με σακχοφ εβγαλε πιο ηρεμια αλλα η παραπανω κουραση τον οδηγησε σε λαθη.
Με σακχοφ εβγαλε πιο ηρεμια αλλα η παραπανω κουραση τον οδηγησε σε λαθη.
Ο παιχτης ειναι καλος, απλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχναμε η τουλαχιστον αν θα επρεπε να ειχε αποκτηθει και ενα διαφορετικου ειδους αμυντικο χαφ, καθως απεναντι σε κορμια οπως των Ιταλων ελειπε ο εντος εισαγωγικων τριτος στοπερ.Το τριο στον αξονα ηταν καλο με την μπαλα στα ποδια αλλα αδυναμο στις προσωπηκες μονομαχιες και αυτο μας δημιουργησε προβληματα.
Ε δε νομιζω ρε Τζος οτι ειχαμε και τρομερα αμυντικα προβληματα.
Εμενα αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το ποσο δεν ειναι αμαπλος, ισπανος φυσικα, και ποσο ανετος ειναι με τη μπαλα στα ποδια.
Εμενα αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το ποσο δεν ειναι αμαπλος, ισπανος φυσικα, και ποσο ανετος ειναι με τη μπαλα στα ποδια.
-
ron-swanson
Ειναι πολυ καλός παίχτης. Τρεχαλατζης με σωστές τοποθετήσεις και καλός στο passing game. Δεν είχαμε τέτοιο παίχτη τελευταία.
Να το πω αλλιως.Θυμιζει αρκετα Βιτολο, ειναι σιγουρα και καλυτερος,παρτενερ αντιστοιχο του Γκαρσια δεν βρισκω στο ροστερ.Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το διδυμο που συνθετουν με Τσιμιροτ γιατι επιθετικα και οι 2 δεν βοηθανε ιδιαιτερα και αμυντικα ειναι αδυναμοι ψηλα και σε προσωπηκες μονομαχιες με θηριακια οπως αυτα της Φιορεντινα υστερουν.Στηριζω πολλα στο διδυμο με Σαχοφ αρκει ο τελευταιος να ανεβασει ταχυτητα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτός ακόμα τρέχει.
Είναι που φαινόταν ότι δεν εχειτρεξιματα
Αλλά αυτό που με τρελάνει είναι η πρώτη επαφή του με την μπάλα.
Είναι που φαινόταν ότι δεν εχειτρεξιματα
Αλλά αυτό που με τρελάνει είναι η πρώτη επαφή του με την μπάλα.
Αυτός και Βαρελα είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους στο ροστερ.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Ενω και εγω αρχικα τον ειχα για ''Βιτολο'',τελικα τον θεωρω πιο στατικο 6αρι.Ναι τρεχει,αλλα δεν εχει τα τοσα πλαινα μαρκαρισματα που ειχε ο Βιτολο.Για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω,θα τον παρομοιαζα με τον Πατρικ Βιειρα.Το ατου του ειναι οι τοποθετησεις του και οχι το ασφυκτικο pressing του.Σιγουρα καταπινει χιλιομετρα,αλλα δεν ειναι Βιτολο.joshua έγραψε:Να το πω αλλιως.Θυμιζει αρκετα Βιτολο, ειναι σιγουρα και καλυτερος,παρτενερ αντιστοιχο του Γκαρσια δεν βρισκω στο ροστερ.Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το διδυμο που συνθετουν με Τσιμιροτ γιατι επιθετικα και οι 2 δεν βοηθανε ιδιαιτερα και αμυντικα ειναι αδυναμοι ψηλα και σε προσωπηκες μονομαχιες με θηριακια οπως αυτα της Φιορεντινα υστερουν.Στηριζω πολλα στο διδυμο με Σαχοφ αρκει ο τελευταιος να ανεβασει ταχυτητα.
Παικταρας αλλα 55 ματς σερί δεν βγάζει ούτε ο βεραατι γι αυτό πείτε τον Τζιόλη να κάνει προπονήσεις κανονικά ..τζάμπα κενό θα έχουμε ...
- buffalobill4
παικταρας και απο τους αγαπημενους μου λογω φυσιογνωμιας. αλλα εμενα σημερα δεν μου αρεσε. στο κεντρο αεροδιαδρομο ειχαμε.