Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δηλαδή πριν την επεξεργασία τί έγραφες;!;buffalobill4 έγραψε:γ@μω την ψυχη του κουγια. φασιστας κομπλεξικος διαπλεκομενος
κατσε να το αλλαξω γιατι θα φαω μπαν για τον πουστοκοντο το @ρχιδι

Φταίει που δεν τον πέτυχε καλά με το δωδεκάποντο.Alastor έγραψε:η γυναικα του παντως με την παντοφλα τον εδερνε
Mεταξυ αλλων, ο Αναστασιαδης κανει τα παντα για να μην μεινει ουτε ενας, να πιστευει οτι μπορει να ειναι προπονητης σε μεγαλη ομαδα. Να εισαι προπονητης σε μια ομαδα που διοικει ο Κουγιας και την πεφτει σε ποδοσφαιριστη για ποδοσφαιρικο λαθος. Αν δεν υποβαλεις επι τοπου την παραιτηση σου ρε Αγγελε, πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει πιο κατω απο αυτο. Μαλλον στον πατο εισαι.
Κρίμα για τον Άγγελο και κρίμα για όλους όσοι (λίγο, ή πολύ) τον πιστέψαμε κάποτε από το 1996 μέχρι σήμερα.
Κατά τα άλλα θα δούμε ένα απολαυστικά σουρρεάλ πρωτάθλημα φέτος.
Έχω κάνει ήδη παραγγελία ποπ κορν από χονδρέμπορα.
Κατά τα άλλα θα δούμε ένα απολαυστικά σουρρεάλ πρωτάθλημα φέτος.
Έχω κάνει ήδη παραγγελία ποπ κορν από χονδρέμπορα.
Είσαι μερακλής.Guitarman έγραψε:παίζει βιδεο??? :ugeek:
Ειδα ενα βιντεάκι προ δεκαετίας με τον Κουγια στον ΠΑΣ να κανει το ιδιο.
Ο Χατζαρας, παραιτήθηκε.
Ο "κάνουμε προπονήσεις επιπέδου CL" και "καταλαβαίνω τους παίχτες από τη μούρη", σιγή ιχθύος.
Ο Χατζαρας, παραιτήθηκε.
Ο "κάνουμε προπονήσεις επιπέδου CL" και "καταλαβαίνω τους παίχτες από τη μούρη", σιγή ιχθύος.
Αυτά είναι πραγματικά στιγμιότυπα ελληνικού πρωταθλήματος. :ugeek:Ale έγραψε:Είσαι μερακλής.Guitarman έγραψε:παίζει βιδεο??? :ugeek:
Κάπως έτσι..tzoker έγραψε:Πως τον εφτασε ρε παιδια η πινεζα?
[youtube]ceGP8XDWLGA[/youtube]

Τί έγινε ρε gay; πάλι λαμογιές σε μεταγραφή;
SM-G935F
SM-G935F
κάπου χάσανε λέει ένα μυριο λίρες...
Σε όλες τις βρωμιές μέσα είναι οι φούστηδες. Σιχάματα όσο δε πάει
Σε όλες τις βρωμιές μέσα είναι οι φούστηδες. Σιχάματα όσο δε πάει
Χωρις να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, να πω οτι σε συζητήσεις με φίλο λαρισαίο εμαθα οτι ο Ντεγκρα είχε παρατηρηθεί 2 φορές σε φιλικά απο τον Αναστασιάδη να μήν βγαίνει απο την περιοχή κανοντας τρίπλες. Δεν ξέρω αν το κάνει συχνά, αλλά και τρίτη φορά & μάλιστα σε επίσημο παιχνίδι ;Asimos έγραψε:Ειδα ενα βιντεάκι προ δεκαετίας με τον Κουγια στον ΠΑΣ να κανει το ιδιο.
Ο Χατζαρας, παραιτήθηκε.
Ε και ? Δικαιολογείτε η αντίδραση του κοντου? Στα Γιάννενα μετά παρόμοιο σκηνικό ο προπονητής παραιτήθηκε εσύ Αγγελε που είσαι παντελονατος θα το κάνεις ? Πολύ αμφιβάλλω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk