Εδώ μας έλεγαν ότι ο 22χρονος Αντώνης δεν έχει καλή φυσική κατάσταση μια ολόκληρη σεζόν.Chuck Norris έγραψε:Καλα έχει έρθει εδώ και 2 μήνες , πόσο καιρό θέλει ακόμα ? Αγωνιστικό ρυθμό πιστεύω θέλει κυρίως κατά την γνώμη μου
21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά έτοιμος είναι.Τι μανία κ αυτή με το "να φτάσει το 100%".Δεν τρέχει μαραθώνιο ο άνθρωπος.
Η πλάκα είναι ότι σε 2 αγώνες, έγραψε περισσότερα χλμ από όλους... Αλλά κόβει το μάτι μερικών.. 
SM-G935F
SM-G935F
Λογικα οσοι κανουν λογο για ετοιμοτητα, μιλάνε για τη δυνατότητα να βγαλει πάνω απο 60λεπτα απροβλημάτιστα σε υψηλους ρυθμους..
Πιλοτε δωσε μετρησεις στο λαο
Πιλοτε δωσε μετρησεις στο λαο
Καλά αυτόν μόνο μέσα από το γήπεδο μπορείς να καταλάβεις τί δουλειές κάνει. Κρύβεται από τις κάμερες, αλλά θεωρώ ότι έχει περιθώρια.
Σιμπα, το έδειξαν οι μετρήσεις αυτό που λέω, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Βασικά το έχω γράψει κι άλλη φορά. Έχει έναν δικό του τρόπο τρεξίματος, χωρίς να κουνά πολύ τα χέρια και σε ξεγελά.
SM-G935F
Σιμπα, το έδειξαν οι μετρήσεις αυτό που λέω, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Βασικά το έχω γράψει κι άλλη φορά. Έχει έναν δικό του τρόπο τρεξίματος, χωρίς να κουνά πολύ τα χέρια και σε ξεγελά.
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Δεν ειπα οτι δεν τρεχει, αυτο ελειπε, κ γω στο γηπεδο ειμαι. Και τα σπριντακια του τα ωραια εχει, και καλη κινητηκοτητα. Ουτε οτι αποκλειεται να εκανε 6,5χλμ στα 65λεπτα που επαιξε (εχεις πληροφορηση δλδ για τις μετρησεις, οπως στο τσουλου? μοιρασου τες, δν ειναι εγκλημα) Το θεμα ειναι τι γινεται απο κει περα, με τι ενταση και σε τι ρυθμο, ιδιως σε απαιτητικα ματς. Και γι'αυτο υπαρχει αναμονη/προσμονη.
Δν καταλαβαινω γιατι στα παραπανω ή στο οτι περιμενουμε πολλα περισσοτερα απ'τον Σαχοφ βασει της ποιοτητας κ του μυαλου του, να υπαρχει τετοιος εντονος αντιλογος λες και καποιοι τους θεωρειτε ηδη στο 100%, χωρις περιθωρια ν'ανεβουν κι αλλο. Μην τρελαινεστε, δεν τους πολεμαει κανεις, ισως καποιοι ναναι λιγο πιο απαιτητικοι.
Δν καταλαβαινω γιατι στα παραπανω ή στο οτι περιμενουμε πολλα περισσοτερα απ'τον Σαχοφ βασει της ποιοτητας κ του μυαλου του, να υπαρχει τετοιος εντονος αντιλογος λες και καποιοι τους θεωρειτε ηδη στο 100%, χωρις περιθωρια ν'ανεβουν κι αλλο. Μην τρελαινεστε, δεν τους πολεμαει κανεις, ισως καποιοι ναναι λιγο πιο απαιτητικοι.
Αν τα παρακάτω ειναι απ'οσα εγραψε ο σουντουλιδηςΥπήρξε παιχνίδι, έστω και φιλικό, αυτό στη Βέροια, όπου ο Μπίσεσβαρ είχε «καταπίει» τα περισσότερα χιλιόμετρα απ’ ΄όλους τους συμπαίκτες του, ενώ ήταν πρώτος και στα σπριντ.
Οι αναλύσεις και οι αριθμοί, όντως, αποδεικνύουν τη μεταμόρφωση, σ’ ένα χρονικό σημείο, που όλοι γνωρίζουν, ότι δεν έχει φτάσει στο 100% της φόρμας του. Κι ο καλύτερος και πιο έτοιμος Μπίσεσβαρ θα κάνει ακόμη πιο όμορφο τον φετινό ΠΑΟΚ.
ομολογουμενως υπάρχει μια διαφορα και ενα leap..pilotos έγραψε:Η πλάκα είναι ότι σε 2 αγώνες, έγραψε περισσότερα χλμ από όλους... Αλλά κόβει το μάτι μερικών..![]()
Αν διαβασες την 1η παράγραφο μου, κ δεις και τα μπολντ, θα καταλαβεις τι εννοω..
δε θα τετραγωνίσουμε τον ΚΥΚΛΟ, Σεπτέμβριο μήνα βγάζοντας ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ετών.
Σημασία έχει ότι ο παίκτης, δεν είναι αυτό που παρουσίαζαν μερικοί. Το τί θα κάνει από δω και πέρα, μάντης δεν είμαι.
Κάποιοι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εκτέθηκαν με τις π@παριές που έλεγαν.
Εγώ εύχομαι η παικτούρα να παίξει αυτό που ξέρει.
Δε θα κάτσω να διυλίζω τον κώνωπα, άσε που δεν έχω και χρόνο.Ότι έγραψα ισχύει.-
Σημασία έχει ότι ο παίκτης, δεν είναι αυτό που παρουσίαζαν μερικοί. Το τί θα κάνει από δω και πέρα, μάντης δεν είμαι.
Κάποιοι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εκτέθηκαν με τις π@παριές που έλεγαν.
Εγώ εύχομαι η παικτούρα να παίξει αυτό που ξέρει.
Δε θα κάτσω να διυλίζω τον κώνωπα, άσε που δεν έχω και χρόνο.Ότι έγραψα ισχύει.-