Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός

Γλύκος
1
1%
Matos
1
1%
Varela
4
3%
Τζαβέλλας
1
1%
Crespo
22
15%
Canas
3
2%
Cimirot
2
1%
Biseswar
51
34%
Campos
1
1%
Rodrigues
56
37%
Αθανασιάδης
5
3%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
2
1%
Πέλκας
2
1%

Σύνολο ψήφων: 151

Άβαταρ μέλους
back in black

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από back in black »

Μαγική εικόνα το τελικό σκορ. Στρωτό ποδόσφαιρο αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρείες, κάτι που πιθανώς θα πρέπει να μας προβληματίσει.
Μου άρεσε πολύ ο Κρέσπο στα αριστερά, γρήγορος, σίγουρος, αποτελεσματικός.
Καλό ξεκίνημα
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

ΜΒΠ Κρέσπο γιατί είναι πολυεργαλείο, απόλυτη κυριαρχία ΠΑΟΚ σε όλο το ματς, χαζό λάθος του Βαρέλα στο τέλος, κρίμα γιατί είναι πολύ σημαντικό να μην τρώμε γκολ. Με άρεσε αυτό το ασύμμετρο 4-2-3-1 που γινόταν 3-5-2 ή 3-4-3 ανάλογα την επίθεση (για αυτό ήθελε ο Ίβιτς τον Κάνιας μάλλον), αλλά πρέπει να γίνουμε πιό αποτελεσματικοί. Θα τους είχαμε κόψει τον αέρα από το 20' και μετά θα κάναμε συντήρηση εν όψει Φλωρεντίνας. Τεςπα, όλα καλά φτάσαμε τους 0 και πρέπει να συνεχίσουμε με τρίποντα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pgetsos έγραψε:Περειρα είσαι πολύ τυχερός που δε σε λένε Κλάους με αυτό που έχασες!

Αν είναι δυνατόν!

Τεράστια αλήθεια. Κάτω επίσης τα χέρια από τον Κουμαλ εε τον Βαρέλα! Χααχαχαχα

Φερνάντο είσαι παιχταράς. Ας μην κερδίζαμε, βέβαια, και θα τα λέγαμε καλά ...

:opaokara: :opaokara:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ειδα τον αγωνα απο το 60' και μετα, οποτε ολα τα συμπερασματα αγνοουν το εως τοτε ματς:
-Πολυ καλος Περεϊρα. Το γκολ χαθηκε λογω εφησυχασμου (δεν θα εκανε κοντρολ αν ηταν 0-0 το σκορ πχ), αλλα γενικα εδειξε οτι ως false nine ταιριαζει σε ματς που ο αντιπαλος δεν κλεινεται πισω κι ελπιζω να ξεκινησει με Φιορεντινα γιατι με Κλαους σε τετοια ματς μονο να χασουμε εχουμε.
-Ο Σακοφ ξερει μπαλα αλλα μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας. Καθυστερει την αναπτυξη αρκετα και καλυτερα να μπαινει σε ματς που ο αντιπαλος μας παιζει στο 1/3.
-Το δεκαλεπτο του Πελκα ηταν βγαλμενο απο το περσινο καλοκαιρι. Πολυ καλη αισθηση του χωρου, γρηγορος, με σωστες αποφασεις και επιτελους ενα κανονικο σουτ εξω απο την περιοχη κι οχι τα τζουφια πλασεδακια του. Μακαρι να μην θαφτει φετος.
-Αν ο Γκαρι ειχε καλες τελικες προσπαθειες θα επαιζε σε top half ομαδα στην Ισπανια. Απο την εποχη του Βιεϊρινια ειχα να δω τοσο καλη τακτικη παιδεια απο εξτρεμ μας.
-Ο Παναιτωλικος αραγε ψηνει ανταλλαγη Γουαρντα-Τζαλμα? Κι ας καλυπτουμε την διαφορα συμβολαιου εμεις.
-Καλος παικτης ο Βαρελα, αλλα αν εκανε το ιδιο ματς ο Βιτορ με το λαθος στο τελος, θα επεφταν να τον φανε. Αυτο δειχνει τον τεραστιο ρολο που παιζουν οι προκαταληψεις στην κριτικη των παικτων.
-Μ'αρεσε η ευκολια που φταναμε στην περιοχη, δε μ'αρεσαν οι πολυ κακες τελικες πασες ενω με προβληματισε η ανεση που πλησιαζε στην περιοχη μας ο Παναιτωλικος. Σε καθε περιπτωση το ματς δεν προσφερεται για συμπερασματα καθως ετσι στην Τουμπα θα μας παιξει μονο ο ΠΑΣ και ισως Αστερας και Ατρομητος. Επισης η αμυντικη τετραδα του Παναιτωλικου ειναι οτι χειροτερο εχω δει.
-Σε βαθος χρονου θα θελα να δω διδυμο Κρεσπο-Βαρελα πισω. Εχει αρχισει να κουραζει λιγο η τυφλη γιομα/στραβοκλωτσια-απομακρυνση του Τζαβελα που ξαναδινει την κατοχη στον αντιπαλο.
-Γιατι οχι Κουλουρης αντι Κλαους και Γιαννουλης αντι Κρεσπο στο 60'? Ας τους στελναμε δανεικους.
-Ιδανικα την Πεμπτη παμε με Λεοβατς αντι Καμπος, Χαριση αντι Μπισεσβαρ και Περεϊρα αντι Κλαους. Αν και θα προτιμουσα Μπισεσβαρ αριστερα, Γκαρι δεξια και Τζαλμα παγκο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

