Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ο Καραγκούνης μπορεί να έπεφτε και να έκανε 200 τούμπες και καραγκιοζιλίκια, αλλά ήταν παιχταράς, ο Μάνταλος δεν τον φτάνει με τίποτα
Τι κομπλεξ τραβας ρε φιλε?? Οταν νικαει αντιπαλος κατευθειαν υπονοουμενο για στησιμο.tolis14 έγραψε:Πςριμενετε να δειτε την αμυνα της ξανθης οταν παιξουμε μαζι..τακλιν στην καρωτιδα θα εχουμε το λιγοτερο..
το 3-3 δίνει 26 στην sportingbet και το 4-4 στο 151
ένα ευρώ στο 4-4 έτσι για πλάκα
ένα ευρώ στο 4-4 έτσι για πλάκα
-
Dimg4
Απο τη στιγμη που ΠΑΙΖΕΙ λογικο ειναι να παρει ρυθμο.Alastor έγραψε:paoktzis έγραψε:τι εβαλε ο ανθρωπος, τελικα μαλλον αυτος δεν θα βγει μπερμπατοφ
απτην στιγμη που δεν βαριεται να κινηθει στο γηπεδο,λογικο μου φαινεται
-
Dimg4
Αυτος ειχε ακουστει για μας προπερσι και φετος μολις τον ανεφερα χλευαστηκα και αρχισαν τα πρωην παικτης κλπ κλπCCCP έγραψε:Ωραιο παικτακι αυτος ο Ροντριγκεζ. Απο που τον πηραν αυτον?
Που το είδες αυτό το υπονοούμενο?aoratos έγραψε:Τι κομπλεξ τραβας ρε φιλε?? Οταν νικαει αντιπαλος κατευθειαν υπονοουμενο για στησιμο.tolis14 έγραψε:Πςριμενετε να δειτε την αμυνα της ξανθης οταν παιξουμε μαζι..τακλιν στην καρωτιδα θα εχουμε το λιγοτερο..
Έχεις δει ποτέ πως παίζει η Ξάνθη με μας?
Διαχρονικώς.
- buffalobill4
επειδη εχω κουραστει με τη μπερμπατοφιαδα, ας μην το συνεχισουμε και φετος.Dimg4 έγραψε:Απο τη στιγμη που ΠΑΙΖΕΙ λογικο ειναι να παρει ρυθμο.Alastor έγραψε:paoktzis έγραψε:τι εβαλε ο ανθρωπος, τελικα μαλλον αυτος δεν θα βγει μπερμπατοφ
ο βουλγαρος ηρθε, δεν επαιξε οσο θα μπορουσε, οταν επαιξε δεν εδωσε τα αναμενομενα, δεν γουσταρε να γινει μελος της ομαδας, ουτε καν να εγκατασταθει μονιμα στη θεσνικη και καλως εφυγε. αλλωστε και αυτος που τον εφερε και τον ειχε γκαβλα, ουτε ευχαριστω δεν ειπε στο τελος για την προσφορα του.
μια ζωη στην ελλαδα καλυτερος ειναι αυτος που δεν παιζει.
πάντως εαν βάλει 2ο η ξάνθη
θα σφίξουν άσχημα
παίζουν λές και είναι εκτός εδρας(άλλοι το λέν έξυπνο παιχνίδι
)
θα σφίξουν άσχημα
παίζουν λές και είναι εκτός εδρας(άλλοι το λέν έξυπνο παιχνίδι
Εγω τραβαω κομπλεξ? σοβαρα μιλας? μαλλον δεν παρακολουθεις πολλα ματς γιατι αλλιως δεν εξηγειται που δεν θυμασαι προηγουμενα παιχνιδια μας με την ξανθη...κατι βλαχομαγκιες του μπερτου, του βασιλακακη και λοιπων..δεν θυμασαι τον υπερπαντων αγωνα της ξανθης ν παρει χ απο τον ΠΑΟΚ ενω ξεβρακωνοταν με κατι γαυρους και κατι χανουμια...ουτε τα κλωτσιδια που επεφταν συννεφο τα θυμασαι...εγω τραβαω κομπλεξ?aoratos έγραψε:Τι κομπλεξ τραβας ρε φιλε?? Οταν νικαει αντιπαλος κατευθειαν υπονοουμενο για στησιμο.tolis14 έγραψε:Πςριμενετε να δειτε την αμυνα της ξανθης οταν παιξουμε μαζι..τακλιν στην καρωτιδα θα εχουμε το λιγοτερο..
