Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Δε ξερω αν αυτα που λεει η εν λογω κυρια εχουν βαση αλλα δεν ειναι αυτα που με ανησυχουν.Αυτο το "οποιος καταφερετε εναντιον του Βαγγελη ειναι εχθρος μας και πρεπει να κατακεραυρωνθει σε χρονο dt " ειναι που με φοβιζει.
Ωχ Βαγγελη εγραψα...σορρυ...λαθος...
Το θέμα δεν είναι να καταφέρεται εναντίον του ιβαν αλλά να έχει κάτι σοβαρό να πει ειναι άρθρο γεμάτο ανακρίβειες ,μέχρι και για μετασοβιετιες λέει και άλλα γραφικά αλλά και ότι την ΣΕΚΑΠ την έδωσε ο Σαμαράς λέει σε καλή κατάσταση στον Ιβαν .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Άρθρο εμετός, καφενειακού επιπέδου χωρίς στοιχεία , του στυλ μας ψεκάζουν. Είναι δε φανερά σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό πιστεύω και εγώ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:Ποια είναι αυτή η Χριστίνα ρε μάγκες? Την ξέρει κανένας? Μήπως είναι καμιά κόρη του τέως αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης επί Παπαγεωργόπουλου? Καμιά "αδικημένη" του κόμματος και βγάζει τέτοιες πικρές επιφυλάξεις?

Τρέμουν σας λέω όλοι τους...Από παντού...Ο Π.Α.Ο.Κ. άλλαξε και τον τρέμουν, πάρτε το χαμπάρι!!!!
Ετοιμαζόμουν να σε απαντήσω αλλά είδα την απάντηση του Στόκερ. :D
Θα συμπληρώσω για το Χριστινάκι ότι είναι πρώην βολεμένη στην ΕΤ3 που ξεβολεύτηκε με κάποια αλλαγή της κυβέρνησης και πλέον είναι ΟΦΟΑ και Όπου Μας Πάει το Ποτάμι και είναι και η φτωχή βιοπαλαίστρια που πέρυσι τέτοιο καιρό είχε πει το αμίμητο "δεν τα βγάζω πέρα με την βουλευτική αποζημίωση". (κάπου ο χιλιάρικα με τα εξτραδάκια)
Όπως καταλαβαίνεις Γκόραν, βρήκε τρόπο να τα βγάλει πέρα.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Πέραν της προσωπικής αντιπάθειας που έχω προς την εν λόγω κυρία εξαιτίας της εκδούλευσης που προσφέρει στον επιχειρηματία Μπόμπολα (Ποτάμι γαρ..) με τα στρατευμένα άρθρα της υπέρ της καταστροφής της Χαλκιδικής από τα μεταλλεία χρυσού, (την οποία εκδούλευση εξαργύρωσε,συν τοις άλλοις με το βουλευτιλίκι)

στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε το τρίπτυχο Ταχιάου- Μητσοτακέικο - Μαρινάκης!
Από ότι διαβάζω ο πατέρας της έχει συνδέσει την πολιτική του πορεία με την οικογένεια Μητσοτάκη αφού ήταν για πολλά χρόνια ο άνθρωπός τους στη Θεσσαλονίκη. Οι (υπόγειες) σχέσεις Μητσοτάκηδων με Μαρινάκη είναι γνωστές. Φροντίζουν να μην το κρύβουν και ιδιαίτερα αν σκεφτούμε και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν προ ολίγων μηνών από το γλέντι της εφημερίδας Παραπολιτικά στην Κρήτη, όπου στην ίδια παρέα είναι Ντόρα - πρεζέμπορας (και η χρυσόμυγα ο Παπαμιμίκος).
Επομένως, το συγκεκριμένο άρθρο της κυρίας μόνο τυχαίο δεν είναι και αυτά τα πολιτισμικά κλπ που προτάσσει δεν πρέπει να ξεγελούν κανέναν. Η κυρία εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικοοικονομικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πούλα τους τρέλα, Ιβάν.

[youtube]QS0Ir7mzi-c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι όμως με μια της δήλωση όλοι ασχολούμαστε μ' αυτήν.
Ερώτηση: Κάπου διάβασα ότι ο Ιβάν είπε ότι θέλει να πάρει τον Alpha. Ισχύει;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον θέλει όπως είναι επιπλωμενος ο κοντομηνας το σκέφτεται αλλά στο πακέτο δεν βάζει σπυροπουλου :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Θα μπει μόνη της αυτή, μη σκας. :lol:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

kataramenos5 έγραψε:Δε ξερω αν αυτα που λεει η εν λογω κυρια εχουν βαση αλλα δεν ειναι αυτα που με ανησυχουν.Αυτο το "οποιος καταφερετε εναντιον του Βαγγελη ειναι εχθρος μας και πρεπει να κατακεραυρωνθει σε χρονο dt " ειναι που με φοβιζει.
Ωχ Βαγγελη εγραψα...σορρυ...λαθος...
kalooooooooooooooooooooooooooooo!
Χαλαρώστε λίγο μερικοί

