Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναιτωλικός,11/09,18:15,Novasports1

Δημοσίευση από simba »

Καπετάνιος έγραψε:Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ μου!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Γαμηστε τους
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Καλη αρχη.

Να δουμε ωραιο ποδοσφαιρο και ωραιο γηπεδο.

Με κοσμο και καλη ενεργεια.

Αντε παμε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αυτό που λέει ο φίλος Δημήτρης από πάνω ..., τίποτα άλλο!
Μια όμορφη μέρα, με καλό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και ευτυχισμένες φάτσες στις κερκίδες, αλλά και στις τηλεοράσεις μπροστά! Κάθε αγώνας και μια νίκη από δω και πέρα!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ! 17-18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Νίκη και μόνο νίκη σήμερα και να βροντοφωνάξουμε ξανά και ξανά όλοι στο τέλος...

Π.Α.Ο.Κ. γερά Πρωτάθλημα ξανά!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Μόνο νικη και το μηδεν στην αμυνα.Για θεαμα έιςστριμ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K οσο χαλαρα γινεται γτ εχω κ φλωρεντινα μετα ;)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ μου! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε συνεχεια των οσων συζηταμε χθες και σημερα.
Διαβασα λοιπον τις δηλωσεις του Κιτσιου.
Στην ερωτηση ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας,η απαντηση ηταν, "οσο πιο ψηλα μπορεσουμε"
Δεν υπαρχει ξεκαθαρα ορισμενος στοχος ειναι φανερο.
Θα μου πεις, ρε paokovie τι ζορι τραβας και θελεις σωνει και καλα να δηλωσουν οτι πανε για πρωταθλημα?
Αποψη μου ειναι οτι ειναι μειονεκτημα ενας "Γενικος και αοριστος στοχος"
Σαν να λεμε δηλαδη οτι σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο)ισοφαριστουμε στο 90, θα στεναχωρηθουμε πολυ μεν αλλα ενταξει στο φιναλε ο στοχος μας ειναι οπου μας κατσει.
Αντιλογος ειναι αυτο που εγραψε ο Γιαπας.
Οτι δηλαδη εμεις οι ιδιοι εχουμε θεωρησει οτι εχουμε τις λιγοτερες πιθανοτητες να κυνηγησουμε το πρωταθλημα και γι αυτο δεν το βαλαμε σαν προτεραιοτητα.
Δεκτο και σεβαστο απλως καποια στιγμη πρεπει να ξεκολησουμε απο το γενικο και αοριστο και να παμε σε ξεκαθαρα οριοθετημενο στοχο.
Οποιος δεν αντεχει σε αυτη την πιεση δεν εχει θεση στο ροστερ.
Πιστευα επισης οτι φετος ηταν πραγματικα η στιγμη που θα διεκδικησουμε αυτο που μας αξιζει στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Την πρωτια.
Παμε δηλαδη σε μια φαση οπου βγει.
Οκ αποψη μου ειναι οτι με το οπου βγει δεν μπορεις να πετυχεις εναν πολυ υψηλο στοχο.
Εκτος εαν εισαι παρα πολυ τυχερος ,και η ιστορια μας δειχνει οτι οχι μονο δεν ειμαστε τυχεροι αλλα εαν ειναι κατι να παει στραβα παντα πηγαινει.
Θα μου πεις τωρα ολα αυτα απο τις δηλωσεις Κιτσιου?
Ε ναι ρε γμτω χαλαστηκα λιγο σημερα ειδικα οταν βλεπω τους αλλους να πανηγυριζουν και να θεωρουν αποδειξη πρωταθλητισμου την 3αρα στον κομποτη.
Ο νιονιος τι να πει δηλαδη που εριξε 3 στην τριπολη οτι παει για διαγαλαξιακο?
Τεςπα Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ μου και...
Φτασε οπου δεν μπορεις(μπορουσες)
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

paokovios1974 έγραψε:Σε συνεχεια των οσων συζηταμε χθες και σημερα.
Kαζαντζάκης? ;)

Για μενα το βασικοτερο φετος ειναι να χτιστει νοοτροπια. Νοοτροπια νικητή, νοοτροπια πρωταθλητή.

Αυτο γινεται με το να χανεις πολυ δυσκολα (αν δε μπορεις να κερδίσεις τουλαχιστον μη χασεις)
και επισης τα παιχνιδια που ειναι στο χέρι σου να τα καθαρίζεις απο νωρις. Ένα απο αυτά τα
παιχνιδια ειναι και το σημερινο.

Νοοτροπια που περνάει απο τους απο πάνω στους απο κάτω. Πρόεδρος, Τεχνικος διευθνητης,
προπονητές κλπ γυρω απο τους παικτες να χουν το συγκεκριμενο mentality σε καθημερινη βαση
ώστε να περάσει και στους ποδοσφαιριστές. Χτιζεις αργά αλλά χτιζεις με γερές βασεις.

