31.Γιώργος Τζαβέλλας
- john4serres
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Μπράβο με το σπαθί του, οποίος προσφέρει δικαιούται συμβόλαιο ,οποιοι είναι απλά παοκτσηδες στις κερκιδες όχι στο χόρτο ......
Συγχαρητηρια για την ανανεωση την αξιζε και την κερδισε με το σπαθι του.Ενας εκ των αρχηγων της ομαδας πλεον,κατα τη αποψη μου .Επομενη ανανεωση Γκοικο Τσιμιροτ,ετσι αθορυβα ,χωρις να γινει σηριαλ..
- teo4giannitsa
Ναι αλλα εγω εφυγα και ο Τζαβελλας ειναι εκει. Γιαυτο δεν θα παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Το αξιζε, αρκει μην κατσει.
ΥΓ: Το αξιζε, αρκει μην κατσει.
Με τοση αμφισβητηση σε ενα χρονο αρχηγος και MVP σημαινει οτι εχει πολυ δυνατη κραση (ψυχικη και σωματικη). Και τετοιοι παικτες σπανιζουν. Μεινε οπως εισαι μεχρι το 2020 για να σε θυμουνται μεχρι τα γεραματα σου. Μπραβο και παλι
- Μπαρκαρούτσος
Σε ήθελα από τότε που ήσουν στον Πανιώνιο και ήσουν αριστερό μπακ. Ήρθες εδώ και ο Stevens σε έκανε center back.
Χαίρομαι για την ανανέωση!!
Χαίρομαι για την ανανέωση!!
- Lacedaemonian
-
Μόνο εγώ διαφωνώ ε? Θεωρώ ότι είναι καλός αλλά όχι σπουδαίος (πάντα για τα δικά μας δεδομένα) αμυντικός.
Ο καλός αμυντικός θα κόβει τις επιθέσεις του αντιπάλου, ο σπουδαίος θα ανακτά την κατοχή για την ομάδα του. Ο Τζαβέλλας συνήθως αρκείται στο να κόβει, να διώχνει άτσαλα ή να κάνει αμέσως γιόμες. Στα αρνητικά του το βρώμικο παιχνίδι με τα χέρια και τα νεύρα κι οι καυγάδες.
Θα τον ήθελα για 1-2 χρόνια ακόμα ως τρίτη λύση.
Ο καλός αμυντικός θα κόβει τις επιθέσεις του αντιπάλου, ο σπουδαίος θα ανακτά την κατοχή για την ομάδα του. Ο Τζαβέλλας συνήθως αρκείται στο να κόβει, να διώχνει άτσαλα ή να κάνει αμέσως γιόμες. Στα αρνητικά του το βρώμικο παιχνίδι με τα χέρια και τα νεύρα κι οι καυγάδες.
Θα τον ήθελα για 1-2 χρόνια ακόμα ως τρίτη λύση.
Μπραβο ρε μάγκα, ειχες τα @@ κ το γύρισες κ εκανες να σε παραδεχθούν ακομα κ οι πιο εμπαθεις..
Συνεχισε δυνατα ετσι, χωρις επαναπαυση.

Συνεχισε δυνατα ετσι, χωρις επαναπαυση.

Μπράβο Γιωργαρε,ανανέωση πέρα για πέρα δίκαιη.
Πολύ το χάρηκα, τώρα ήρθε η ώρα για τίτλους.
Πολύ το χάρηκα, τώρα ήρθε η ώρα για τίτλους.
- anekfrastos
Τζαβέλα ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα
Μπορεί να μανουριάζει σε βαθμό γραφικότητας αλλά εγώ τον γουστάρω. Και καλή μπάλα ξέρει και πωρώνεται και χωρίς να πουλάει παραμύθι ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Και τις μανούρες τις κάνει εξ' επιτούτου, για να ανεβάσει την αδρεναλίνη, και τη δική του και των συμπαικτών του και να εκνευρίσει τους αντιπάλους. Δεν είναι "αυθόρμητες", στημένες είναι (λέω εγώ). Έτσι "φτιάχνεται".
Μπορεί να μανουριάζει σε βαθμό γραφικότητας αλλά εγώ τον γουστάρω. Και καλή μπάλα ξέρει και πωρώνεται και χωρίς να πουλάει παραμύθι ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Και τις μανούρες τις κάνει εξ' επιτούτου, για να ανεβάσει την αδρεναλίνη, και τη δική του και των συμπαικτών του και να εκνευρίσει τους αντιπάλους. Δεν είναι "αυθόρμητες", στημένες είναι (λέω εγώ). Έτσι "φτιάχνεται".