34.Νίκος Κοροβέσης
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Εντάξει το παιδί δεν είναι για βασικός, αλλά για αναπληρωμάτικος νομίζω ότι δεν είναι κακός.
http://www.transfermarkt.co.uk/nikolaos ... aison=2015
Από ότι βλέπω σε περίπου 12 90λεπτα έχει 2 γκολ και 2 ασίστ
Στάλθηκε από το eSTAR_GRAND_HD_Intel_Quad_core_3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.transfermarkt.co.uk/nikolaos ... aison=2015
Από ότι βλέπω σε περίπου 12 90λεπτα έχει 2 γκολ και 2 ασίστ
Στάλθηκε από το eSTAR_GRAND_HD_Intel_Quad_core_3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Κοροβεσης οταν εκλεισε στην ομαδα ηταν οτι επρεπε. Ειχαμε προπονητη ΑΑ οποτε οτι δεν ειχε βαφτισει σε ορθοδοξη εκκλησια θα ηταν εκτος αποστολης, παιζαμε με Τζανδαρηδες και Κατσικαδες, ο ιδιος ο παικτης ειχε πολυ καλο ονομα και η αμεσως προηγουμενη σεζον του τον καθιερωσε ως ανερχομενο "ταλεντο" (22 χρονων ταλεντο, τελος παντων) κλπ κλπ.
Τωρα ειναι 3-4 επιπεδα κατω απο τον μ.ο. της ομαδας. Μπορω να σκεφτω χαζους λογους για να τον κρατησεις στο ροστερ ("ειναι αριστεροποδαρος και δεν εχουμε πολλους τετοιους στα πλαγια", "ειναι πολυθεσιτης", "ειναι καλο παιδι", "ειναι Ελληνοπουλο") αλλα μου θυμιζουν την υπερασπιστικη γραμμη των Σαλπιδοφανς ολα τα προηγουμενα χρονια. Για τοσα λιγα ματς τον χρονο καλυτερα να παιρναμε εναν 18χρονο με προοπτικη, να μπαινει 30' με τον Λεβαδειακο να παιρνει εμπειριες. Για την ωρα ειναι ενα απο τα ερωτηματικα του ροστερ.
Τωρα ειναι 3-4 επιπεδα κατω απο τον μ.ο. της ομαδας. Μπορω να σκεφτω χαζους λογους για να τον κρατησεις στο ροστερ ("ειναι αριστεροποδαρος και δεν εχουμε πολλους τετοιους στα πλαγια", "ειναι πολυθεσιτης", "ειναι καλο παιδι", "ειναι Ελληνοπουλο") αλλα μου θυμιζουν την υπερασπιστικη γραμμη των Σαλπιδοφανς ολα τα προηγουμενα χρονια. Για τοσα λιγα ματς τον χρονο καλυτερα να παιρναμε εναν 18χρονο με προοπτικη, να μπαινει 30' με τον Λεβαδειακο να παιρνει εμπειριες. Για την ωρα ειναι ενα απο τα ερωτηματικα του ροστερ.
Αν πάρεις έναν 18χρονό με προοπτική για να αντικαταστήσει τον Κοροβέση (και τα λεπτά που αναμένεται να πάρει φέτος) του χρόνου θα είναι 19χρονος χωρίς προοπτική...
Καλά δεν ειναι το προβλημα μας ο κορο τωρα μη ψαχνόμαστε ......
Ο προπονητης εκανε τις επιλογές του κ θα κριθεί γι αυτες στο τελος της χρονιας του το μαρτη
Ο προπονητης εκανε τις επιλογές του κ θα κριθεί γι αυτες στο τελος της χρονιας του το μαρτη
- και 1 επισκέπτης
+1riegel έγραψε:Αν πάρεις έναν 18χρονό με προοπτική για να αντικαταστήσει τον Κοροβέση (και τα λεπτά που αναμένεται να πάρει φέτος) του χρόνου θα είναι 19χρονος χωρίς προοπτική...
