Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3
Συμφωνω για τον Τειλορ,ο παιχτης ειναι πολυ μπασκετικος,θα παιξει.
Τον Πέινερς από το λίγο που τον είδα μου κάνει για καθαρό 3άρι. Μπασκετμπολίστας Χρυσικόπουλος δεν υπάρχει, ούτε στο 3, ούτε στο 1, πόσο μάλλον στο 4, που ο άνθρωπος φοβάται και τη σκιά του και είναι πιο φλώρος και από Ρίκι Περάλ και Τσιάρα μαζί. 24 χρονών έχει φτάσει. Αφού δεν έπαιξε μπάσκετ μέχρι τώρα ούτε σε Δράμες και Κηφισιές, μη περιμένετε να γίνει Στογιάκοβιτς ξαφνικά.
στο 5 με δυο παιχτες κ χωρις 4-5αρι βγαινει η χρονια ;;;;;απαραδεκτο αν δεν παρουμε 3ο 5αρι!
Οι μοναδικοί έλληνες ψηλοί που είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή είναι ο Σόφο και ο Μαυροκεφαλίδης. Ο πρώτος με έναν νέο ρόλο στην ομάδα, για 10-15 λεπτά (και όχι τα 30λεπτα που χτυπούσε πέρυσι), εμένα μου κάνει μια χαρά κι ας μη ταιριάζει καθόλου ούτε με την υπόλοιπη ομάδα και τους υπόλοιπους ψηλούς, αλλά ούτε και με τη γενική φετινή φιλοσοφία που θέλουμε να τρέξουμε. Ο δεύτερος πιο πιθανό είναι να πάρει αυτός τον ΠΑΟΚ, παρά ο ΠΑΟΚ τον Μαυροκεφαλίδη. Εγώ έναν παίχτη τύπου Λαμπρόπουλο θα ήθελα για 5ο ψηλό, αλλά υπέγραψε κάπου στην Αργεντινή!Πάντως κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να αποκτηθεί 5ος ψηλός, αλλά δε το βλέπω...
- KalamarGiannis
προς το παρόν το περιορισμένο οικονομικό δεν επιτρέπει τέτοιες σκέψεις...να δούμε όμως αυτά τα ωραία λόγια του Ιβάν για το μεγαλείο της ομάδας αν μετουσιωθούν σε καμιά υπέρβαση... σε κάθε περίπτωση εγώ τον εξτρα ψηλό τον βλέπω με την αλλαγή του χρόνου για να κοστίσει και τα μισά...
υπάρχει έλλειψη εκρηκτικού ψηλού με άμυνα ψηλά και εύκολο rebound (και επιθετικό). Αυτά έλληνας παίκτης όχι μόνο δεν υπάρχει τώρα ελεύθερος αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει ή υπήρξε γενικά. +φωνώ με Γιάννη, ας ξεκινήσουμε μερικούς μήνες και βλέπουμε. Aυτή τη στιγμή δε βλέπω γιατί να πάρουμε κάποιον.
- Μπαρκαρούτσος
Το topic ξεφεύγει και κλειδώνει, έτσι κι αλλιώς θα το έκλεινα.
Ένα πολύ δυνατό event γεμάτο αναμνήσεις και με πρωταγωνιστή την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., τη ζωντανή ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.!
MVP ο Τσόχλας.
Ένα πολύ δυνατό event γεμάτο αναμνήσεις και με πρωταγωνιστή την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., τη ζωντανή ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.!
MVP ο Τσόχλας.