Γιατί από την ομάδα πληρώνεται ίσως;joshua έγραψε:Τον παικτη τον εθεσαν εκτος ομαδας τωρα γιατι αυτος επρεπε να λειτουργει ως μελος αυτης δεν το καταλαβαινω.
5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
- ΑποστόληςΑ
Ομάδα όφειλαν να βρουν οι Golasa, Σκόνδρας, Τζιόλης. Ο Χατζη, όπως και οι Jairo Antonis υπολογίζονται, απλά πηγαίνουν προσωρινά κάπου αλλού για να πάρουν παιχνίδια.
Αποστολη επετρεψε μου να διαφωνω.Αν ο παικτης υπολογιζοταν δεν θα τον εστελναν ποτε να προπονειται μονος του.Δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ασχημο ειναι αυτο για εναν παικτη.
Δεν νομιζω οτι αρνηθηκε ποτε να προπονηθει,τωρα αν εσυ ως οπαδος νιωθεις την αναγκη απο εναν παικτη που βρισκεται εκτος ομαδας να δινει παρων στο γηπεδο εγω προσωπηκα χεστηκα.Επαγγελματιες οπαδους στο γηπεδο δεν θελω.Odi έγραψε:Γιατί από την ομάδα πληρώνεται ίσως;joshua έγραψε:Τον παικτη τον εθεσαν εκτος ομαδας τωρα γιατι αυτος επρεπε να λειτουργει ως μελος αυτης δεν το καταλαβαινω.
Αυτό έλειπε να αρνηθεί κιόλας να προπονηθεί.
Είναι εμφανές ότι διαφωνούμε στο πως πρέπει ένας επαγγελματίας να συμπεριφέρεται.
Μάλλον οι μεγάλες ομαδες (Ρεάλ,Μπάρτσα κλπ) που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους σε τέτοια θέματα,έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Πού να ξέρουν αυτοί οι ερασιτέχνες άλλωστε.
Είναι εμφανές ότι διαφωνούμε στο πως πρέπει ένας επαγγελματίας να συμπεριφέρεται.
Μάλλον οι μεγάλες ομαδες (Ρεάλ,Μπάρτσα κλπ) που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους σε τέτοια θέματα,έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Πού να ξέρουν αυτοί οι ερασιτέχνες άλλωστε.
- john4serres
κύριοι, ο Τζιόλης γιατι την βγαζει λαδι που δεν βρηκε ομαδα ;
Χατζηισαιοσκυλο για παντα.
Χατζηισαιοσκυλο για παντα.
- anekfrastos
Αυτο.joshua έγραψε:Πως ξαφνικα καποιοι αντιμετωπιζετε τον Χατζη ως χειροτερο και απο τον Ντασιο και θελατε να φυγει οσο οσο, οταν 4ρτος ειναι ο Μαλεζας και 5ος ο Πουγγουρας με ξεπερνα.Που ησασταν ολοι εσεις περσυ οταν τον αποκτουσαμε?
Η ομάδα είναι πάνω από όλα κύριοι,και αυτή αποφάσισε να θέσει τον Χατζηισαια εκτός.
Εσείς με ποιον είστε για να καταλάβω, με την ομάδα η με τον παιχτη;
Ο ποδοσφαιριστής και μάνατζερ έχει και δικηγόρο για να προασπίσουν τα συμφέροντα του.
Εσείς τι ακριβώς ψάχνετε;
Josh έλεος ρε,τι ακριβώς κανείς τωρα;
Προσπαθείς να πεις ότι άδικα είναι εκτός ομαδας;
Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερος από Μαλεζα Πουγγουρα,ο προπονητής πιθανόν έχει άλλη άποψη,πόλεμο θα ανοιξουμε;
Εσείς με ποιον είστε για να καταλάβω, με την ομάδα η με τον παιχτη;
Ο ποδοσφαιριστής και μάνατζερ έχει και δικηγόρο για να προασπίσουν τα συμφέροντα του.
Εσείς τι ακριβώς ψάχνετε;
Josh έλεος ρε,τι ακριβώς κανείς τωρα;
Προσπαθείς να πεις ότι άδικα είναι εκτός ομαδας;
Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερος από Μαλεζα Πουγγουρα,ο προπονητής πιθανόν έχει άλλη άποψη,πόλεμο θα ανοιξουμε;
Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι ο Πούγγουρας είναι κατά πολύ καλύτερος και με μεγαλύτερη προοπτική.
Δεν καταλαβες καλα bane,προφανως και εχει καθε δικαιωμα ο Ιβιτς να κανει την οποιαδηποτε επιλογη και κατα συνεπεια και η παε,απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η επιθεση στον παικτη, η οποια ειναι στα ορια του και λαλακας και δαρμενος.Αμ δεν σε υπολογιζουμε,αμ σε στελνουμε να προπονησε μονος σου αμ εισαι και λαλακας επειδη δεν βρηκες τις συνθηκες που ηθελες για να πας σε αλλη ομαδα.
Εγώ πάλι πιστεύω το πλάνο για χατζη ειναι να πάρει παιχνίδια και του χρόνου να πάρει την θέση του μαλεζα .... Αν έμενε στην θέση Πουγγουρα ως 5ος η κ ως 4ος πάλι αγώνες δεν θα είχε ...
Μα για την κουβεντα που γινεται στο φορουμ μιλαμε,δεν μιλησε κανεις για την παε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να διαβάζω ότι είναι δυνατόν να συγκρίνεται ο Χατζη με Μαλεζά. Πολύ περισσότερο με Πούγγουρα που τον θεωρώ τον χειρότερο όλων των στόπερ.