Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Γονείς με παιδιά μαζί, διπλοί, κλπ...
Η 5_6 αν γεμίσει δεν έχει εικόνα όπως η χτεσινή.
SM-G935F
Η 5_6 αν γεμίσει δεν έχει εικόνα όπως η χτεσινή.
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Στην τηλεόραση φάνηκαν οι θύρες 1, 2 και 3;
Εκεί είναι όλοι στην λεζάντα, εξαιρείται ο γκοραν. Λολ
SM-G935F
SM-G935F
Εμένα και από μέσα μου φάνηκε παραπάνω. Τώρα το τι παίχτηκε δεν ξέρω.
Ή τζαμπατζήδες ήταν ή γελάστηκε το μάτι μας (πιθανώς γιατί υπήρξε μετακίνηση πληθυσμών).
Ή τζαμπατζήδες ήταν ή γελάστηκε το μάτι μας (πιθανώς γιατί υπήρξε μετακίνηση πληθυσμών).
Δες το βιντεο απο την βραβευση της Κορακακη.
Αλλωστε αυτες οι θυρες εχουν παντα μεγαλη πληροτητα.
Αλλωστε αυτες οι θυρες εχουν παντα μεγαλη πληροτητα.
Εμένα που ήμουν στην 5 εμπειρικά μου φάνηκε ότι είχε τουλάχιστον 2000 σε 4α και επίσημα και τουλάχιστον από 5000 σε 5-6 και 7-8. Οπότε πρέπει να είχε πάνω από 14000, εγώ θα πω 15000. Το να είναι οι τσαμπατζήδες 3500 σε τέτοιο ματς μου φαίνεται υπερβολή. Όπως και υπερβολή να κόπηκαν 11500 απλά εισιτήρια με δεδομένο ότι είμαστε μείον 7000 θέσεις λόγω 4. Τώρα αν μετράνε τα διαρκείας κάποιος που ξέρει από μέσα μπορεί να απαντήσει. Πάντως στο γαύρο πέρσι δήλωναν πάντα πάνω από 20000 ενώ σε μερικά ήταν μισοάδειο.
Σημασία έχει πόσο ακούγονται αυτοί που είναι μέσα, τίποτα άλλο
SM-G935F
SM-G935F
Αυτοί που είναι μέσα για να ακούγονται πρέπει να μην είναι από τις 10 λέξεις οι 9 μπινελίκι για μπάτσους και αλλόθρησκους.
Αν αφαιρέσουμε την 4 , μένουν 24000. δλδ ήταν το μισό , υπόλοιπο , γήπεδο άδειο ;;;; Με τίποτα , ήμουν μέσα.
Αν αφαιρέσουμε την 4 , μένουν 24000. δλδ ήταν το μισό , υπόλοιπο , γήπεδο άδειο ;;;; Με τίποτα , ήμουν μέσα.
Εννοεί την συνολική χωρητκότητα του γηπέδου.
Πάλι καλά που ήταν η 4α γιατί αλλιώς σα θέατρο θα ήταν. Αν φωνάξεις σε άλλη θύρα φαίνεσαι περίεργος. Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι έρχονται μόνο για να δουν ποδόσφαιρο. Και δε φταίνε τα συνθήματα γιατί ούτε στα ΠΑΟΚ ολε δε φώναζαν.
7.000 χωραει η 4 χωρις την 4Α για αυτο το λεωAle έγραψε:Εννοεί την συνολική χωρητκότητα του γηπέδου.
- zarathustra79
Στο γηπεδο είχε περίπου 15-17000, τώρα πόσοι από αυτούς κόψαν εισητήριο δε μπορώ να ξέρω.
Πριν λίγο είδα τα highlight. Καταρχάς θα σταθώ στο οτι κάναμε 11 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Όχι ευκαιρίες για γκολ σκέτο, ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για γκολ!!!! Και έπειτα μου έκανε εντύπωση και η φάση που έχασε ο pereyra, από το γήπεδο δεν είχα αντιληφθεί οτι ήταν τόσο εύκολο,νομίζω οτι αυτό και γω θα το έβαζα (
) !!!
Πριν λίγο είδα τα highlight. Καταρχάς θα σταθώ στο οτι κάναμε 11 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Όχι ευκαιρίες για γκολ σκέτο, ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για γκολ!!!! Και έπειτα μου έκανε εντύπωση και η φάση που έχασε ο pereyra, από το γήπεδο δεν είχα αντιληφθεί οτι ήταν τόσο εύκολο,νομίζω οτι αυτό και γω θα το έβαζα (

- fiorentinos
Μίλησα με την nova για το nova online. Ισχύει μόνο για laptop. Δεν μπορείς να το δεις ούτε σε σταθερό υπολογιστή.