Στόχος τουλάχιστον ενα +20 ή +25 σε βαθμους απο πέρσι.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

paokovios1974 έγραψε:Σε συνεχεια των οσων συζηταμε χθες και σημερα.
Διαβασα λοιπον τις δηλωσεις του Κιτσιου.
Στην ερωτηση ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας,η απαντηση ηταν, "οσο πιο ψηλα μπορεσουμε"
Δεν υπαρχει ξεκαθαρα ορισμενος στοχος ειναι φανερο.
Θα μου πεις, ρε paokovie τι ζορι τραβας και θελεις σωνει και καλα να δηλωσουν οτι πανε για πρωταθλημα?
Αποψη μου ειναι οτι ειναι μειονεκτημα ενας "Γενικος και αοριστος στοχος"
Σαν να λεμε δηλαδη οτι σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο)ισοφαριστουμε στο 90, θα στεναχωρηθουμε πολυ μεν αλλα ενταξει στο φιναλε ο στοχος μας ειναι οπου μας κατσει.
Οτι δηλαδη εμεις οι ιδιοι εχουμε θεωρησει οτι εχουμε τις λιγοτερες πιθανοτητες να κυνηγησουμε το πρωταθλημα και γι αυτο δεν το βαλαμε σαν προτεραιοτητα.
Δεκτο και σεβαστο απλως καποια στιγμη πρεπει να ξεκολησουμε απο το γενικο και αοριστο και να παμε σε ξεκαθαρα οριοθετημενο στοχο.
Πιστευα επισης οτι φετος ηταν πραγματικα η στιγμη που θα διεκδικησουμε αυτο που μας αξιζει στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Την πρωτια.
Παμε δηλαδη σε μια φαση οπου βγει.
Οκ αποψη μου ειναι οτι με το οπου βγει δεν μπορεις να πετυχεις εναν πολυ υψηλο στοχο.
Εκτος εαν εισαι παρα πολυ τυχερος ,και η ιστορια μας δειχνει οτι οχι μονο δεν ειμαστε τυχεροι αλλα εαν ειναι κατι να παει στραβα παντα πηγαινει.
Θα μου πεις τωρα ολα αυτα απο τις δηλωσεις Κιτσιου?
Ε ναι ρε γμτω χαλαστηκα λιγο σημερα ειδικα οταν βλεπω τους αλλους να πανηγυριζουν και να θεωρουν αποδειξη πρωταθλητισμου την 3αρα στον κομποτη.
Ο νιονιος τι να πει δηλαδη που εριξε 3 στην τριπολη οτι παει για διαγαλαξιακο?
Τεςπα Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ μου και...
Ο Κιτσιου δεν ειναι παιχτης με προσωπικοτητα,ουτε μπορει να ηγηθει μιας ομαδας ωστε να παει για πρωταθλημα.Οι δηλωσεις των παιχτων αυτων ειναι κλισε,τα ιδια που λενε οι περισσοτεροι.Παιχνιδι με παιχνιδι και κανουμε ταμειο στο τελος.Εχεις δικιο στο οτι δεν εχουν ξεκαθαρο στοχο στο μυαλο τους.Για να πετυχεις κατι πρεπει να το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου τοσο εντονα που να το βγαζεις και σε δηλωσεις.
Πρεπει να καταλαβουν οσοι φορουν αυτην την φανελα οτι ειναι τοσο βαρια που οποιος δεν ειναι δυνατος χαρακτηρας για να σηκωσει αυτο το βαρος,καλυτερα να ζητησει απο μονος του να παει σε μια ομαδα που θα εχει στοχο,το οσο πιο ψηλα μπορουμε.
Για μενα αυτος ειναι και ο λογος του αποκλεισμου απο τον Αγιαξ.
Ας το αφησουμε ομως αυτο,τωρα προεχει μια καλη εμφανιση σημερα και μια ανετη νικη ωστε να δειξει η ομαδα(μεσα στο γηπεδο)οτι παει για πρωταθλημα.
Καλη αρχη και ραντεβου στην κορυφη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

paokovios1974 έγραψε: ....
Την πρωτια.
...
Φίλε μου δε θεωρούμε ότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες για τίτλο. Η πραγματικότητα είναι. Δε φτάνει να το πούμε για να ισχύει. Χρειάζεσαι παικταράδες για να ξεκολλήσεις απο το "γενικό κι αόριστο" που λες.
Δεν είναι θέμα αντοχών , είναι θέμα ποιότητας.
Λόγω φανέλας και συσπείρωσης , ο ΠΑΟΚ για να είναι φαβορί πρέπει να έχει κατά πολύ καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα. Και όπως και να το κάνουμε δεν έχεις. Δε πήρες του παικταράδες που χρειάζεται για πρωταθλητισμό...πήρες "τίμιους' παίκτες , που σε γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίζεις σε ένα καλό σύνολο που θα κάνει καλή πορεία. Όνειρεύεσαι να έχεις άμυνα αλά Σάντος , ο Τζαλμά να κάνει τα νούμερα του Μακ, ο Μπισεβαρ να διαπρέψει κι ο Κλάους να ξυπνήσει. Πολλά όνειρα, πολλά στοιχήματα, ελάχιστες σταθερές.

Όχι απλά δεν είσαι φαβορί για πρωτάθλημα, αλλά ούτε καν για 2αδα. Αυτή τη στιγμή είσαι 4ο φαβορί για πρωτάθλημα και πρέπει να παλέψεις με νύχια και με δόντια στο γήπεδο για να φτάσεις έστω στη μέση της ζυγαριάς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

4ο φαβορι την στιγμη που τους εκανα πλακα στα Π.Ο με την περυσυνη 11αδα?
Ε οχι δα.
Δεν ξερω πως τους εννοεις τους παικταραδες,μπορει καλιστα να ειναι παικταραδες η ηδη υπαρχοντες.
25% εχουμε και μεις.Δεν με πειθει κανεις αντιπαλος οτι ειναι καλυτερος απο μενα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε συμφωνώ. Στη θέση σου, αν πίστευα τόσο πολύ το 25% θα έτρεχα να κονομήσω. Αυτά τα odds, δεν υπάρχουν πουθενά και θα μπορέσεις να βγάλεις περιουσία αν τα υποστηρίξεις έμπρακτα.

Σου το εύχομαι ολόψυχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”