15. José Ángel Crespo
- xrictoforoc
Re: 15. José Ángel Crespo
Κοιτα ενα παλτό που φεραμε ρε... μπραβο μας. Ωραιος ισπανε!και με αναποδο πόδι και αμυντικα και επιθετικα...φτου φτου
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ καλη εμφανιση,εξελισεται σε πολυτιμο πολυθεσιτη.Μεγαλη υποθεση να εχεις παικτες που να παιζουν σε πολλες θεσεις,δημιουργεις "τεχνητο" βαθος στον παγκο.
Χοχοχο άρχισε odi, ποπ κορν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
και μόνο που μόχθησε, ανέβηκε, πήρε προσπάθειες (παραλίγο να έκανε και γκολ) και γενικά έπαιξε λες και ήταν η φυσική του θέση, αξίζει συγχαρητήρια.
Τουλαχιστον 5 φορες χειροτερος. Μιλαμε για μεγκαχεντ φασηOdi έγραψε:Εσύ είσαι ο χειρότερος του Βίτορ;Μάλιστα.
- buffalobill4
Ενα μεγαλο συγνωμη απο μένα που δεν σε πιστεψα το καλοκαιρι. Εισαι κανονικος παίκτης και κατι παραπανω. Η εμφανιση σημερα σε κατατασσει και στους πλεον αγαπητους μου
Tienes mi respeto andaluz
Tienes mi respeto andaluz
- και 1 επισκέπτης
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός και φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος μέσα στην χρόνια για να καλύψει πολλές θέσεις στην άμυνα
- ΑποστόληςΑ
ο κρεσπο δεν ειναι παιχταρας αλλα ειναι υπερχρησιμος και ΞΕΡΕΙ αυτο που δεν θα μαθουν ΠΟΤΕ πολλα απο τα παιδια στην Ελλαδα
τα ΒΑΣΙΚΑ της μπαλλας, της κινησης στον χωρο και της καθε θέσης
τα ΒΑΣΙΚΑ της μπαλλας, της κινησης στον χωρο και της καθε θέσης
Βλέποντας τον και ως αριστερό μπακ προχθές κατάλαβα πως έπαιζε primera και premier αυτός ο παίχτης. Μπορεί να έχει τα χαρακτηριστικά ενός μέτριου παίχτη αλλά τακτικά είναι άψογος. Είναι από τους παίχτες που όπου και να τον βάλεις δεν θα έχει καμία σούπερ απόδοση αλλά θα είναι σοβαρός και δεν θα σε εκθέσει. Κάτι σαν τον Σορλεν. Και όπως μου είπε ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ. Τέτοιοι παίχτες είναι οι αγαπημένοι παίχτες όλων των προπονητών.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk