Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός

Γλύκος
1
1%
Matos
1
1%
Varela
4
3%
Τζαβέλλας
1
1%
Crespo
22
15%
Canas
3
2%
Cimirot
2
1%
Biseswar
51
34%
Campos
1
1%
Rodrigues
56
37%
Αθανασιάδης
5
3%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
2
1%
Πέλκας
2
1%

Σύνολο ψήφων: 151

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio_john έγραψε:Ήμουν πολύ ήρεμος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε μια στιγμή προς το τέλος αναπόλησα τις γνωστές μας ΠΑΟΚτσίδικες αγχωτικές νίκες μας! .... και τσουπ, 2-1 ... και τσουπ κερδίζουν φάουλ στο παρά ένα ... και τσουπ μου φεύγει μια μικρή τσιρά στο βρακί λόγο ακράτειας και άγχους συνάμα ... και τσουπ στο παρά δευτερόλεπτο κάνουν και ένα σουτ και να σου μερικές σταγόνες ακόμα!
ΠΑΟΚ είσαι !!! :mrgreen:

Είναι η 2η φορά που μας γκαντεμιάζεις έτσι, τρίτη δεν θα έχει...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Να παίζεις μπαλάρα και να είσαι τόσο επιπόλαιος και να πας να το κάνεις ισοπαλία...
Είναι να τρελαίνεσαι.
Αυτήν την επιπολαιότητα να μην είχαμε...
:cry:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

vs40 έγραψε:
pilotos έγραψε:Για τα τηλεοπτικά, μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν...

Αν βάλει συνδρομή η ΠΑΕ το 99% θα κράζετε

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι να γίνει. Δηλαδή εν έτη 2016, δε μπορούμε να δουμε τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό παρά την τεράστια πελατεία? Όσοι είναι ΠΑΟΚ εντός Ελλάδας, περίπου άλλοι τόσοι είναι εκτός. Αν έκανε ΠΑΟΚ TV η ΠΑΕ, ηλεκτρονικό κανάλι, γιατί να μην έχει συνδρομή? Δηλαδή όλα τζάμπα πρέπει? Βάζεις free ότι έχει τώρα (στιγμιότυπα, συνεντεύξεις), αλλά αγώνες σε premium. Θα είναι πολύ λάθος να κράζαμε την ΠΑΕ για την εμπορική εκμετάλευση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων. Αν είναι και το διαρκείας να γίνει τζάμπα με αυτή τη λογική. Εγώ θέλω να πληρώσω. Ας βάλει 100 ευρώ ετήσια να τα δώσω κανένα πρόβλημα. Στην τατιάνα τη Νόβα που μας σχολιάζει σαν ομάδα από Βουλγαρία, γιατί να τα δώσω? Αλλά ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες εκτός του ΠΑΟΚ!!! Υπάρχει???
Γιατί θα φάει μήνυση ότι μεταδίδει αγώνα εντός Ελλάδος.
Για αυτό δεν μπορεί να κάνει παραγωγή, είναι τεράστιες οι ρήτρες.

Βρέθηκε πέρσι η λύση μέσω laola, θεωρώ ότι και φέτος εκεί θα καταλήξει αναγκαστικά.

Ειδάλλως, πάρτε κάρτα νοβα όσοι είστε έξω. Που και αυτό κανονικά παράνομο είναι.

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Λέτε για κράξιμο μερικοί ..... ΑΛΛΑ δεν βλέπω κάποιον στο φόρουμ να κράζει!
Το ότι κάποιος γράφει ότι χάσαμε τ' άχαστα δε νομίζω να εννοείτε αυτόν?
Έγινε κάτι μέσα στο γήπεδο? Πείτε και σε μας είναι που δεν ήμασταν μέσα.

Εμένα προσωπικά με άρεσε σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ ! Ανά διαστήματα είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το βασικό, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ για το μέλλον της αγωνιστικής. Πάντως ήμασταν άτυχοι, μιας και το σκορ θα μπορούσε να ήταν 6-0.

Πάμε παρακάτω ... :mrgreen: :opaokara:

Edit ... :lol: :lol: Ρε συ Ρομαν, εγώ φταίω ρε φίλε?
Αφού δεν πήγα για κατούρημα σήμερα, κρατήθηκα για να μην το γκαντεμιάσω όπως την άλλη φορά.
Την ακράτεια δεν μπορώ να την ελέγξω ... :mrgreen:

Edit ... έβαλα Varela για MVP για να μην τον πάρει από κάτω η μπαρούφα που έκανε!
Τον γουστάρω πολύ και χαλαρά θα πρωταγωνιστήσει με την φανέλα μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 11 Σεπ 2016, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σήμερα είδαμε μπαλίτσα.
Με ευχαριστεί η ευκολία με την οποία δημιουργούμε φάσεις, με δυσαρεστεί η ευκολία με την οποία τις χάνουμε.
Είναι κρίμα να αδικείς τον εαυτό σου και θα είναι περισσότερο κρίμα όταν κάποια στιγμή δε θα έχεις την πολυτέλεια του 2-0.
Πιστεύω ότι ο Ίβιτς θα συμμαζέψει τη χαλαρότητα και την αφέλεια αυτή άμεσα.
Κρίμα και για τον Βαρέλα, που είχε εξαιρετική εικόνα και στο τέλος το παλικάρι έφυγε απαρηγόρητο στα αποδυτήρια.
Είναι όμως πραγματικά παιχτάρα και δεν τον φοβάμαι καθόλου.
MVP Crespo. Κανονικός εργάτης ο Ισπανός, που παρότι δεν τον πίστεψα αρχικά ως επιλογή πρώτης γραμμής, βγάζει μάτια με τη σοβαρότητα και τη σταθερότητά του.

