Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Dimg4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ζω για τη στιγμη που θα βαλει buzzerbeater ο πεινερς στο σκουληκι και θα γραψω "Κερασε pain(kill)ers ο ΠΑΟΚ"
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χθες, η γευση που μας εμεινε ειναι οτι μπηκαμε σε ενα καινουργιο γηπεδο με την αυρα και τις επιτυχιες που εφεραν τα τιμωμενα προσωπα..
Απαρχη για κατι μεγαλο? Θα δειξει, η απουσια Βεζυρτζη παντως αισθητοτατη..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λολ νόμιζα ότι τον είχα δει... :mrgreen: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Χθές ένας αδερφός είπε ότι από χτεσινό φιλικό απογοητεύτηκε από τον Τειλορ!
Θέλει λίγο υπομονή καθώς πρώτη φορά φεύγει από την χώρα του και επίσης στην αρχή της χρονιάς είχαν αμφισβητηθεί και ο Ντενζελ Ουασιγκτον και ο Ντι Τζει Κουπερ που μετά βοήθησαν και έκανα φοβερή χρονιά
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Εγω ημουν αυτος που απογοητευτηκα απο τον Τειλορ....δεν με ενθουσιασε καθολου ο τροπος που κινειται στο γηπεδο...δεν ειναι αθλητικος και δεν κουμπωνει στην ομαδα που παμε να φτιαξουμε....γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι παραφωνια στην φετινη ομαδα...μακαρι να κανω εγω λαθος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ilovegame27 έγραψε:Χθές ένας αδερφός είπε ότι από χτεσινό φιλικό απογοητεύτηκε από τον Τειλορ!
Θέλει λίγο υπομονή καθώς πρώτη φορά φεύγει από την χώρα του και επίσης στην αρχή της χρονιάς είχαν αμφισβητηθεί και ο Ντενζελ Ουασιγκτον και ο Ντι Τζει Κουπερ που μετά βοήθησαν και έκανα φοβερή χρονιά
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Ντάριους ευνοούσα παρότι ο Ντενζελ είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

BigBaby έγραψε:Εγω ημουν αυτος που απογοητευτηκα απο τον Τειλορ....δεν με ενθουσιασε καθολου ο τροπος που κινειται στο γηπεδο...δεν ειναι αθλητικος και δεν κουμπωνει στην ομαδα που παμε να φτιαξουμε....γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι παραφωνια στην φετινη ομαδα...μακαρι να κανω εγω λαθος.

Εγώ γιατί είδα ότι έχει καλό άλμα και ταίμινγκ για το ύψος του?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Η ομαδα μας θελει ενα παικτη τυπου Γκιστ ή Λασμε...το θεμα ειναι οτι με τα χρηματα που διαθετουμε δεν μπορουν να βρουν τετοιο και πηγαν στην λυση Τειλορ....Μακαρι να κανω εγω λαθος και να βγει λαβρακι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

BigBaby έγραψε:Η ομαδα μας θελει ενα παικτη τυπου Γκιστ ή Λασμε...το θεμα ειναι οτι με τα χρηματα που διαθετουμε δεν μπορουν να βρουν τετοιο και πηγαν στην λυση Τειλορ....Μακαρι να κανω εγω λαθος και να βγει λαβρακι

Δεν διαφωνούμε γενικά καθώς ο Τέιλορ είναι κοντός για τεσσάρι και δεν έχει σουτ για τριάρι!
Το σώνει λίγο το καλό άλμα η και το σωστό τάιμινγκ που έχει!Θα δείξει!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εμενα παντως μου αρεσε ο τειλορ.
αξιοπιστο σουτ απο μακρια,μαχητικοτητα,σωστα και καλα μπλοκς.
αυτον που φοβαμαι εινα τον πεινερς.οοκ εχθες του μπηκαν τα σουτ και φανηκε καλος,αλλα περα απ αυτο δεν ειδακατι αλλο και ειδικα κινηση χωρις την μπαλα και παιξιμο αποτην βασικη γραμμη.

θελω να δω επισης αν ο σουλης προσανατολιζεται να παιξικαι με τριαδα σερβο-τρακ-σιμπερτ
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Εγώ ποντάρω πολλά στο Μπράιαντ μεγάλη μεταγραφή τον θεωρώ με βάση τα χρήματα που δαπανήσαμε!
Γενικά η ομάδα με το ίδιο μπάτζετ είναι αρκετά καλύτερη από πέρσι και σε ποιότητα και σε βάθος!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

προφανώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τα πάντα από ένα ματς όμως το scouting report συμφωνεί. Θέλαμε έναν σκύλο στη ρακέτα τύπου Okaro White και θα μαμούσαμε. Anyways, το παιδί μπορεί να προσφέρει πολλά, θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Κι εγώ τον πιστεύω τον Τέιλορ. Πολύ μπασκετικές κινήσεις. Δώστε του ένα 2μηνο για να τον κρίνετε, πιτσιρικάς είναι και φέυγει πρώτη φορά στην άλλη άκρη του κόσμου. Συμφωνώ με Πάλοκ ότι χρειαζόμασταν έναν παίχτη τύπου Οκάρο Γουάιτ, στα λεφτά που δίναμε και τέτοιου στυλ θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Φαγιέ, αλλά από όσο ξέρουμε τόσα χρόνια ο Σούλης γουστάρει άλλου στυλ ψηλούς.
Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω όσους είδατε την ομάδα..5ο ψηλό για το ροτέισον, τη φθορά, κανένα φάουλ, κανένα ριμπάουντ και γενικά για 5-10 λεπτά δε χρειαζόμαστε? Βγαίνει η χρονιά με τόσους αγώνες με τον 35άρη Γλυνιαδάκη και τον ελαφρύ και νέοπα Τέιλορ..?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Πιστευω οτι ο Σουλης θα χρησιμοποιησει τον Λινο και τον Πεινερς σε θεση 4 σε καποια παιχνιδια οποτε μαλλον δεν θα εχουμε θεμα. Εχουμε αρκετους παικτες στο 1-2 και θα παιζουμε σχηματα με 3 κοντους και εναν εκ των Λινο-Πεινερς στο 4 για να τρεχουμε πιο πολυ και να εχουμε και καλο σουτ απο την περιφερεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”