Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλα ρε,
για ομαλ δεν πηγατε,το μαγαζι γιατι ειναι αδειο?
Παω για τσιγαρο κι ερχομαι.
για ομαλ δεν πηγατε,το μαγαζι γιατι ειναι αδειο?
Παω για τσιγαρο κι ερχομαι.

Το τσιγαρο τελειωσε.
Ψυχη δεν πατησι νεσα.
Αφηνω το μαγαζι ανοιχτο και παω για υπνο,
ετσι κι αλλοιως την τηλεοραση την πουλησε ο RoMaN.
Yγ Ο τρυγος.......... συνεχιζεται.
Ψυχη δεν πατησι νεσα.
Αφηνω το μαγαζι ανοιχτο και παω για υπνο,
ετσι κι αλλοιως την τηλεοραση την πουλησε ο RoMaN.
Yγ Ο τρυγος.......... συνεχιζεται.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους Σταύρους και τις Σταυρούλες. Μεγάλη γιορτή σήμερα και αυστηρή νηστεία εισηγείται η εκκλησία (ημέρα αντίστοιχη της Μεγάλης Παρασκευής).
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες....
Μέχρι το βράδυ θα είμαι στην πατρίδα και αύριο στο ΝΑΟ !!!!!

Μέχρι το βράδυ θα είμαι στην πατρίδα και αύριο στο ΝΑΟ !!!!!

- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Χρόνια πολλά σε Σταύρους και Σταυρούλες και σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς απανταχού...
Νικόλα καλώς να σας δεχτούμε αδερφέ με την rookie στην Τούμπα, Π.Α.Ο.Κ.τσάκι κόρη σου...

Χρόνια πολλά σε Σταύρους και Σταυρούλες και σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς απανταχού...
Νικόλα καλώς να σας δεχτούμε αδερφέ με την rookie στην Τούμπα, Π.Α.Ο.Κ.τσάκι κόρη σου...

- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Καλά ρε τομάρια, κανένας δεν πήγε να χορέψει ομάλ;
SM-G935F
Φυσικά και πήγα!!
Κι έτονε αγνόν η εγάπ' τ'εσόν!!!! Ακόμη ανατριχιάζω, ήταν υπέροχο συναίσθημα...μόνο που έπεσα σε άτομα που δεν τραγουδούσαν τα τραγούδια στο ομάλ.. Λίγο το Πατρίδα Μ' Αρραεύω Σε, αλλά ξεψυχισμένα! Εγώ όπου ήξερα, τραγουδούσα..το ένιωθα στο πετσί μου. Και ομάλ έμαθα χθες το πρωί από YouTube... Δυστυχώς τικ που χορέψαμε μετά, δεν ήξερα καθόλου.
Μπήκα πριν λίγο να δω videos που ανέβηκαν, ανατριχιάζω και με γίνεται κόμπος στο λαιμό μόνο που το σκέφτομαι..μόνο που τα γράφω τώρα... 15.000 άνθρωποι (Πόντιοι και μη) χόρεψαν ποντιακό χορό, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... Αγγελάκη, Εγνατία, Ναυαρίνου και και και...36 σειρές χορός, παιδάκια, νέοι, 40ρηδες, γέροι, ποντιακοί σύλλογοι, απλοί περαστικοί που χόρεψαν για το τζερτζελέ...
Πριν χορέψουμε, ευχαρίστησαν τον "αετό" Ιβάν Σαββίδη που βοήθησε να πραγματοποιηθεί η χθεσινή βραδιά και το ρεκόρ...
Στη "κυρίως" συναυλία, πριν το τρανόν ομάλ, δεν είπαν πολλά ποντιακά..έπαιξαν ιταλικά, ισπανικά νομίζω και γενικώς αρκετά μη ποντιακά.. Όπως και στις εκπομπές στυλ Στην Υγειά Μας που κατά καιρούς εμφανίζονται..
Καθώς χόρευα, ένιωθα να ζαλίζομαι..που 6 μήνες στο βαπόρι μια φορά δεν ζαλίστηκα..αλλά σεισμός δεν παίζει να ήταν! Οπότε, φαντάστηκα ότι θα είναι από τον λίγο ύπνο.
Και ακούγοντας κουβέντες τριγύρω, ενώ χορεύαμε, συνειδητοποίησα ότι πράγματι, εσείουτον η γης ασόν χορόν!!!! Ειλικρινά σας μιλάω, ανεβοκατέβαινε η άσφαλτος στο ρυθμό του ομάλ...σκεφτείτε 30.000 πόδια να πατούν στον ίδιο ρυθμό την άσφαλτο...πήγα να κλάψω τότε...οι Πόντιοι ξάι έκαναν τη γη να ταράεται...
Μεγάλο σε διάρκεια, δείχνει λίγο απ'όλα:
[youtube]ZHo4nE8WeSA[/youtube]
Έχει τις λήψεις που έγιναν με drone, κακή ποιότητα ήχου (το επίσημο της Helexpo...):
[youtube]UZDKxcZA7BQ[/youtube]