Υ.Γ. Τον Warda θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

vs40 έγραψε:
pilotos έγραψε:Για τα τηλεοπτικά, μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν...

Αν βάλει συνδρομή η ΠΑΕ το 99% θα κράζετε

Κάτι να γίνει. Δηλαδή εν έτη 2016, δε μπορούμε να δουμε τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό παρά την τεράστια πελατεία? Όσοι είναι ΠΑΟΚ εντός Ελλάδας, περίπου άλλοι τόσοι είναι εκτός. Αν έκανε ΠΑΟΚ TV η ΠΑΕ, ηλεκτρονικό κανάλι, γιατί να μην έχει συνδρομή? Δηλαδή όλα τζάμπα πρέπει? Βάζεις free ότι έχει τώρα (στιγμιότυπα, συνεντεύξεις), αλλά αγώνες σε premium. Θα είναι πολύ λάθος να κράζαμε την ΠΑΕ για την εμπορική εκμετάλευση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων. Αν είναι και το διαρκείας να γίνει τζάμπα με αυτή τη λογική. Εγώ θέλω να πληρώσω. Ας βάλει 100 ευρώ ετήσια να τα δώσω κανένα πρόβλημα. Στην τατιάνα τη Νόβα που μας σχολιάζει σαν ομάδα από Βουλγαρία, γιατί να τα δώσω? Αλλά ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες εκτός του ΠΑΟΚ!!! Υπάρχει???

Υγ: Ας μην έχει σχολιασμό, αν είναι δύσκολο τεχνικά, και ας έχει 2-3 κάμερες όλο και όλο. Εγώ 100 ευρώ τα δίνω πολύ άνετα.
+μφωνώ!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ettien έγραψε:
nikolasf έγραψε: Φοβερός ο τερματάς του παναιτωλικού.... Να τον έχουμε στα υπόψη ;) ;)
σε μας έπαιζε παλιά
:o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πολυ καλη εμφανιση,αν εξαιρεσουμε την χαλαροτητα στα τελευταια λεπτα στην αμυνα αλλα και την επιπολαιοτητα στα τελειωματα των φασεων

Καποιος που δεν ειδε το παιχνιδι θα νομιζει πως πετυχαμε αγχωτικη νικη,πολυ κολακευτικο σκορ για τον Παναιτωλικο που επρεπε να ναι 5-0 αντι για 2-1

Απο κει και περα θεωρω πως δεν παιξαμε καν στο 100% των δυνατοτητων μας διοτι οι παικτες μας ειχαν τις σκεψεις τους στο ματς με την Φιορεντινα.Ετσι το αισθανθηκα εγω.Οποτε ελπιζω πως θα δουμε και πολυ ομορφο ματσακι την Πεμπτη

Για MVP θα ψηφιζα Μπισεσβαρ που ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλος,αλλα παρα ηταν επιπολαιος στην τελικη εκτελεση για γκολ οποτε ψηφιζω τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γκαρυ ο οποιος μου φαινεται του χρονου θα ακολουθησει τον Μακ στο εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

σήμερα πρέπει να καλέσει ο πρόεδρος τους αρχηγούς της ομάδας και να τους ανακοινώσει, ότι πριμ νίκης για το σημερινό δεν έχει.
Αν μέχρι το τέλος της σεζόν αποδείξουν ότι είναι πραγματικά άχρηστοι και όχι κακοί επαγγελματίες θα εισπράξουν το σημερινό πριμ.
Καλό θα ήταν επίσης να επιλέξει και ο προπονητής έναν που θα φάει πάγκο την Πέμπτη λόγω μειωμένης απόδοσης σήμερα.

Δε θέλω στον ΠΑΟΚ γατάκια που παίζουν με τον αντίπαλο, θέλω πεινασμένους που δαγκώνουν στο λαιμό. Το ματς ήταν όντως για 6-0 και ήρθε 2-1. Τα δύο σκορ είναι πολύ μακριά για ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν μπορείς να παίρνεις το 30% από αυτό που δικαιούσαι αν έχεις ψηλούς στόχους. Αυτά.

