21. Diego Biseswar
- και 1 επισκέπτης
Re: 21. Diego Biseswar
ηταν ερωτηματικο αλλα πλέον δεν ανησυχώ. το παιδι ξερει τί πρεέπει αν κάνει μέσα στο γήπεδο σαν 10αρι και θα μας λύσει τα χέρια στα ματς με όλους τους μικρούς. η φυσική κατάσταση διορθώνεται η αμπαλοσύνη όχι!!!
υ.γ. μερικές φορές δείχνει μια χαλαρότητα όπως στα δύο που έχασε χθες. κι αυτό πρέπει να του το αποβάλει ο Ιβιτς...
υ.γ. μερικές φορές δείχνει μια χαλαρότητα όπως στα δύο που έχασε χθες. κι αυτό πρέπει να του το αποβάλει ο Ιβιτς...
Όντως και για τον Κλάους, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο Βλάχος μου άρεσε πολύ σε όλη του την ανάλυση. Θα ήθελα να πει και για την κούλα περισσότερα. Ο Μπίσεσβαρ κάτι μου λέει ότι θα γίνει σύντομα πουλέν. Χρειαζόμαστε παίκτες με μυαλό, που να ξέρουν να εκμεταλεύονται τους χώρους.
- zarathustra79
Νομίζω οτι βλέπει γήπεδο πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη μας. Μαζί με τον matos είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις στην εντεκάδα μας σε σχέση με αυτό που υπήρχε πέρσι στις ίδιες θέσεις.
Ωστόσο είναι ερωτηματικό 'η κατάσταση' του. Δε θυμάμαι ως τώρα να έχει βγάλει ενενηντάλεπτο και αυτό είναι πρόβλημα όταν έχει κλείσει δυομιση μήνες στην ομάδα. Δεν είναι κανας 35αρης (όπως ήταν ο vukic) για να θες ποιοτικα δεκαλεπτα, ειναι μεσα στο τοπ 5 των συμβολαίων του...
Ωστόσο είναι ερωτηματικό 'η κατάσταση' του. Δε θυμάμαι ως τώρα να έχει βγάλει ενενηντάλεπτο και αυτό είναι πρόβλημα όταν έχει κλείσει δυομιση μήνες στην ομάδα. Δεν είναι κανας 35αρης (όπως ήταν ο vukic) για να θες ποιοτικα δεκαλεπτα, ειναι μεσα στο τοπ 5 των συμβολαίων του...
- sourmenetes
- Moderator
Θελει χρονο ακομα ο παικτης...δεν ειδα το ματς αλλα τον εχουμε δει.
Ειναι πολυ θετικο οτι στη θεση του υπαρχει και ο πελκας,γιατι θα χρειαστει ισως μισο μηνα ακομα για να πιασει φουλ φορμα.
Ειναι πολυ θετικο οτι στη θεση του υπαρχει και ο πελκας,γιατι θα χρειαστει ισως μισο μηνα ακομα για να πιασει φουλ φορμα.
- ΑποστόληςΑ
Θετικό ελπίζω να αποβεί για τον Πέλκα. Γιατί δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν οι δύο. Αλλαγή του σε σοβαρούς αγώνες θα είναι ο Shakhov.
Πράγματι πολύ καλή ανάλυση, που ανέφερε πράγματα τα οποία δε φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά δείχνουν την τακτική παιδεία παιχτών (στη συγκεκριμένη του Μπίσεσβαρ).vs40 έγραψε:Όντως και για τον Κλάους, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο Βλάχος μου άρεσε πολύ σε όλη του την ανάλυση. Θα ήθελα να πει και για την κούλα περισσότερα. Ο Μπίσεσβαρ κάτι μου λέει ότι θα γίνει σύντομα πουλέν. Χρειαζόμαστε παίκτες με μυαλό, που να ξέρουν να εκμεταλεύονται τους χώρους.
Και για τον Κλάους έκανε αναφορά για τις κινήσεις του που απελευθερώνουν παίχτες και τις πάσες του.
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ καλη αναλυση και πολυ καλη ευκαιρια να δουμε το πως δουλευει η ομαδαpaoktzis έγραψε:[youtube]4Zi0QmL73ZI[/youtube]
φοβερη αναληση για τον μπισεσβαρ
οι τρεις του αξονα ειναι το Α και το Ω αυτου που θελει να παιξει ο ιβιτς/
τρεια χαφ το εναπισω απ το αλλο,με τονκαθενα να παιρνει αλλα και να δεινει αρκετο χωρο στον συμπαικτη του για να μπορει να δρασει πιο ευκολα.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παικτης που εχει μαθει μπαλα σε μια απο τις 3 μεγαλες ακαδημιες της Ολλανδιας δεν μπορει να ειναι κακος. Θα ειναι κριμα να μην του επιτρεπει απο τωρα το σωμα του να παιζει σε κανονικους ρυθμους. Παντως αν παρει πχ 20 90λεπτα και καμια 15αρια ακομα συμμετοχες, θα εχει +10 γκολ βασει του τροπου παιχνιδιου του.
- Chuck Norris
Καλα έχει έρθει εδώ και 2 μήνες , πόσο καιρό θέλει ακόμα ? Αγωνιστικό ρυθμό πιστεύω θέλει κυρίως κατά την γνώμη μου
Μια χαρά έτοιμος ειναι ..περσυ έπαιξε βασικός σε ολα... Ετσι ειναι το στυλ του... Όπως ο σορλεν φαινόταν μόνιμα κουρασμένος... Αυτος μόλις πάρει λίγα ματσάκια έτοιμος θα ειναι... Απο τα 50 ματς 30 πρωτάθλημα 8-9 κύπελλο και 12 Γιουρόπα ( μινιμουμ
) πρέπει να πάρει 35 βασικός ...
Πολύ ποιοτικός παίχτης με υποδειγματική ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία...
Θα γίνει σύντομα ο ηγέτης του Π.Α.Ο.Κ., αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι του και δουλεύει συνεχώς φυσικά!!!!
Ήδη έχει αρχίσει να "μαγκ(ντ)ίζει"...
Θα γίνει σύντομα ο ηγέτης του Π.Α.Ο.Κ., αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι του και δουλεύει συνεχώς φυσικά!!!!
Ήδη έχει αρχίσει να "μαγκ(ντ)ίζει"...