Αν και τονίζω ότι τον πάω πολύ τον Σαββίδη
και δεν πιστεύω τις μαλακίες για ρωσικη επέλαση
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Banksy έγραψε:Πέραν της προσωπικής αντιπάθειας που έχω προς την εν λόγω κυρία εξαιτίας της εκδούλευσης που προσφέρει στον επιχειρηματία Μπόμπολα (Ποτάμι γαρ..) με τα στρατευμένα άρθρα της υπέρ της καταστροφής της Χαλκιδικής από τα μεταλλεία χρυσού, (την οποία εκδούλευση εξαργύρωσε,συν τοις άλλοις με το βουλευτιλίκι)
την οποια καταστροφή το STE θεώρησε ως νόμιμη
αλλα αν δε μας βολεύει, η δικαιοσύνη είναι κακή

[/quote]στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε το τρίπτυχο Ταχιάου- Μητσοτακέικο - Μαρινάκης!
Από ότι διαβάζω ο πατέρας της έχει συνδέσει την πολιτική του πορεία με την οικογένεια Μητσοτάκη αφού ήταν για πολλά χρόνια ο άνθρωπός τους στη Θεσσαλονίκη. Οι (υπόγειες) σχέσεις Μητσοτάκηδων με Μαρινάκη είναι γνωστές. Φροντίζουν να μην το κρύβουν και ιδιαίτερα αν σκεφτούμε και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν προ ολίγων μηνών από το γλέντι της εφημερίδας Παραπολιτικά στην Κρήτη, όπου στην ίδια παρέα είναι Ντόρα - πρεζέμπορας (και η χρυσόμυγα ο Παπαμιμίκος).
Επομένως, το συγκεκριμένο άρθρο της κυρίας μόνο τυχαίο δεν είναι και αυτά τα πολιτισμικά κλπ που προτάσσει δεν πρέπει να ξεγελούν κανέναν. Η κυρία εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικοοικονομικά.[/quote]

Αν δηλαδή ο Ταχιάος είναι δεξιός και γνωρίζεται με Μητσοτάκη (πράγμα διόλου απίθανο γιατί το Μητσοτακέικο είναι πολλά χρονια φράξια μέσα στο κόμμα) τότε σίγουρα ο Ταχιάος τα χει τάτσι μίτσι κότσι με τον Μαρινάκη....αφού η Μπακογιάννη τα χει με τον Μαρινάκη....και άρα η Ταχιάου είναι πέμπτη φάλαγγα
Τόση συνωμοσιολογία, ούτε ο μακαρίτης o Κακαουνάκης

Επαναλαμβάνω δεν την ξέρω την Ταχιάου
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

το θέμα δικαιοσύνη (ειδικά όπου τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια) μη το πιάσουμε καλύτερα.
εκτός αν θεωρούμε πχ (τρανό πρόσφατο παράδειγμα) ότι για τους δυο τόνους πρέζα που έπλεε ασυνόδευτη, υπεύθυνοι είναι κάτι μούτσοι..

και το θέμα της Χαλκιδικής το ξέρω πολύ καλά και θα μπορούσα να γράφω σεντόνια αλλά το κόβω εδώ γιατί θα είμαι εκτός θέματος.

Όσο για τη σύνδεση που έκανα, προφανώς δεν έχω αποδείξεις και ''συνωμοσιολογώ'' αλλά αν τα στρατευμένα άρθρα που εξυπηρετούν συμφέροντα δεν αποτελούν συνήθεια στην Ελλάδα, τότε φέρτε μου ένα σύννεφο να ανεβώ για να ξαναπέσω την επόμενη φορά που θα αποκαλυφθεί και πάλι κάτι ανάλογο..
Κι αν δεν κάνω λάθος ο Μαρινάκης με τον Σαββίδη είναι κατά κάποιο τρόπο στα μαχαίρια..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μην γράφεται αυτό το όνομα ρε παιδιά... θα ξεράσω... Ακούς εκεί Ταχιαου. Ο ορισμός της γλάστρας που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Η Χριστίνα Ταχιάου δηλώνει πως την έβγαζε δεν την έβγαζε με 5,5 χιλιάρικα το μήνα

http://luben.tv/stream/63904
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω λεω να πουλήσουμε κορακακη
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Η Κορακακη τα εχει τακιμιασει με τον Κολκα και δεν το κουναει.

Μου έβαψε και τα νύχια κόκκινα. Εδώ είναι ΠΑΟΚ ρε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”