Banksy έγραψε:Πέραν της προσωπικής αντιπάθειας που έχω προς την εν λόγω κυρία εξαιτίας της εκδούλευσης που προσφέρει στον επιχειρηματία Μπόμπολα (Ποτάμι γαρ..) με τα στρατευμένα άρθρα της υπέρ της καταστροφής της Χαλκιδικής από τα μεταλλεία χρυσού, (την οποία εκδούλευση εξαργύρωσε,συν τοις άλλοις με το βουλευτιλίκι)
την οποια καταστροφή το STE θεώρησε ως νόμιμη
αλλα αν δε μας βολεύει, η δικαιοσύνη είναι κακή
[/quote]στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε το τρίπτυχο
Ταχιάου- Μητσοτακέικο - Μαρινάκης!
Από ότι διαβάζω ο πατέρας της έχει συνδέσει την πολιτική του πορεία με την οικογένεια Μητσοτάκη αφού ήταν για πολλά χρόνια ο άνθρωπός τους στη Θεσσαλονίκη. Οι (υπόγειες) σχέσεις Μητσοτάκηδων με Μαρινάκη είναι γνωστές. Φροντίζουν να μην το κρύβουν και ιδιαίτερα αν σκεφτούμε και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν προ ολίγων μηνών από το γλέντι της εφημερίδας
Παραπολιτικά στην Κρήτη, όπου στην ίδια παρέα είναι Ντόρα - πρεζέμπορας (και η χρυσόμυγα ο Παπαμιμίκος).
Επομένως, το συγκεκριμένο άρθρο της κυρίας μόνο τυχαίο δεν είναι και αυτά τα πολιτισμικά κλπ που προτάσσει δεν πρέπει να ξεγελούν κανέναν. Η κυρία εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικοοικονομικά.[/quote]
Αν δηλαδή ο Ταχιάος είναι δεξιός και γνωρίζεται με Μητσοτάκη (πράγμα διόλου απίθανο γιατί το Μητσοτακέικο είναι πολλά χρονια φράξια μέσα στο κόμμα) τότε σίγουρα ο Ταχιάος τα χει τάτσι μίτσι κότσι με τον Μαρινάκη....αφού η Μπακογιάννη τα χει με τον Μαρινάκη....και άρα η Ταχιάου είναι πέμπτη φάλαγγα
Τόση συνωμοσιολογία, ούτε ο μακαρίτης o Κακαουνάκης
Επαναλαμβάνω δεν την ξέρω την Ταχιάου