Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ace79grpaok
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ναι. Τακλιν του αμυντικου δυο ωρες αφου ειχε περασει η μπαλα. Η αμυντικοι του Λεβαδειακου ειναι ανεκδοτο.
Ναι πήρε 10 μέτρα φορά για να του πάρει τα πόδια
Το ματς ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο τα περισσοτερα φιλικα προετημασιας που εδωσαν οι μεγαλες ομαδες το καλοκαιρι, τι να λεμε τωρα.
Ειπα να κατσω να δω τι μπορει να κανει ο βαζελος αλλα ειναι μη αξιο σχολιασμου το ματς.
Ειπα να κατσω να δω τι μπορει να κανει ο βαζελος αλλα ειναι μη αξιο σχολιασμου το ματς.
- buffalobill4
εγω παντως εσπρωξα 10ε στο οβερ 2.5 γκολ του παναθηναικου (αποδοση 2.00). οι λεβαδειακοι μοιαζουν υπνοι
Θα γίνουν Α Εθνικής ξέρεις πότε...CCCP έγραψε:Δε βλεπω αλλο, ο Λεβαδιακος δειχνει ομαδα τριτης εθνικης.
SM-G935F
E καλα ενοειτε
Εξαλου ο ΠΑΟΚ και νεκρους ανασταίνει ιστορικα
Εξαλου ο ΠΑΟΚ και νεκρους ανασταίνει ιστορικα
Πολυ μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων.
Ομαδα ανετοιμη και επιπεδου β´εθνικης η Λειβαδια.
Ομαδα ανετοιμη και επιπεδου β´εθνικης η Λειβαδια.
Οτι να ναι λετε μαγκεςpilotos έγραψε:Θα γίνουν Α Εθνικής ξέρεις πότε...CCCP έγραψε:Δε βλεπω αλλο, ο Λεβαδιακος δειχνει ομαδα τριτης εθνικης.
SM-G935F
Μην αποκλείετε πάντως εν μέρει ο Κομπότης να δίνει τα διαπιστευτήριά του στο νέο γκουβέρνο...
Μην αποκλειεται για μια ακομα φορα που κερδαει αντιπαλος να ψαχνουμε καθε πιθανη πιπα απλως για να υποβαθμισουμε την νικη του.
Ούτε υποβάθμιση ούτε όμως και θεοποιηση και τα δύο τα κάνουμε εδώ με τους σιχαμερους βαζελους κυρίως το δεύτερο. ....δεν τους σιχαίνομαι λιγότερο από τους γαβρους αυτούς τους γλυωδεις τύπους. ....δεν μου έρχεται να πω καλό λόγο για αυτούς ΠΌΤΕ είναι η πρόσωποποίηση της @@@στιας
-
john4serres
Εγώ πάντως βλέπω μια υποτιμηση στα ποστς σας παραπάνω.
Όταν έγινε το 0-1.
Όταν έγινε το 0-1.
Ποια υποτίμηση? Εγω ειπα οτι δεν μπορω να κρινω τον παναθηναικο απο αυτο το ματς γιατι ο λεβαδιακος ηταν για γελια. Ειχε το ματς ρυθμο? Χειρωτερο και απο φιλικο προετημασιας ηταν.
Και επαναλαμβανω εγω τουλαχιστον δεν ειπα κανενα "ελα μωρε ποιος βαζελος", απλα οτι απο αυτο το ματς δεν μπορεσα να μαθω τιποτα ουσιαστικό.
Τα ιδια θα ελεγα και αν ηταν ο ΠΑΟΚ. Δεν με ενδιαφερει ουτε να γλυψω ουτε να μικρύνω κανεναν.
Και επαναλαμβανω εγω τουλαχιστον δεν ειπα κανενα "ελα μωρε ποιος βαζελος", απλα οτι απο αυτο το ματς δεν μπορεσα να μαθω τιποτα ουσιαστικό.
Τα ιδια θα ελεγα και αν ηταν ο ΠΑΟΚ. Δεν με ενδιαφερει ουτε να γλυψω ουτε να μικρύνω κανεναν.
Είναι γνωστό ότι ο κομπωτης θα πέσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα
SM-G935F
SM-G935F