θα κανω κριτικη εχοντας δει κανονικα απο το 50 και μετα και ως τοτε μονο ριπλει φασεων κι αυτα να κολλανε.

μου αρεσε η ομαδα, εβγαλε ομως και παλι αυτη τη γαμημενη χαλαρωση μετα το 80 και ενω το ματς δεν εχει σκορ καθαρισμενο. ο ιβιτς θα τους μπριζωσει και καλα θα κανει. εκει στο γκολ που κανει λαθος ο βαρελα, ειχα ηδη αρχισει να ξενερωνω γιατι ειχαμε 2 λεπτα και καναμε την ιδια μαλακια. ενιγουει. δεν κραζω, απλα λεω οτι δεν νοειται χαλαρωσε με σκορ 2-0. με 3 το συζηταμε.

ατομικα εμεινα αφωνος με τον κρεσπο. Ε ΚΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ. απιστευτος σαν μπακ. δεν εχω λογια. και καποιοι αναρωτιοτανε για τον γιαννουλη. γι αυτο ρε μαγκες υπαρχει το γηπεδο. καθιστε να δουμε και κρινουμε μετα. τον ψηφισα μβπ γιατι τον μπισεσβαρ δεν ειχα την τυχη να τον δω στο πρωτο που λετε οτι επαιξε καλα.

μου αρεσε πολυ και ο περειρα παρα το γκολ που εχασε. ροντριγκες καμια σχεση με περσι. πολυ πιο ομαδικος. τζαλμα σε κακο φεγγαρι. τσιμι με το κεφαλι ψηλα (ανανεωση οπωσδηποτε γιατι θα τρεχουμε). κανιας κανονικος τρελος. τζαβ-βαρελα αυτο θα ειναι το διδυμο στα στοπερ. αξιοπρεπης ο ματος ως εκει ομως.

κλαους-μπισε-τσιμι δεν μπορω να τους κρινω γιατι δεν τους ειδα

δεν μου αρεσει ως τωρα καθολου ο σαχοφ. εκτος τοπου και χρονου αλλα θα του δωσω χρονο γιατι ειναι και η πρωτη του εξοδος απο την πατριδα του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Σακχοβ σε 10 λεπτά έβγαλε 2 μπάλες έτοιμα γκολ... ;)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπραβο στην ομαδα για την νικη! Ειχαμε θεμα στο τελειωμα των φασεων ξεκαθαρα διαφορετικα το σκορ θα ηταν αλλο. Συνεχιζουμε!

