έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αρκετά:
1. έχουμε 4 δημιουργούς μετά απο πολλά πολλά χρόνια, ακόμα και οι Λίνος-Peiners μπορούν να παίξουν το ρόλο του point forward.
2. ο Λετονός είναι κανονικό τριάρι, δεν τον είδα μόνο να κινείται στην baseline, κάτι που έκανε καλύτερα ο Λίνος
3. Συνεχίζει και μου αρέσει ο τρόπος που κινείται στο παρκέ ο Clanton. Θυμίζει center παλαιάς κοπής που ξέρει πότε να αφήνει χώρους στη ρακέτα, πρέπει να βελτιώσει τα screens του ψηλά και να είναι πιο αποφασιστικός στην επίθεση (Keith δεν υπάρχει λόγος ρε να φοβάσαι κανέναν...)
δυσαρεστημένος από:
1. λείπει πάλι η εκρηκτικότητα και ψηλά και στα πόδια.O Taylor αν δείξει πράγματα σε αυτόν τον τομέα
2. άμυνα παιδιά, άμυνα. δεν υπάρχει σύγχρονο μπάσκετ χωρίς άμυνα. αν δέ, θέλομεν και να τρέξουμε, πού πάμε ωρέ με άμυνα 2 μέτρα πίσω στα αντίπαλα γκαρντ?
χρήζουν βελτίωσης:
Miljenovic: μου κάνει παίκτης 17 χρόνων με τρομερό Potential αλλά πολλές αδυναμίες που προέρχονται κυρίως από το κορμί του (και τη δύναμη του κορμιού του που ακόμα μάλλον δεν αντέχει τζαρτζ- Μπουντούρη μίλα του ρε!). Πασάρει πολύ καλά και γρήγορα στην περιφέρεια (αν αυτό δουλευτεί θα κλάψουνε μανούλες με Sibert-Bryant) αλλά επουδενί δεν είδα να πασάρει από έξω πρός τα μέσα (η σύγκριση με τον DJ που είναι ο καλύτερος Point στην Ευρώπη σε αυτό μαζί με τον Διαμαντίδη είναι τουλάχιστον ατυχής) αλλά και από μέσα πρός τα έξω (Milos κάντου ρε 2-3 μαθήματα στο σερβάκι). Ανύπαρκτο τρίποντο, μέτριο midrange κυρίως γιατί δεν είναι αποφασιστικός (αμερικανοί γκαρντ θα χανε βάλει χτες 10+ ποντάκια). Δεν ξέρω ποιά πρέπει να είναι η τακτική: βασικός για να μάθει, ή να έρχεται από τον πάγκο για να αποφορτιστεί και ο ίδιος (σαν τον παπαλούκ στην cska)??...
tip of the day:
θα δοκίμαζα τον Λετονό στο 4