Κρέσπο mvp.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πιλότε η κάρτα νοβα είναι παράνομη όπως λες και στην Αγγλια ειδικά ξέρω ότι γίνονται έλεγχοι. Αν μπει ένα υψηλό αντίτιμο δε νομίζω ότι δε μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Νόβα και ΠΑΕ. Αν δηλαδή το πακέτο της Νόβα είναι 80ευρώ για 15 ομάδες, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ κοστόλογείται στα 10 περίπου Ευρώ (γιατί είναι οι μισοί αγώνες δηλαδή οι εντός έδρας). Αν βάλει μόνο για ΠΑΟΚ η ΠΑΕ 100ευρώ, και το περιορίσει για κατοίκους του εξωτερικού, δηλαδή με ΙΡ adresses, όλα καλά. Τώρα αν η Νόβα σου την πει για πειρατεία από τους Έλληνες, εσύ τους ανταπαντάς, ότι τα 100ευρώ είναι πολύ υψηλό αντίτιμο, και ότι δε συμφέρει για έναν οπαδό από Ελλάδα να δώσει τόσα πολλά. Κάπως έτσι το σκέφτομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 11 Σεπ 2016, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

συμφωνω με τον ακμεντ. η παε επρεπε ηδη να εχει βρει λυση. δεν θα γινουμε πρεζακια να ζηταμε λινκ σε καθε ματς.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ματς που ηταν για χαλαρο 5-0, ηρθε 2-1
ευτυχως σκοραραμε νωρις και δεν αγχωθηκαμε
πολυ καλη η ομαδα, πολυ ασχημα τα δειγματα χαλαροτητας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Vs Το εγχείρημα αυτό με το τίμημα που λες, για 1 ματς ανά 15 μέρες και όχι πάντα και για 15 παιχνίδια τον χρόνο είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει ούτε 100 πακέτα. Θέλει άλλο τρόπο.

Ήταν απόφαση της ΠΑΕ, να διαχωριστεί από τους άλλους και πέρσι ήταν όντως πρωτοποριακό το εγχείρημα με το laola. Σου ξανά λέω, ότι πάλι εκεί θα καταλήξει και τζάμπα θα έχετε εικόνα στο εξωτερικό. ;)

Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μετράει η νίκη, αλλά έστω και για 2 λεπτά, αποδείχθηκε και πάλι πως ο ΠΑΟΚ βλάπτει σοβαρά την υγεία!
Το 2-0 είναι μερικές φορές πιο "δύσκολο" από το 1-0, γιατί φέρνει εφησυχασμό, ο οποίος μπορεί να στοιχίσει. Μεγάλη ατυχία στα 2 δοκάρια, αλλά και απαράδεκτη επιπολαιότητα στις χαμένες ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ και του Φακούντο. Ο Ίβιτς να τους πιάσει όλους από τα μαλλιά, τον αντίπαλο πρέπει να τον σκοτώνουμε όταν έχουμε την ευκαιρία, γιατί δεν θα έχουμε σε κάθε αγώνα άμυνες όπως του Παναιτωλικού. Θυμάστε τι πάθαμε με τον Άγιαξ. Επίσης, όταν έχουμε μπάλα έξω από την περιοχή μας και πλάγια, δεν την γυρίζουμε παράλληλα προς το κέντρο της περιοχής, αυτό το μαθαίνουν υποθέτω και στην Κ15. Να τρίξει τα δόντια ο Ίβιτς για κάποια διαστήματα αδράνειας στην αμυντική λειτουργία και φυσικά για το χοντρό λάθος.
Ελπίζω πάντως στο μέλλον τέτοιες εμφανίσεις να συνοδεύονται και από άνετες νίκες.
Για την Πέμπτη,με ανάλογη εμφάνιση, λαμβανομένης υπ' όψη και της μεγαλύτερης δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά με τη δέουσα προσοχή, θα ξεκινήσουμε με το δεξί. Έχουμε δυνατότητες. Περιμένω κερκίδα ανάλογη του 1988, με τη Νάπολι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

shogoon έγραψε:
navigator11 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Περειρα είσαι πολύ τυχερός που δε σε λένε Κλάους με αυτό που έχασες!

Αν είναι δυνατόν!

Τεράστια αλήθεια. Κάτω επίσης τα χέρια από τον Κουμαλ εε τον Βαρέλα! Χααχαχαχα

Φερνάντο είσαι παιχταράς. Ας μην κερδίζαμε, βέβαια, και θα τα λέγαμε καλά ...

:opaokara: :opaokara:
H τεραστια αληθεια ειναι οτι ο ενας εχασε με τον Αγιαξ και ο αλλος με τον Παναιτωλικο, ο ενας παιρνει 700 και ο αλλος τα μισα ο ενας ειναι αρχηγος και ο αλλος περσινος δανεικος και και και. Αν χασει κανενα ο Κουλουρης πειτε οτι ειναι τυχερος που δεν το λενε Κλαους, Σημερα ο αρχηγος ηταν πολυ καλος μπραβο του αυτους τους δικηγορους υπερασπισης να μην ειχε.
Ο ένας έχασε τετατετ ο άλλος κενή εστία με μπάλα που πήγαινε αργά αργά

Συγκρίνεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”