Περιεργη η ατμοσφαιρα στην Τουμπα και σιγουρα φταιει το κλειστο πεταλο. Καλη κερκιδα στο πρωτο ημιχρονο κακη στο δευτερο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

pilotos έγραψε:Ο Σακχοβ σε 10 λεπτά έβγαλε 2 μπάλες έτοιμα γκολ... ;)

ναι συμφωνοι. δεν σου φαινεται κι εσενα ομως οτι δεν εχει δεσει με την ομαδα? και οχι σε φαση αυτοματισμων-πως θα μπορουσε αλλωστε? αλλα σε φαση ιδιοσυγκρασιας.

δεν ειναι κραξιμο ρε. απλα μου φαινεται λιγο παρατερος
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μπα, γιατί έχει παίξει σε όλο τον άξονα, βγαίνει και κρυφό φορ.

Μην ακούς που λένε για ανατολικοευρωπαιους κλπ.

Τον έχω δει live κάνει απίστευτα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο που από κάμερα δεν φαίνονται

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

δεκτο γιατι δεν τον εχω δει λαιβ. οτι εχω δει απο τιβι.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

H τριπλέτα κανιας τσίμιροτ μπιρσεβαχ προβλέπω να κάνει παπάδες! Μου άρεσε και ο κανιάς αν και με λάθη, αλλα ήταν εκεί που έπρεπε πάντα και έκανε 9/10 αυτό που έπρεπε πάντα. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για το παιχνίδι της ομάδας σου το 6ρι να το κάνει αυτό! Ο τσίμι επίσης καλός απλα θέλει λίγο βελτίωση στα τελευταία 5 μέτρα έξω απ την περιοχή.
Μπιρσεβαχ για 50 λεπτά που άντεξε...γάμησε όπως και ροντρίγκεζ.
Τζαλμά κανονικός ποιοτικός ποδοσφαιριστής.
Μου άρεσε πολύ ο Κρέσπο. Θα έλεγα και βαρελά αλλά με χάλεσε η μλκία στο τέλος.
Τζαβ-Μάτος εγγύηση
Ο κλάους ήταν καλός σήμερα
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

navigator11 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Περειρα είσαι πολύ τυχερός που δε σε λένε Κλάους με αυτό που έχασες!

Αν είναι δυνατόν!

Τεράστια αλήθεια. Κάτω επίσης τα χέρια από τον Κουμαλ εε τον Βαρέλα! Χααχαχαχα

Φερνάντο είσαι παιχταράς. Ας μην κερδίζαμε, βέβαια, και θα τα λέγαμε καλά ...

:opaokara: :opaokara:
H τεραστια αληθεια ειναι οτι ο ενας εχασε με τον Αγιαξ και ο αλλος με τον Παναιτωλικο, ο ενας παιρνει 700 και ο αλλος τα μισα ο ενας ειναι αρχηγος και ο αλλος περσινος δανεικος και και και. Αν χασει κανενα ο Κουλουρης πειτε οτι ειναι τυχερος που δεν το λενε Κλαους, Σημερα ο αρχηγος ηταν πολυ καλος μπραβο του αυτους τους δικηγορους υπερασπισης να μην ειχε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Απαράδεκτη κατάσταση με τη Νόβα. Έχει τεράστια ευθύνη και η ΠΑΕ. Μου θυμίζουνε τον ΟΤΕ του 1980 που παρακαλούσες για να σου βάλουνε τηλέφωνο! Έλεος. Να πληρώσω να δω τον ΠΑΟΚ. Αλλά να τον δω. Αν η Νόβα δε θέλει να δείχνει ΠΑΟΚ στο εξωτεριικό ας το κάνει η ΠΑΕ!

