Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Dimg4
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Μου φανηκε αστειο αυτο που ζητησε. Καθε μερα η πλειοψηφια των μελων πεταει αγγλικες εκφρασεις γιατι απλα ταιριαζει στην ροη της σκεψης. Ο γκοραν το κανει απλα για να γραψει κατι. Ειναι μερος της νοοτροπιας του παω να περασω την εντυπωση οτι δεν πεφτει τιποτα κατω.
Εγω προτεινω σε σας να μην πιανεστε με το παραμικρο και επεμβαινετε σε καθε λεπτομερεια. Γελαστη φατσα εβαλα και μου γραφεις δεν εχω λογο να γελαω.
Δηλαδη θεωρησες σωστη την παρατηρηση του....οκκκκκκ σχολειο παει να γινει εδω με τοσες παρατηρησεις
Εγω προτεινω σε σας να μην πιανεστε με το παραμικρο και επεμβαινετε σε καθε λεπτομερεια. Γελαστη φατσα εβαλα και μου γραφεις δεν εχω λογο να γελαω.
Δηλαδη θεωρησες σωστη την παρατηρηση του....οκκκκκκ σχολειο παει να γινει εδω με τοσες παρατηρησεις
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4, αν γελάσεις με ανέκδοτό μου, δεν θα σβήσω τις χαμογελαστές φάτσες σου! 
Έχουμε και μάγους ή έστω άτομα με κληρονομικό χάρισμα (που προβλέπουν "στα σίγουρα" το γιατί και το πότε για τους άλλους) απ ότι διαπιστώνω μέσα στο forum...Μεγάλη επιτυχία...
-
Μπαρκαρούτσος
-
Dimg4
Thanks... ωπ σορυgoran 64 έγραψε:Έχουμε και μάγους ή έστω άτομα με κληρονομικό χάρισμα (που προβλέπουν "στα σίγουρα" το γιατί και το πότε για τους άλλους) απ ότι διαπιστώνω μέσα στο forum...Μεγάλη επιτυχία...
Thanks=ευχαριστω
οντως η προτροπη του goran ηταν λιγο ατοπη απο τη στιγμη που και ο ιδιος χρησιμοποιει φαντεζι εξεζητημενες εκφρασεις ,εστω και στα ελληνικα, καποιες εκ των οποιων ο μεσος χρηστης σιγουρα δεν γνωριζει, οποτε εξισου αγνωστο κειμενο ειναι και για τους αλλους αυτες οι λεξεις-εκφρασεις.αν μιλουσε απλουστευμενα να το δεχομουν ,εστω και ως παρακληση.τωρα ως τι να το προτεινει, ως αναμαρτητος?στο κατω κατω στην παγκοσμιοποιημενη κοινωνια του 21ου αιωνα ζουμε, αλιμονο αν δε χρησιμοποιουμε ξενες/ξενικες λεξεις.
@RoMaN, (ΡΩΤΑΩ), μήπως τυγχάνω ιδιαίτερης αντιμετώπισης? Γιατί σε είδα σε παρόμοια περίπτωση πριν λίγο να κάνεις πλακίτσα μιλώντας για ανέκδοτα...
Σε συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου μάλιστα, όπου έχει απαγορευτεί ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ εδώ και μήνες να απευθυνόμαστε ο ένας προς τον άλλον ή να τον χαρακτηρίζουμε, αν το ξέχασες...
Σε συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου μάλιστα, όπου έχει απαγορευτεί ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ εδώ και μήνες να απευθυνόμαστε ο ένας προς τον άλλον ή να τον χαρακτηρίζουμε, αν το ξέχασες...
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:Thanks... ωπ σορυgoran 64 έγραψε:Έχουμε και μάγους ή έστω άτομα με κληρονομικό χάρισμα (που προβλέπουν "στα σίγουρα" το γιατί και το πότε για τους άλλους) απ ότι διαπιστώνω μέσα στο forum...Μεγάλη επιτυχία...
Thanks=ευχαριστω
Είπα στον goran φτάνει και το συνεχίζεις εσύ;
Στην επόμενη, έχετε φύγει αμφότεροι.
1...Ήταν παράκληση και όχι προτροπή, αφού ξεκινάει ή περιέχει την λέξη παρακαλώ!!!giannina4 έγραψε:οντως η προτροπη του goran ηταν λιγο ατοπη απο τη στιγμη που και ο ιδιος χρησιμοποιει φαντεζι εξεζητημενες εκφρασεις ,εστω και στα ελληνικα, καποιες εκ των οποιων ο μεσος χρηστης σιγουρα δεν γνωριζει, οποτε εξισου αγνωστο κειμενο ειναι και για τους αλλους αυτες οι λεξεις-εκφρασεις.αν μιλουσε απλουστευμενα να το δεχομουν ,εστω και ως παρακληση.τωρα ως τι να το προτεινει, ως αναμαρτητος?στο κατω κατω στην παγκοσμιοποιημενη κοινωνια του 21ου αιωνα ζουμε, αλιμονο αν δε χρησιμοποιουμε ξενες/ξενικες λεξεις.
Εξ άλλου δεν ζήτησα από κανέναν να επιβληθεί κάτι τέτοιο φυσικά, εκτός αν διαβάσατε κάτι τέτοιο...
2...Έγραψα επίσης ότι κάτι τέτοιο παρακαλώ, ΑΝ μπορεί να γίνει, ειδικά σε μεγάλα posts για να μην χάνεται ο ειρμός όταν τα διαβάζουμε...
3...Ελληνικές (φαντεζί? δηλαδή?) λέξεις που δεν καταλαβαίνει ο παγκοσμιοποιημένος πλέον μέσος συμφορουμίτης, δεν νομίζω ότι χρησιμοποιώ κατά κόρον, αλλά ίσως σε ελάχιστες περιπτώσεις...Άλλωστε και έτσι να είναι σ αυτές περιπτώσεις, ελληνικά οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες (έστω και παγκοσμιοποιημένοι πλέον) να γνωρίζουμε όλοι μας, αλλιώς πως θα μπορούμε να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας διαβάζοντας το Σύνταγμα μας?
εσυ γκοραν θες σε κουβεντα να βρισκεσαι.λαθος μου που σου απευθυνθηκα, ηταν ενα στιγμιαιο λαθος.ανακαλω, που ειναι και της μοδος.
Αν γυρίσει κανας ζουβου, κάντε με πρώτα μπαν και μετά ανοίξτε το τόπικ.
Σαν κάτι γκομενακια που φοράνε κάτι σκαφτα σορτσάκια Κ βγαίνει το μισό κωλαρακι απ έξω, Κ σου λέει δεν το έβαλα για να προκαλέσω.επειδή είναι άνετο..
@ Barlow : Απαιτούμαι οπτικοακουστικό υλικό στο Ντου από παντού, να καταλάβουμε σε τι αναφέρεσαι!
Γενικά, δουλειά δεν έχουμε ας τσακωθούμε. Όπως το αν θα γίνουμε μπουρδέλο σαν ΠΑΟΚ αν πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο κλπ..
Δεν υπάρχει σωτηρία κυρίες κ κύριοι!!
Γενικά, δουλειά δεν έχουμε ας τσακωθούμε. Όπως το αν θα γίνουμε μπουρδέλο σαν ΠΑΟΚ αν πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο κλπ..
Δεν υπάρχει σωτηρία κυρίες κ κύριοι!!