34. Βαγγέλης Γεωργίου

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ναι ... αλλά αυτός ήταν που σε έδωσε +2 βαθμούς με Βούλη, ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ, ... ΚΑΙ ΠΕΡΣi ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...
Έβγαλε 2 goal κοσμήματα, ... (και καλύτερο της αγωνιστικής)

Αναλογίστηκες ποτέ όλα αυτά σε πόσο χρόνο συμμετοχής τα έκανε?

Τι αγώνες έχει στα πόδια του ο μικρός για να κριθεί ακατάλληλος ... όταν σούρνεται ο ΛΑΚΗΣ ... 5 ΑΓΏΝΕς ΤΩΡΑ.
Και ... ΟΤΑΝ ΛΟΥΣΤΗΚΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΖΟΝ ΤΗΝ ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ ΤΟΝ SALMON?
(Mε 3 goal σε ολόκληρο πρωτάθλημα?)

ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ... ΙΣΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ...
ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ,... ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πολυ σωστα zorro...
τα ΠΑΟΚτσακια μας μας εχουν εκθεσει ανεπανορθωτα...παντα με καλο τροπο.!!!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Δεν το καταλαβαίνω ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.

Ας τους έβαζε σε ένα παιχνίδι ολόκληρο να μας πείσει για το αντίθετο.
Ενα σπινθήρισμα θέλει ο πιτσιρικάς ποδοσφαιριστής για να γίνει λάβα και να τα μαμίσει όλα.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ. (Πολύ κακώς για εμένα) ...
αλλά αντί αυτού είναι εύκολη η καραμέλα της απειρίας, ... και του ψησίματος.

ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
(ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ... ΕΛΕΟΣ.

ΜΕ ΤΗΝ UNDINESE μας έκανε και εκσπερματώναμε ομαδικά με αυτά που έκανε απέναντι σε ΙΤΑΛΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΕ GEORGIAO? ... θα ήταν πιο ταλεντάρα τότε?

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

diniko80 έγραψε:μη προδικαζεται ρε σεις τπτ ακομη, οτι γινει θα ειναι για το συμφερον και του συλλογου και του παικτη, αλλωστε και ο ζαγορακης και ο βρυζας εχουνε λογο σε μεταγραφες αποδεσμευσεις...γιαιτ να μην παει ας πουμε να παιξει διπλα καμια 15αρια ματσακια, να δυναμωσει και λιγο, να φαει και καμια κλωτσια? ολα για το καλο του παικτη και του ΠΑΟΚ γινοντε....
ΤΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΡΕ DINIKO? ... για παλαιστή τον προορίζουμε?
ΓΙΟΓΙΟ την έκανε την Undinese, και δεν κάνει για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ?

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ... και που θα πάρει εμπειρίες? Στην επόμενη ομάδα της Γ κατηγορίας?
ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Στην κλάψα και στα χωράφια της Β θα γίνει παιχταράς? ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΣΕΙΣ.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ...
ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ... ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ... ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΩ ΤΟΝ SANDOS.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Έτσι είναι ρε tad ... έτσι είναι γαμώ την τρέλα μου.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εγω απορώ πως ενας παίχτης που στην προετοιμασία και στα φιλικά ειχε τρομερη απόδοση να μην παιζει ουτε σαν αλλαγή.....δεν νομίζω αυτην την στιγμη να εχει να ζηλέψει κατι απο τον παντελι........ασε που θα ειναι γκ@@λομενος.

:roll:
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Εγώ πάλι δεν νομίζω να ξέρω παραπάνω από τον Σάντος...Σίγουρα έχει μερικά κολήματα, αλλά αυτός είναι προπονητής..Οπότε για να βάζει τον Νίδη και να μην βάζει τον Γεωργίου κάποιο λόγο θα έχει..Δεν μου φαίνεται κομπλεξικος.
Απο την άλλη, όλοι θέλουμε να βλέπουμε τους νέους να παίζουν και ειδικά αυτούς που πιστεύουμε, αλλά και πάλι ο Σάντος αποφασίζει..
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΤΕ Η ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΕΖΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΤΟΙΜΟΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ Η' ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ( ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ - ΕΛΛΗΝΕΣ ).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΛΕΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Falegkos

οταν κάποιος λεει την γνώμη του για εναν παίχτη που δεν παίζει αυτο δεν σημαίνει οτι κρίνει τον προπονητή.