Για τον αγώνα πάλι θα περιμένω να το κατεβάσω και να τον δω σε 1-2 μέρες. Ουσιαστικά από το 52' και μετά το είδα και από το ψυχοβγαλτικό λινκ του γιου-τιουμπ στο α' ημίχρονο. Η αεκ πώς έχει blogspot και δείχνει ότι γουστάρει και όχι εμείς?

Μπράβο για τη νίκη και τους 3 βαθμούς που πάντα είναι η ουσία!

Όσο είδα, φανήκαμε σοβαροί, αλλά μετά το 70 χαλαρώσαμε. Είδα εύκολα να μας κάνουν επιθέσεις και να υπάρχουν χώροι. Πράγμα που δεν κάναμε πέρυσι με Ίβιτς. Δεν κατάλαβα γιατί να ρισκάρουμε για θέαμα με το σκορ 2-0. Θέλουμε δουλειά ακόμη. Έχουμε πολύ γρήγορους παίκτες που τρυπάνε, αλλά οι επιλογές στην τελική θέλουν βελτίωση και μεγαλύτερη συγκέντρωση. Όσο για το λάθος του Βαρέλα, ελπίζω να μην επαναληφτεί. Ρε γμτ τόσα χρόνια βλέπω μπάλα, όλο σε εμάς τέτοιες φάσεις. Με ανησυχεί παιχνίδι που είναι για 6-0 να κλείνει με 2-1 σκορ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Ίβιτς, που είναι προπονητής της ουσίας πρώτα και όχι τόσο του θεάματος. Η ομάδα θα κριθεί στο πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί στους συνεχόμενους αγώνες. Ο Λέοβατς θα παίξει την Πέμπτη, οπότε θα γίνει ούτως οι άλλως ήδη ένα μικρό ροτέισον. Οι αλλαγές του Κλάους και Μπίσεσβαρ, τους κρατούν ξεκούραστους για την Πέμπτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 11 Σεπ 2016, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Ωραια η ομαδα μου άρεσε αρκετά για μηνα Σεπτέμβριο και για 5 νέους παίχτες στην 11 αδα σε σχεση με περσυ , εβγαλε αρκετή ομοιογένεια + δουλεμένους αυτοματισμούς και φάνηκε να εχει πλάνο !
Ποιο το νόημα να κερδίζαμε 7-0 ; Καλυτερα ετσι , ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καθίζηση , εχουμε μπροςτα μας
Άλλους 30+ αγώνες ..
Απο παίχτες μου άρεσαν :
Βαρέλα : αρχοντικος , κοντρολαρισμενος με καλη τεχνική και δυναμη , εκανε δυστηχως ενα εύκολο λάθος στο τέλος
Κρεσπο : πολυεργαλείο που σιγα σιγα φαινετε ο λόγος που τον ήθελε ο αρνε απο περσυ ;)
Μπισεβαρ : οργανωτής βλέπει γήπεδο χώνετε παντού και ζητάει μπάλα απο πίσω , ενα σύγχρονο 10αρι ..
Ροντρίγκεζ : αμα δεν ειχε το στοιχείο της επιπολαιότητας στο παιχνίδι του θα επεζε σε ομαδα επιπέδου schake - Sevilla- fiorentina .. Με μια αξία κοντά στα 20 μύρια , αυτα
Κανιας : Αυτο που έλειπε απο τον χώρο του κέντρου , έμπειρος + σιγουρος

Οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολυ καλα στάνταρ , πανω κατω στο 7αρι θα έλεγα ..
Και τέλος ο τζάλμα κάμπος ελπιζω να ξεκομολαρει γιατι φαινετε αρκετά αγχωμένος με αποτελεσμα να εχει πολλα κενά διαστήματα στο παιχνίδι του , το Κάλο ειναι οτι γυρνάει και Μάρκαρει !
Καλη συνέχεια εύχομαι στην ομαδα μας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ευχαριστηθηκα το ματς Βαρελα παιχταρα δεν πειράζει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”