Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ναι ρε πιλοτε αλλά δεν κρατάει ούτε τα προσχηματα ποιον πείθει με αυτές τις βλακειες που γράφει ; απορώ πως ξεφτυλιζεται έτσι
Εγώ...ΟΧΙ πάντως...pilotos έγραψε:Ποιος πιστεύει ότι αυτή τα έγραψε μόνη της αυτά;
Για να δω...
SM-G935F
Υπάρχει κοινό που απευθύνεται...eorptol έγραψε:Ναι ρε πιλοτε αλλά δεν κρατάει ούτε τα προσχηματα ποιον πείθει με αυτές τις βλακειες που γράφει ; απορώ πως ξεφτυλιζεται έτσι
SM-G935F
Γιατί ασχολείστε με σεξουαλικώς στερημένα, διανοητικώς ευνουχισμένα και πολιτικώς αποπροσανατολισμένα άτομα, ήθελα να ήξερα;;;;
Δηλαδή αν τα έγραφε η τάκης τσουκαλάς, με τη βοήθεια φιλολόγου ασφαλώς, θα τα σχολιάζατε;;;;
Δηλαδή αν τα έγραφε η τάκης τσουκαλάς, με τη βοήθεια φιλολόγου ασφαλώς, θα τα σχολιάζατε;;;;
Μα ο Τάκης πιστεύω θα είχε λιγότερη εμπάθεια
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ή ίσως πιο ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό..... Αυτό το "μετασοβιετία" με ξεπερνάει!!!!!!eorptol έγραψε:Μα ο Τάκης πιστεύω θα είχε λιγότερη εμπάθεια
Πολιτικής και μάλιστα κομματικής χροιάς θαρρώ ότι εννοείς? Κάτι σαν προάγγελος ειδήσεων ένα πράμα?pilotos έγραψε:Υπάρχει κοινό που απευθύνεται...eorptol έγραψε:Ναι ρε πιλοτε αλλά δεν κρατάει ούτε τα προσχηματα ποιον πείθει με αυτές τις βλακειες που γράφει ; απορώ πως ξεφτυλιζεται έτσι
SM-G935F
βλεποντας το επωνυμο της αλλα κ την εντονη σχεση με εβραιους (κειμενα,δραστηριοτητες),
νομιζω οτι εχω μια ιδεα απο που προηλθε-υπαγορευτηκε αυτη η εκδηλη ανησυχια για την "επεκταση" του ιβαν (στην εβραιοκρατουμενη σαλονικη)
εκτος αν ειναι αρειανακι, γτ εχει κ σκουληκοφατσα
νομιζω οτι εχω μια ιδεα απο που προηλθε-υπαγορευτηκε αυτη η εκδηλη ανησυχια για την "επεκταση" του ιβαν (στην εβραιοκρατουμενη σαλονικη)
εκτος αν ειναι αρειανακι, γτ εχει κ σκουληκοφατσα
- navigator11
Ταχυ-αου επάλειψη στην λωκοτρυπίδα με καμία Μπεπανθολ ας συστήσουμε στην μανδαμ κ σε όποιον ίσως υποβολέα αυτής. Για να ξεφαγουριστούν λίγο.
Έτυχε να το διαβάσω από ανάρτηση κάποιου ασχετου και αγνώστου σε μένα ατόμου. Κι από καθαρή περιέργεια είπα να ρίξω μια ματιά. Στο σημείο της εκδηλης ανησυχίας για την ... κατάληξη της χώρας τυχόν στα λάθος, ... ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ "χέρια" τα ρώσικα γελασα με την ψυχή μου! Δε θα μπω, εξυπακούεται, σε διαδικασία να τσεκαρω αν έτυχε η κύρια αυτή να ασχοληθεί με το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του ... αυτοπλεουμένου πρεζοπλοιου. Αν ξέρει κάποιος από την ομήγυρη κάτι σχετικά, ας κάνει μια παλικαριά να ενημερώσει.
Έτυχε να το διαβάσω από ανάρτηση κάποιου ασχετου και αγνώστου σε μένα ατόμου. Κι από καθαρή περιέργεια είπα να ρίξω μια ματιά. Στο σημείο της εκδηλης ανησυχίας για την ... κατάληξη της χώρας τυχόν στα λάθος, ... ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ "χέρια" τα ρώσικα γελασα με την ψυχή μου! Δε θα μπω, εξυπακούεται, σε διαδικασία να τσεκαρω αν έτυχε η κύρια αυτή να ασχοληθεί με το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του ... αυτοπλεουμένου πρεζοπλοιου. Αν ξέρει κάποιος από την ομήγυρη κάτι σχετικά, ας κάνει μια παλικαριά να ενημερώσει.
- Kostomanolis
Προφανως και το πλοιο ειναι της ιδιας τεχνολογιας με αυτο που μετεφερε τον Οδυσσεα απο το νησι των Φαιακων...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Δε ξερω αν αυτα που λεει η εν λογω κυρια εχουν βαση αλλα δεν ειναι αυτα που με ανησυχουν.Αυτο το "οποιος καταφερετε εναντιον του Βαγγελη ειναι εχθρος μας και πρεπει να κατακεραυρωνθει σε χρονο dt " ειναι που με φοβιζει.
Ωχ Βαγγελη εγραψα...σορρυ...λαθος...
Ωχ Βαγγελη εγραψα...σορρυ...λαθος...
- The_Stalker
Η ταχιάου είναι γνωστή αγάμητη ψευτοκουλτουριάρα κατίνα της πόλης. Είναι επίσης ένας δημοσιοσχετίστας φελλός, που οι λοιπές αγάμητες (ή κακογαμημένες) ψευτοκουλτουριάρες κατίνες που την άκουγαν ή τη διάβαζαν, την ψήφισαν κιόλας!
Ο αδερφός της νίκος ταχιάος, με iq κάτω από ραδίκι, προσπαθούσε επί σειρά ετών να βγει βουλευτής στην πόλη. Όμως ακόμα και οι ψηφοφόροι της νδ τον θεωρούσαν παντελώς ηλίθιο. Το προσωνύμιο που τον συνόδευε ήταν "τυχαίος".
Ο αδερφός της νίκος ταχιάος, με iq κάτω από ραδίκι, προσπαθούσε επί σειρά ετών να βγει βουλευτής στην πόλη. Όμως ακόμα και οι ψηφοφόροι της νδ τον θεωρούσαν παντελώς ηλίθιο. Το προσωνύμιο που τον συνόδευε ήταν "τυχαίος".