Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
Re: Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
60-40 η κατοχή υπέρ μας, ισορροπημένο παιχνίδι σε ευκαιρίες, ίσως 1-2 καλύτερες η Φιορεντίνα, νομίζω θα κριθεί στο γκολ υπέρ μας
Όλα τα stream σκατά ρε παιδιά, που το βλέπετε.....; Στα δικά μου όλο διακοπές και ο ήχος άλλα ντ' άλλα με την εικόνα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Πιθανόν να μην κάνει για το παιχνίδι αυτό κι αυτός που έχεις στο μυαλό σου!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλούτσικη εμφάνιση, χωρίς εξάρσεις. Ο Πέλκας είναι λίγο βελτιωμένος, αλλά δεν κάνει για το παιχνίδι αυτό.
Δε συμφωνω για Βαρελα, νομιζω ηταν καλος. Γενικως το κεντρο μας δεν εξαπλωνεται σωστα με αποτελεσμα να υπαρχουν τεραστιες αποστασεις μεταξυ αμυνας και επιθεσης που εκθετουν συνηθως τους αμυντικους. Συμφωνω για Μυστα στη θεση του Τζαλμα, θελουμε και καποια αλλαγη στο κεντρο. Παρολο που ο Πελκας πραγματικα δεν ηταν κακος (surprise) προτιμω Shakhov η Biseswar
- ace79grpaok
ο ματος ξεχνιεται λιγο μπροστα η ειναι η ιδεα μου?
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν το δω δεν θα ξέρω.KOSTAS54 έγραψε:Πιθανόν να μην κάνει για το παιχνίδι αυτό κι αυτός που έχεις στο μυαλό σου!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλούτσικη εμφάνιση, χωρίς εξάρσεις. Ο Πέλκας είναι λίγο βελτιωμένος, αλλά δεν κάνει για το παιχνίδι αυτό.
Πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα η Φιορεντίνα... για πλάκα σπάει τη πίεσή μας σε μερικά σημεία του παιχνιδιού . Εμείς παίζουμε με μια αφέλεια νομίζω , ροντέο όπως λέει κι ο τζος , το γρήγορο τέμπο είναι φανερό ότι δε μας συμφέρει καθώς οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι και φαίνονται πολύ οργανωμένοι μεσοαμυντικά.
Ίσως πρέπει να μαζευτούμε λίγο στο 2ο , να κλείσουμε χώρους και να αφήσουμε τη κατοχή σε αυτούς ελπίζοντας σε κάποια κόντρα επίθεση. Και η ισοπαλία δεν είναι καθόλου άσχημη
ΥΓ : Στο 60 θα έβγαζα Κλάους , Πέλκα και θα έβαζα Χαρίση Μυστα .
Ίσως πρέπει να μαζευτούμε λίγο στο 2ο , να κλείσουμε χώρους και να αφήσουμε τη κατοχή σε αυτούς ελπίζοντας σε κάποια κόντρα επίθεση. Και η ισοπαλία δεν είναι καθόλου άσχημη
ΥΓ : Στο 60 θα έβγαζα Κλάους , Πέλκα και θα έβαζα Χαρίση Μυστα .
-
ο βαρέλα γιατί επικίνδυνος? Χαλαρώστε λίγο με την φιορεντίνα παίζουμε. Υπομονή θέλει το παιχνίδι. Ο καμπος είναι κλεισμένος απο 2 συνέχεια. Πολύ καλα τα μπακ μας και ο τσιμιροτ. Πιστεύω θα το βάλουμε το γκολάκι.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Σε μια αναμπουμπούλα, σε κάποιο κόρνερ ή φάουλ, ακόμη και στο 90΄, κάτι μπορεί να γίνει.
Ευελπιστώ να μπει ο Bis και να δώσει μια ώθηση μπροστά.
Ευελπιστώ να μπει ο Bis και να δώσει μια ώθηση μπροστά.
-
Θεωρώ παραφωνία στην εντεκάδα τον λεοβατς.. δεν δίνει κάτι στο παιχνίδι..
Πέρα βέβαια από τον Κλάους
Πέρα βέβαια από τον Κλάους
- ΑποστόληςΑ
Κάνει πολλά overlaps ο Leovac αλλά τόσο αμυντικά όσο και οι σέντρες του είναι κάτω από το μέτριο.
- ace79grpaok
Ενα περασμα του Μπισέ στο 60 στη θέση Πέλκα και Μυστρά στη θέση τζαλμα θα δώσει πνοή. Την έκπληξη θα την κανει ο τιαμ στο 80 στη θέση Κλάους. Ταχύτητα μπρος πισω
- Scientist@PAOK
Αυτες οι ιταλικές αμυνες δεν σπάνε με τίποτα...μπετό είναι...αν βαλουμε γκολ μονο απο αναμπουμπουλα...να προσέξουμε την άμυνα και το έχουμε το χιναρι.