Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports2
Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports2
Καλα Ντεσπε , στην αναπτυξη απο πισω δε βλεπουμε κ κανα τρομερό θεαμα μεχρις στιγμης..
Ναναι καλα ο μπισε που ξερει πολλα κιλα μπάλα κ ψαχνει παντα κατι θετικο (κ τρελαινεται με το παράλληλο π παιζεται πισω), ο ματος πουναι μονιμα σε υψηλα στανταρτς κ ο γκαρι που εχει απιστευτη ενεργεια..
Περιμενα περισσοτερη ενέργεια κ φρεσκαδα απο Κάμπος, μακαρι να την δουμε με Φλωρεντινα..
Πολυ καλος ο Κλαους, μπραβο για την προσπάθεια (με.τρέλανε βέβαια στη φαση καρμπον με αγιαξ που ηταν παλι χαλαρος)
Ναναι καλα ο μπισε που ξερει πολλα κιλα μπάλα κ ψαχνει παντα κατι θετικο (κ τρελαινεται με το παράλληλο π παιζεται πισω), ο ματος πουναι μονιμα σε υψηλα στανταρτς κ ο γκαρι που εχει απιστευτη ενεργεια..
Περιμενα περισσοτερη ενέργεια κ φρεσκαδα απο Κάμπος, μακαρι να την δουμε με Φλωρεντινα..
Πολυ καλος ο Κλαους, μπραβο για την προσπάθεια (με.τρέλανε βέβαια στη φαση καρμπον με αγιαξ που ηταν παλι χαλαρος)
- buffalobill4
δεν εχουν βρει λυση για την προβολη των αγωνων του ΠΑΟΚ με τη νοβα. και οσο δεν βρισκουν, δεν μπορει να τα δειξει το λαολα.pgetsos έγραψε:Το σταμάτησαν;buffalobill4 έγραψε:παντως και η παε πρεπει να τα ακουσει που δεν εχει βρει λυση για την προβολη των αγωνων στο εξωτερικο. οπως ακουσε τα χιλια μπραβο με την κινηση με τη λαολα ετσι και τωρα πρεπει να τα ακουσει
Το μονο που δε μου αρεσε και το οποιο επισημανε και ο Ιβιτς κατα την διαρκεια του πρωτου ημιχρονου οπως ειπαν στην TV ειναι οτι ο Τσιμιροτ ξεχνιωταν και χανωταν λιγο απο το κεντρο αντι να γεμιζει εκει οταν ειχαν τη μπαλα οι αμυντικοι μας με αποτελεσμα να δεχωντε πιεση απο τον αντιπαλο χωρις να εχουν που να δωσουν την μπαλα χωρις λογο. λεπτομεριες αυτα βεβαια.desperando έγραψε:Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να παίξει το πιο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που είδε ο ΠΑΟΚτησης.
ΜΟΝΟ να μην βάλει ο κόσμος τρικλοποδιές στην ομάδα.
Ζηλεύω αυτούς που είναι στο γήπεδο και έχουν την τύχη να βλέπουν αυτό το θέαμα
Ο Ίβιτς έχει εισαγάγει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Στην ουσία παίζουμε με τρεις στην άμυνα όταν κάνουμε επίθεση,με Τζαβέλα και βαρελα να παίζουν σαν ακραία μπακ, ενώ στο κεντρο παίζουμε ένα είδος τρενάκι με καμιάς πίσω τσιμιροτ μπροστά του και πιο μπροστά τον μπισεβαρ. Κάτι τέτοιο είναι πολύ απαιτητικό για τους παίκτες οι οποίοι πρέπει να κάνουν πολλά παραπάνω χιλιόμετρα στο πλάτος του γηπέδου
Κατα τα αλλα εχει πολυ ψωμι το πρωταθλημα για ολες τις ομαδες μεχρι να βγουν οι αδυναμιες τους κτλ. Εχουμε πλεονεκτημα στο βαθος του ροστερ σιγουρα.
Επισης θεωρω οτι θα ειμαστε καλυτεροι στα ντερμπι παρα με τις μικρες ομαδες. Την ΑΕΚ ειμαι σιγουρος οτι θα την πατησουμε με την ταχυτητα μας και δεν θα ξερουν απο που τους ηρθε οπως περσι στην Τουμπα.
Τεράστια ευκαιρία μπισεσβαρ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίξε καλά ρε φουστη κοράκι
- Chuck Norris
Τί φάουλ δίνει ρε, άσε να παίξουν μπάλα, δεν παίζουν μήλα
Ωπ, φαουλ εξω απο την περιοχη, για να δουμε ποιος θα το βαρεσει 

Μπισεσβαρ είναι παντού, καλά έκανες το σουτ
- buffalobill4
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Παίξε καλά ρε φουστη κοράκι
Ζέσταμα για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Άσε να καταλάβουν μερικοί σε τι κωλοχανείο ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Θα βάλει μέσα Σακχοβ, Περειρα
Δείτε ρε γατάκια αμπαλοι τί σπριντ κάνει ο μπισεσβαρ
Με το μάτι κάνατε εργομετρικά;;;
Με το μάτι κάνατε εργομετρικά;;;