10.Djalma Campos
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 10.Djalma Campos
Μολις ειδα οτι πηρε 2 μετρα φορα καιοτι ηταν ανετος,λεω(ημουν στην Περαια για προγλεντι ανηψιου μου,αλλα τη σκαπουλαρα και το ειδα σε καφε)παει το εχασε.
Ευτυχως το βαλαμε στην επομενη φαση το γκολακι.
Παντως η δουλεια που κανει στον αμυντικο τομεα ειναι παραπολυ καλη,βοηθαει τον Ματοςπαρα πολυ και ντουμπλαρει τα μαρκαρισματα πολλες φορες,σε ολα τα ματς που τον ειδα εως τωρα.
Επιθετικα ακομα δεν ειναι στο φορτε του,οταν φτασει τοτε θα τον δουμε καλυτερα.
Παντως την μπαλα δεν του την παιρνεις με τιποτα ή δυσκολα τελος παντων.Ενα ακομη στοιχειο που παρατηρησα κι οταν χανει την μπαλα τρεχει σαν σκυλος να την ξανακερδησει(οπως χθες ο Ροντριγκες σε μια φαση που ετρεξε πιο γρηγορα απο ολους οταν την ειχε χασει και την γυρισε πισω στον Γλυκο).
Ευτυχως το βαλαμε στην επομενη φαση το γκολακι.
Παντως η δουλεια που κανει στον αμυντικο τομεα ειναι παραπολυ καλη,βοηθαει τον Ματοςπαρα πολυ και ντουμπλαρει τα μαρκαρισματα πολλες φορες,σε ολα τα ματς που τον ειδα εως τωρα.
Επιθετικα ακομα δεν ειναι στο φορτε του,οταν φτασει τοτε θα τον δουμε καλυτερα.
Παντως την μπαλα δεν του την παιρνεις με τιποτα ή δυσκολα τελος παντων.Ενα ακομη στοιχειο που παρατηρησα κι οταν χανει την μπαλα τρεχει σαν σκυλος να την ξανακερδησει(οπως χθες ο Ροντριγκες σε μια φαση που ετρεξε πιο γρηγορα απο ολους οταν την ειχε χασει και την γυρισε πισω στον Γλυκο).
- ΑποστόληςΑ
Βγάζει το πρώτο γκολ από σέντρα του.
Κάνει κινήσεις ανοίγματα, δεν παίρνει μπάλα στην σωστή στιγμή..
Ναι δεν ήταν σούπερ, αλλά δεν φταίει αυτός μόνο...
Με τον Ματος δεν έκαναν αυτά που είδαμε σε άλλα ματς.
Θα ανέβει.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάνει κινήσεις ανοίγματα, δεν παίρνει μπάλα στην σωστή στιγμή..
Ναι δεν ήταν σούπερ, αλλά δεν φταίει αυτός μόνο...
Με τον Ματος δεν έκαναν αυτά που είδαμε σε άλλα ματς.
Θα ανέβει.

- Panos Fanfaras
Πρεπει να βελτιωθει. Μετα τα ματς με Αγιαξ ειναι λιγο πεσμενος. Δεν ανησυχω ειναι πολυ καλος παιχτης, απλα ο Μυστακιδης εχει δειξει οτι μπορει να δωσει πολλα και σιγα σιγα θα μπει κι ο Τιαμ.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν λιγο κουρασμενος,σαν λιγο αδιαφορος,δεν ξερω τι ακριβως παιζει με τις λιγες βεβαια τελευταιες εμφανισεις του
Ελπιζω να παρει τα πανω του συντομα διοτι τον χρειαζομαστε στα ευρωπαικα ματς οπωσδηποτε
Ελπιζω να παρει τα πανω του συντομα διοτι τον χρειαζομαστε στα ευρωπαικα ματς οπωσδηποτε
Παίδες δεν γίνεται σε ένα ματς να τραβήξουν όλοι 200%.
Χτυπήσαμε περισσότερο από αριστερά. Άλλη φορά θα πάμε και από δεξιά.
Χαλαρά
Χτυπήσαμε περισσότερο από αριστερά. Άλλη φορά θα πάμε και από δεξιά.
Χαλαρά
Με προβληματιζει λιγο το γεγονος πως μονο του καλο παιχνιδι ηταν αυτο απεναντι στον Αγιαξ οταν και βρηκε χωρους και χτυπησε στην κοντρα.Στο Ελλαδισταν χωρους δεν θα βρει και πρεπει να δωσει λυσεις απεναντι σε κλειστες αμυνες.Ειναι σκυλι,τρεχει συνεχως,ειναι ταυρος,εχει ομως το 1 με 1? Δεν εχω αποψη,σιγουρα περιμενουμε πολλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους
Παλι πολύ καλο ματς
έχει ένα στιλ παιχνιδιού που είναι λίγο περίεργο στα μάτια του οπαδού
είναι πολύ ομαδικός για εξτρέμ και του αρέσει πολύ το συνδιαστικο ποδοσφαιρο .Ο Λεονάρντο είναι ο πρώτος που το καταλαβαίνει και το εκτιμάει αυτο
οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα είναι εκπληκτικές για εξτρέμ.
Παλι πολύ καλο ματς
έχει ένα στιλ παιχνιδιού που είναι λίγο περίεργο στα μάτια του οπαδού
είναι πολύ ομαδικός για εξτρέμ και του αρέσει πολύ το συνδιαστικο ποδοσφαιρο .Ο Λεονάρντο είναι ο πρώτος που το καταλαβαίνει και το εκτιμάει αυτο
οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα είναι εκπληκτικές για εξτρέμ.