-
Δεν το νομιζω, ισα ισα θα παιξει παραπανω γιατι σε ματς που κερδιζουμε και χρειαζομαστε ξεκουραση, αντι να μπαινει πχ ο Κανιας αντι του Τσιμιροτ θα μπαινει ο 18χρονος. Τωρα δεν υπαρχει λογος να παιξει ο Κοροβεσης αν ειναι στην αποστολη, στην οποια θα ειναι συχνα ως 8αρι λογω της ιδιαιτεροτητας της θεσης (καρτες, καταπονηση, ευπαθεια καποιων παικτων μας κλπ). Και στην τελικη γλυτωνουμε ενα αχρειαστο συμβολαιο ενος παικτη που δεν εχει προοπτικη, αφηνουμε τον παικτη να συνεχισει την καριερα του και ενδεχομενως τον χρησιμοποιουμε και ως ανταλλαγμα σε καμια μεταγγραφη. Αλλα τελος παντων, οντως ειναι σχετικα ασημαντο κομματι του ροστερ και του προγραμματισμου μας, οποτε ελαχιστη σημασια εχει η κουβεντα.riegel έγραψε:Αν πάρεις έναν 18χρονό με προοπτική για να αντικαταστήσει τον Κοροβέση (και τα λεπτά που αναμένεται να πάρει φέτος) του χρόνου θα είναι 19χρονος χωρίς προοπτική...
Ο κοροβεσης εχει λιγότερα προσόντα απο τα αναγκαία για να παιξει εξτρέμ αλλα περισσότερα απο τα αναγκαία για να παιξει μπακ!
Αν βρεθεί κάποιος να τον πείσει οτι πρεπει να γίνει μπακ τότε θα παρει και περισσότερο χρόνο και θα εχει καλύτερη καριέρα!
Σε ομαδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν εχει χρόνο σαν εξτρεμ για κανένα λογο! Σαν μπακ ομως μπορει να παρει ακομα και 90λεπτα
Γνώμη μου
Sent from my mind using boobs power
Αν βρεθεί κάποιος να τον πείσει οτι πρεπει να γίνει μπακ τότε θα παρει και περισσότερο χρόνο και θα εχει καλύτερη καριέρα!
Σε ομαδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν εχει χρόνο σαν εξτρεμ για κανένα λογο! Σαν μπακ ομως μπορει να παρει ακομα και 90λεπτα
Γνώμη μου
Sent from my mind using boobs power
Αν η κατμπουκ του ιτ παιζει 352
Ας τον παρει πιστευω ταιριάζει στο συςτημα ούτε Μπακ ούτε χαφ
Ας τον παρει πιστευω ταιριάζει στο συςτημα ούτε Μπακ ούτε χαφ
Λέμε τα δικά μας εμείς εδώ, αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ να δημιουργεί πρόβλημα στην προπόνηση, ενώ από ό,τι φαίνεται, προσπαθεί με την δουλειά του να πείσει τον προπονητή του.
Και μόνο σαν ήθος δουλειάς, προσωπικά χαίρομαι να βλέπω τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα.
Και μόνο σαν ήθος δουλειάς, προσωπικά χαίρομαι να βλέπω τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα.
- aspromaura ioannina
Υπαρχει συνεντευξη του Κοροβοση, λιγες ημερες αφου υπεγραψε στην ομαδα οπου δηλωνε ΄΄ξερω οτι δεν θα γινω ποτε ο σταρ της ομαδας αλλα θα δωσω οτι εχω γι αυτην΄΄. Η δλωση αυτη λεει πολλα. Αρχικα, ειναι ο πρωτος παιχτης που εχω δει να δηλωνει κατι τετοιο. Ακομη και με παικτη ερασιτεχνικου να μιλησεις θα νομιζει οτι ειναι ο Κριστιανο. Φαινεται να εχει αυτογνωσια και ηθος το παλικαρι. Απο εκει και περα οπως εχει ειπωθει πολλες φορες εδω μεσα, ψαχνουμε για παιχτες και οχι γαμπρους για τις αδερφες μας. Ισχυει πραγματι αυτο. ΟΜΩΣ αν ημουν προπονητης και ειχα να επιλεξω για παραδειγμα Κοροβεση η Σκονδρα, δηλαδη δυο παικτες με ιση αξια, παροτι σε διαφορετικες ομαδες, θα διαλεγα φυσικα αυτον που σεβεται τις αποφασεις του.
Ο Κοροβεσης μπορει να βοηθησει σε ματς κυπελλου ή σε ματσακια που εχουν ψιλοκριθει απο ημιχρονο. Και εδω που τα λεμε δεν ειναι κακος παιχτης, απλως ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει αρκετα.
Ο Κοροβεσης μπορει να βοηθησει σε ματς κυπελλου ή σε ματσακια που εχουν ψιλοκριθει απο ημιχρονο. Και εδω που τα λεμε δεν ειναι κακος παιχτης, απλως ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλωσει αρκετα.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
ποτε δεν καταλαβα γιατι αποκτηθηκε,γιατι εμεινε φετος.... ωρα να φυγει να βρει μια ομαδα του επιπεδου του..καλο παιδι αλλα δεν...