ξεκολλάτε αιντε.
Σε λιγο θα του κατσετε του Σαντος...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Ο Σάντος δεν έχει τη φήμη ότι δουλεύει με μικρούς.Ποτέ του δεν δούλεψε.
Αλλά εδώ δεν παίξανε οι μικροί με τη Λειβαδιά που κέρδιζες και 3-0.Είναι λίγο περίεργο το πως σκέφτεται ο Σάντος.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μπορει και να τον γουσταρω και να του κατσω.
Ειναι διαφορετικο να κρινεις ενα παικτη που παιζει, και τελέιως αλλο να εκφερεις αποψη οτι ο Γεωργιου λ.χ ειναι καλλιτερος απο αυτον που παιζει, γιατι αντικειμενικα δεν μπορεις να συγκρινεις. Ουτε μπορεις να μου αποδειξεις το αντιθετο, δεν εισαι αλλωστε στις προπονησεις.Δεν ειμαι εναντια στις επικρισεις των οπαδων προς τον οποιονδηποτε, αυτο αν το δεις θετικα σε κανει καλλιτερο, απλα η τηλεοραση μας εχει κανει ειδημονες περι παντος επιστητου, οπως ακριβως τους τηλεσχολιαστες των ειδησεων στα καναλια που εκφερουν αποψη για τα παντα.
Ετρεφα πολλες ελπιδες για τον Στελιο Ηλιαδη και πιστευα οτι ο μικρος (τοτε) θα γινει μια μικρογραφια του Νταβιτς, οπως πολλοι νομιζω, δυστυχως δεν επαληθευτηκαν οι προσδοκιες μου.
Και εαν στην αρχη μου "μπηκαν" ιδεες για προκαταληψη και αδικια απεναντι του ηρθε το παραδειγμα του Μαλεζα που αναφερα σε προηγουμενο ποστ να με κανει να σκεφτω,...... ποσο χαλια εισαι ρε Στελιο στις προπονησεις.
Δειξτε υπομονη, αυτοι που παλευουν και αξιζουν δεν χανονται.
Ναι συμφωνω ο μικρος ειναι παικταρας και θα παιξει οταν ειναι ετοιμος και αν στην τελικη παει στην Καλαμαρια και δειξει, πιστευω αυτο θελει και ο ιδιος να παει καπου να παιζει, θα γυρισει μετα βαιων και κλαδων.
Δειξτε εμπιστοσυνη επιτελους!!!!!!
tsanis

Δημοσίευση από tsanis »

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ?ΠΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ο γεωργιου μενει.ειχε ζητηθει δανεικος στην καλαμαρια αλλα δεν τον δωσανε
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

logios έγραψε:Μπορει και να τον γουσταρω και να του κατσω.
Ειναι διαφορετικο να κρινεις ενα παικτη που παιζει, και τελέιως αλλο να εκφερεις αποψη οτι ο Γεωργιου λ.χ ειναι καλλιτερος απο αυτον που παιζει, γιατι αντικειμενικα δεν μπορεις να συγκρινεις. Ουτε μπορεις να μου αποδειξεις το αντιθετο, δεν εισαι αλλωστε στις προπονησεις.Δεν ειμαι εναντια στις επικρισεις των οπαδων προς τον οποιονδηποτε, αυτο αν το δεις θετικα σε κανει καλλιτερο, απλα η τηλεοραση μας εχει κανει ειδημονες περι παντος επιστητου, οπως ακριβως τους τηλεσχολιαστες των ειδησεων στα καναλια που εκφερουν αποψη για τα παντα.
Ετρεφα πολλες ελπιδες για τον Στελιο Ηλιαδη και πιστευα οτι ο μικρος (τοτε) θα γινει μια μικρογραφια του Νταβιτς, οπως πολλοι νομιζω, δυστυχως δεν επαληθευτηκαν οι προσδοκιες μου.
Και εαν στην αρχη μου "μπηκαν" ιδεες για προκαταληψη και αδικια απεναντι του ηρθε το παραδειγμα του Μαλεζα που αναφερα σε προηγουμενο ποστ να με κανει να σκεφτω,...... ποσο χαλια εισαι ρε Στελιο στις προπονησεις.
Δειξτε υπομονη, αυτοι που παλευουν και αξιζουν δεν χανονται.
Ναι συμφωνω ο μικρος ειναι παικταρας και θα παιξει οταν ειναι ετοιμος και αν στην τελικη παει στην Καλαμαρια και δειξει, πιστευω αυτο θελει και ο ιδιος να παει καπου να παιζει, θα γυρισει μετα βαιων και κλαδων.
Δειξτε εμπιστοσυνη επιτελους!!!!!!
+100000
Επιτελους ακουσα ολα οσα σκεφτομαι τοσο καιρο και εγω.
Και οπως σε καποιους αρεσει να κραζουν,εμενα μαρεσει να υποστηριζω τον προπονητη, δε σημαινει οτι θα του κατσω οπως ελεεινα καποιος σατιρισε, αλλα μαρεσει να στηριζω αξιους ανθρωπους και να μη θαβω οταν ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι γινεται σε προπονησεις και τι λενε μεταξυ τους παιχτες και προπονητης.
ΦΥΣΙΚΑ και ο Σαντος δεν ειναι αλαθητος αλλα του αξιζει στηριξη,τοχει αποδειξει.
Οταν και αν αξιζει ο γεωργιου να παιξει,θα παιξει.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

ποιον κατσουρανι ρε συ???
μικρος ηταν ο κατσουρανις οταν δούλευε με σαντος????

σου λεει μικρούς μικρούς 18-21 εκει πανω κατω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”