Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Moskva - 09/09 20:00,Novasports3

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Συμπερασματικά από το 1ο φιλικό που είδα

Ο Μπραιαντ θα ΚΆΝΕΙ την διαφορά φετος θυμίζει πολύ το Μπο Μακαλεμπ με καλό σουτακι και καλό πάτημα για λει απ δύσκολα κόβεται στον αέρα αφού έχει και δύναμη αλλά και κράτημα στον αέρα!
Ο Μιλιενοβιτς έχει πολύ καλή τριπλά βλέπει γήπεδο καλο σουτ απλά θέλει καθαρό μυαλο και σωστες επιλογές για να μην παρασύρεται σε αβίαστα λάθη!
O Τειλορ ένα τριαρο-τεσσαρι με δυνατό άλμα καλό ταιμινγκ στο ριμπάουντ το σουτ δεν είναι κακό απλά δεν ξέρω αν
θα έχουμε θέμα με ψηλότερους αντΙΠΆΛΟΥς!
Ο πείνερς θα βοηθήσει και στο σκοράρισμα αλλά και στα ριμπάουντ ενώ ο Γλυνιαδακης χαμάλης πολυτελείας
Ο Κόνιαρης έχει ταλέντο αρκετό αλλά θέλει να δουλέψει ενω δεν έπαιξε ο Σαιπερτ που είναι πολύ καλός σουτερ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Επιτέλους ο ΠΑΟΚ έχει περιφέρεια

Μου άρεσε πολύ ο κονιαρης
Πράγματι σπουδαίο ταλέντο

Ο χρυσικοπουλος βλέπω ότι προσπαθεί να βρει τον εαυτό του.καλές κινήσεις χωρίς μπάλα στην μπεις λαιν.κάτι που δεν εδειξε να έχει ο πεινερς

Ο Κλαντον πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο χρόνο. ..Μου αρέσει σαν παίκτης.

Γενικά ταλεντο υπάρχει μπόλικο
Μένει να δέσει η ομάδα και προπάντων να παίξει σκληρή και φισικαλ άμυνα που σήμερα φοβήθηκαν να παίξουν απέναντι στους ρωσουο
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Μόλις γυρισα από το γήπεδο και μπορώ να πω πως ολόκληρη η εκδήλωση ηταν φανταστική ! Κριμα που υπήρχαν άδεια καρεκλακια. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα φέτος , αλλά η ομάδα θέλει πολύ δουλειά . Μακάρι να έχει τόσο κόσμο σε κάθε παιχνίδι , αλλά κρίση ...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Στα του ματς :δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στην κερκίδα με τους διπλανούς ότι φέτος έχουμε μια κανονικότατη ομάδα. Με πολλούς που μπορούν να σουτάρουν, και να τραβήξουν το σκορ κάπως.. με 2 παίκτες σε κάθε θέση, με αρκετή ταχύτητα, με όρεξη. Το ματς ήταν φιλικό και οι άμυνες τουλάχιστον στο πρώτο μέρος ήταν πολύ χαλαρές για να αποφευχθούν και οι τραυματισμοί. Οι ρώσοι από κωλόχερο άλλο τίποτα, 9/10 τρίποντα μπαίναν και μοιραία όταν περάσαν μπροστά δε μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Έφυγα και τα παραπάνω αφορούν τις 3 πρώτες περιόδους...
το ότι έβαλε τον Κόνιαρη σαν δεύτερο άσσο και πάνω στον Μιλος πολύ ενθαρρυντικό, στην ηλικία του ο Τσόχλας ας περάσει τρίτος στο ροτέιτιον..
περίμενα περισσότερα από τον κοτσιδάκια τον Μπραντον Τέιλορ...πιο πολύ μαχητικότητα και καρδιά. Ας ελπίσω ότι θα με δικαιώσει...
Στη μπουτίκ στο ημίχρονο σφαγή, άρπαξα μια ΚΟΡΦΑΣ την τελευταία σε large- 35 ευρώ, για Κλιφ ήμουν αλλά θα ξαναπάω αύριο να δούμε στην αποθήκη..
Στην ατμόσφαιρα: χλιαρά πράγματα... αν και ήταν συγκινητικές οι στιγμές, ο τρελο Κλιφ, ο Γιαννούλης, Ο Κλόντι, ο Μπουντουράκος, τόσοι αγαπημένοι παίκτες...έκανα απο το κάγκελο χειραψία με τον Μr. Jones, το μωρό του ελαφιού...
ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ, τέλειο κλείσιμο για μια μέρα γεμάτη αρνητικά...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Το θέμα είναι να τους βάλει όλους αυτούς να παίξουν άμυνα. Και με τόση "τρέλα" και ταλέντο, να παίζουν 40 λεπτά συγκεντρωμένα χωρίς να γίνονται σκορποχωρι όταν σφίγγουν τα πράγματα. Χρειάζεται ηγετης και δεν ξέρω ποιος μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ο Μπραιαντ ειναι λες και εψαξαν στο γκουκλ "κλωνος του Χατσερ" και τους εβγαλε αυτον.Ο Σαιμπερτ επαιξε λιγο,προερχομενος απο τραυματισμο.Ο Τειλορ μου αρεσε σαν stretch 4 (καλο σουτ) αλλα ειναι πολυ κοντος για την θεση του.Παιζει να ειναι 1.95.Ο Λετονος ειναι μπασκετοφατσα.Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ προβληματισε ο Σερβος.Σιγουρα συμπερασματα απο ενα ματς δεν βγαινουν αλλα ειναι πολυ κομβικη η θεση του και δεν εδειξε πολλα.Ειναι και πολυ αδυνατος,κατηγορια-Γκαγκαλουδη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σήφης: "Η καλύτερη μέρα στη μπουτίκ από τότε που ανοίξαμε! Η επετειακή σάρωσε!"

