2 δοκάρια του εκατοστού για γκολ, τετ α τετ Περέιρα που δεν το χάνει ούτε το δεξί μπακ της Κ-11 μας και 5-6 αποκρούσεις Κυριακίδη, εκ των οποίων αν δεν έκανε την μία και το σκορ θα ήταν 6-0 και θα έβγαινε πάλι M.V.P. του Αγρινίου!!!!
Ελπίζω (είμαι βέβαιος δίχως να ακούσω καν ακόμα τις δηλώσεις του) ότι ο Ίβιτς θα τους γκαζώσει, επιθετικούς και Βαρέλα κυρίως, ώστε να μην ξαναδείξουν τέτοια αφέλεια, έλλειψη συγκέντρωσης και χαλαρότητα λόγω ευκολίας του αντιπάλου...
Η ατυχία της ομάδας διορθώνεται μονάχα με την θετικότερη ενέργεια του λαού...Σύνθημα για Πρωτάθλημα περίμενα και άκουσα δυστυχώς τους σνομπ οπαδούς μας να κράζουν τους χιλιοκραγμένους του ΠΟΚ...Κρίμα...
Γράψτε τους στ αρκίντια σας επιτέλους ρε...Αυτοί δεν υπάρχουν πια, εμείς τους ζούμε αναφέροντας τους, όπως κάναμε χρόνια και χρόνια ανασταίνοντας τα σκουλήκια απ τους τάφους της πορτοκαλί μπάλας!!!!

Μονάχα στα μεταξύ μας θα τους φωνάζουμε για τις βρωμιές τους και πάλι λίγο...
Φωνάξτε, ουρλιάξτε και τραγουδήστε μόνο για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας ρε μ@λ@κες, για την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη ΓΗ, όχι για τα βρωμολιμά του χαβουζοβοθρολίμανου γαμώ την πουτάνα μου γαμώ!!!!

Π.Α.Ο.Κ. είστε ρε!!!! Ναι ρε, μονάχα ΠΠΠ-Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Επανέρχομαι στο παιχνίδι...
Προσωπικά ξεχώρισα πολύ τους Μάτος, Κάνιας, Κρέσπο...M.V.P. Γκάρυ & μερικές πολύ μπαλαδόρικες κινήσεις του "αχινού" μας (το γκολ του όσο απλό φαίνεται, δεν το κάνει εύκολα ούτε μέτριος+λίγο τεχνικά παίχτης) που Ντιεγκίζει πάρα πολύ...Θέλω όμως μεγαλύτερη διάρκεια & καλύτερη φυσική κατάσταση απ αυτόν ειδικά για να βοηθάει λιγάκι και τα 6αρο8άρια προς τα πίσω...Μετά είμαι βέβαιος ότι η Τούμπα θα γέρνει ξανά όπως την δεκαετία του '70 & έως τα μέσα του '80...
Ο Κλάους πρέπει να ξεπεράσει την κακή ψυχολογία του και θα τελειώσει το πρωτάθλημα με +30-35 σε σύνολο γκολ και ασσίστ...
Περισσότερα περίμενα-περιμένω επιθετικά από Τζάλμα, Τσίμιροτ (δεν είναι με τίποτα 8άρι) και Σάκχοφ, λιγότερες τζαβελλιές απ τον καλό-σταθερό Τζαβέλλα και πλήρη σοβαρότητα και συγκέντρωση απ τον Βαρέλα, τον Περέιρα και τον Γλύκο...
Τυφλή εμπιστοσύνη στον Ίβιτς, κάποτε θα τον θαυμάσουμε σε πολύ μεγάλη ομάδα, να το θυμάστε...
Μακάρι να τον κρατήσουμε 10 χρόνια ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων...Τότε θα έχουμε γίνει αληθινά μεγάλη ομάδα και για ακόμα 30 χρόνια αφού φύγει, κρατώντας-αντιγράφοντας μονάχα την νοοτροπία του και συνεχίζοντας με όποιον άλλον προπονητή δείξει τον επαγγελματισμό του!!!!
Ιβάν, στήριξε ουσιαστικά την ομάδα και κλείσε τα αυτιά σου και τα στόματα των ΑΡΔ και των εντός των τειχών άλλων ρουφιάνων του ΠΟΚ επιτέλους για να πάμε μπροστά!!!! Ξεκίνα και τελείωσε τους όλους για τον Π.Α.Ο.Κ. και για να δεις καμιά μεγάλη χαρά μαζί μας κι εσύ!!!! Ήρθε ο καιρός πια, νισάφι!!!!