Τωρα σοβαρα ρε Κωστα; Δεν ειναι υπονοουμενο αυτο που γραφει οτι στηνονται στην Αεκ;KOSTAS54 έγραψε:Που το είδες αυτό το υπονοούμενο?aoratos έγραψε:Τι κομπλεξ τραβας ρε φιλε?? Οταν νικαει αντιπαλος κατευθειαν υπονοουμενο για στησιμο.tolis14 έγραψε:Πςριμενετε να δειτε την αμυνα της ξανθης οταν παιξουμε μαζι..τακλιν στην καρωτιδα θα εχουμε το λιγοτερο..
Έχεις δει ποτέ πως παίζει η Ξάνθη με μας?
Διαχρονικώς.
Εχω δει την Ξανθη να κανει πολλες κηδειες και στην Αεκ και στον Παναθηναικο.
Τα ιδια και χθες απο ορισμενους για την Λιβαδεια..
Πάντως η αεκ θα τα πάει όλα τα παιχνίδια σε αργό τέμπο γιατί απότι βλέπω είναι βαριά ομάδα. Οταν σκοράρει πρώτη θα το πηγαίνει στα σίγουρα. Θα έχουν πρόβλημα με γρήγορες ομάδες ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ.
- Sick Bastard
Αυτό.paokovios1974 έγραψε:Τι εβαλε ο αλμειδα ρε συ
Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.
Εχω δει τις ιδιες βλαχομαγκες να κανουν και στους βαζελους και στα χανουμιαtolis14 έγραψε:Εγω τραβαω κομπλεξ? σοβαρα μιλας? μαλλον δεν παρακολουθεις πολλα ματς γιατι αλλιως δεν εξηγειται που δεν θυμασαι προηγουμενα παιχνιδια μας με την ξανθη...κατι βλαχομαγκιες του μπερτου, του βασιλακακη και λοιπων..δεν θυμασαι τον υπερπαντων αγωνα της ξανθης ν παρει χ απο τον ΠΑΟΚ ενω ξεβρακωνοταν με κατι γαυρους και κατι χανουμια...ουτε τα κλωτσιδια που επεφταν συννεφο τα θυμασαι...εγω τραβαω κομπλεξ?aoratos έγραψε:Τι κομπλεξ τραβας ρε φιλε?? Οταν νικαει αντιπαλος κατευθειαν υπονοουμενο για στησιμο.tolis14 έγραψε:Πςριμενετε να δειτε την αμυνα της ξανθης οταν παιξουμε μαζι..τακλιν στην καρωτιδα θα εχουμε το λιγοτερο..
Οταν τρως δυο γρηγορα γκολ δεν σε παιρνει να βαλεις πουλμαν πισω και να αρχισεις τις κλοτσιες και το αντιποδοσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 11 Σεπ 2016, 16:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επισημαίνω απλώς, ότι με μας γενικώς είναι πιο παθιασμένοι. Εν πάσι περιπτώσει, τόσο ανερμάτιστη Ξάνθη σπανίως έχω δει.
Aπο τη στιγμη που δεν ειναι μονιμα ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ και ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ φυσικο να ΠΑΙΖΕΙ. Αλλα συνέχισε να τα θυμασε οπως σε βολευει και οπως σου τα ειπαν οι αρδ εσυ. Συνωμοσια εναντιον του μπερμπατοφ μας!Dimg4 έγραψε:Απο τη στιγμη που ΠΑΙΖΕΙ λογικο ειναι να παρει ρυθμο.Alastor έγραψε:paoktzis έγραψε:τι εβαλε ο ανθρωπος, τελικα μαλλον αυτος δεν θα βγει μπερμπατοφ