Πήγα και στο ανανεωμένο μουσείο, πολύ ωραίο έχει γίνει!

Τα υπόλοιπα όταν φτάσω σπίτι..

Είχα και κουβέντα με Mike Jones..
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

ΑΝΑΚΑΛΩ όσα είπα για την επετειακή! Είναι ΦΑΝΈΛΑΡΑ από κοντά ! Ψηθηκα άπειρα να τσιμπησω μία κοντομανικη
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Chuck πού καθόσουν; Δεν ήρθες να πεις ένα γεια..
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Ρομαν θα μιλήσουμε να βρεθούμε στο επόμενο παιχνίδι που θα είμαστε και λιγότεροι . Καθόμουν από την πλευρά απέναντι από τα επίσημα , πάνω δεξιά , ένας που χειροκροτούσα σαν μ@λ@κ@ς όταν έμπαινε ο Τσοχλας ήμουν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Χαχαχαχα χειροκροτούσες Τσόχλα;; Δικός μου!
Εγώ τον έβρισα που δεν μπουμπουνούσε τα τρίποντα όταν μπορούσε!

Μακριά μου ήσουν πάντως..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

dtown έγραψε:Ο Μπραιαντ ειναι λες και εψαξαν στο γκουκλ "κλωνος του Χατσερ" και τους εβγαλε αυτον.Ο Σαιμπερτ επαιξε λιγο,προερχομενος απο τραυματισμο.Ο Τειλορ μου αρεσε σαν stretch 4 (καλο σουτ) αλλα ειναι πολυ κοντος για την θεση του.Παιζει να ειναι 1.95.Ο Λετονος ειναι μπασκετοφατσα.Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ προβληματισε ο Σερβος.Σιγουρα συμπερασματα απο ενα ματς δεν βγαινουν αλλα ειναι πολυ κομβικη η θεση του και δεν εδειξε πολλα.Ειναι και πολυ αδυνατος,κατηγορια-Γκαγκαλουδη.
εμένα πάλι ο Σέρβος πέραν της επιπολαιότητας της ηλικίας του μου έδειξε ότι έχει την τρίπλα να κατεβάσει απροβλημάτιστα, είδε κάνα δυο πολύ καλές πάσες, έτρεξε την ομάδα, ακολουθούσε σβέλτα στην άμυνα, μόνο το σουτ του δεν με έπεισε... όμως συνολικά είδα έναν κανονικό άσσο, που σε ολόκληρη δεκαετία εκτός του DJ άλλον δεν έχω δει... οπότε, πρόσημο θετικό για μένα.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

RoMaN έγραψε:Χαχαχαχα χειροκροτούσες Τσόχλα;; Δικός μου!
Εγώ τον έβρισα που δεν μπουμπουνούσε τα τρίποντα όταν μπορούσε!

Μακριά μου ήσουν πάντως..
Που καθοσουν εσύ ;
Εγώ ίσα ίσα τον θαυμασα για την αυτοσυγκράτηση του, ο μόνος που κρατήθηκε και προσπάθησε να κυκλοφορήσει μπάλα χωρίς να βαραει άσκοπα σουτ
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

'Έχω πολύ καλή προδιάθεση και προαίσθημα για αυτήν την ομάδα παρότι κοστίζει ελάχιστα
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Παίζει να υπάρχει πουθενά σε βίντεο ή gif ή φάση που ο Bryant ρίχνει τον αμυντικό στο πάτωμα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”