5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Ρε παιδιά τον αδικείται που κωλοκατσε; Με το track record μας στις αλλαγές προπονητή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Κ να ήταν ο μονος;
Εγώ δεν παίρνω τόσα λεφτά,ούτε είναι οι δυο καταστάσεις ίδιες,ούτε το αφεντικό μου έσκασε ένα κάρο λεφτά στην προηγούμενη ομάδα μου για να τα πετάξει αφήνοντας με ελεύθερο.
Ωραία άποψη έχεις για τον ΠΑΟΚ πάντως,μπράβο.
Ωραία άποψη έχεις για τον ΠΑΟΚ πάντως,μπράβο.
Joshua σοβαρά τα λες τωρα αυτα; Ξες πως λειτουργεί μια ομαδα; Δλδ άμα θελεις να παλέψεις να δείξεις την αξία σου δεν θα πατήσεις στο γηπεδο και θα κανεις νάζια;
Τζος απο οτι θυμάμαι ειχε πει έπαιζες κάπου, ετσι συμπεροφεροσουν στην ομαδα;
Sent from my mind using boobs power
Τζος απο οτι θυμάμαι ειχε πει έπαιζες κάπου, ετσι συμπεροφεροσουν στην ομαδα;
Sent from my mind using boobs power
Στον δικο μου ΠΑΟΚ προτιμω την ειλικρινη εκφραση των συναισθηματων παρα το θεατρο...Επιπλεον το τελευταιο που με νοιαζει ειναι η συμπεριφορα των παικτων εκτος των 4 γραμμων,ειδικα οσον αφορα τυπολατρικες υποχρεωσεις.Η αθωωτητα μου οσον αφορα τους αθλητες πεθανε καπου 20 χρονια πριν οταν εφυγε ο Φασουλας και εκαιγα αυτογραφα και φανελες...
-ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Δεν υπολογίζεσαι,βρες ομάδα.
-Παίκτης:Οκ.
06/09 ο παίκτης στον ΠΑΟΚ.Βρες ποιος είναι ο ειλικρινής.
Αυτό που εσύ λες τυπολατρικές υποχρεώσεις,εγώ το λέω σεβασμό.
-Παίκτης:Οκ.
06/09 ο παίκτης στον ΠΑΟΚ.Βρες ποιος είναι ο ειλικρινής.
Αυτό που εσύ λες τυπολατρικές υποχρεώσεις,εγώ το λέω σεβασμό.
- ΑποστόληςΑ
Δεν ισχύει το ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Αν ίσχυε αυτό δεν θα τον δίνανε δανεικό με ρήτρα υψηλότερη του Βαρέλα. Αν ο ΠΑΟΚ ζητάει 1,2 μύρια και η Steaua δεν δέχεται πάνω από 600 χιλιάρικα δεν φταίει ο παίκτης.
Όταν του πρότεινε ο ΠΑΟΚ να πάει ως αντάλλαγμα στην Στεάουα και δεν ήθελε,ποιος έφταιγε;
Εχουμε διαφορετικη αποψη περι σεβασμου και επειδη ρωτηθηκα ναι υπηρξα και εγω παικτης και μαλιστα υπηρξα και εγω σε κοντρα και οταν ενιωσα πως δεν με σεβονται οι ανθρωποι της ομαδας επαψα να τους σεβομαι και εγω.Αυτους ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Εχει τεραστια διαφορα.Εχει καθε δικαιωμα ο Χατζηισαιας να νιωθει θιγμενος,αλωστε κανεις μας δεν ξερει τι ακριβως εχει γινει ,απλα λαμβανουμε τις πληροφοριες και της αποψεις κυριως της παε.Αναρωτηθηκες ποτε αν τα πραγματα μπορει να ειναι διαφορετικα?
Οταν ο Γκαρσια εφευγε απο προπονησεις,λογομαχουσε με προπονητες τοτε θυμαμαι πολυ διαφορετικες αποψεις περι σεβασμου στην ομαδα και στις αποφασεις του προπονητη αλλα ειπαμε τα παντα αλλαζουν ορισμους με βαση οτι μας εξυπηρετει καθε φορα...
Τότε θυμάσαι λάθος πράγματα,γιατί εγώ ποτέ δεν έλεγα κάτι τέτοιο.
Και πάλι εξομοιώνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις,τόσο όσον αφορά τον σεβασμό στην ομάδα,όσο και τους λόγους που οδηγούν σε τέτοια ζητήματα.
Οταν οι ίδιοι οι οπαδοί βάζουν πάνω από την ομάδα τον κάθε Χατζηισαία και τον κάθε Γκαρσία,περιμένοντας να κράξουν στην γωνία καταλαβαίνεις πόσο αρρωστημένα έχει μεταλλαχθεί ο ΠΑΟΚτσης.
Τέλος από εμένα,αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι τον κάθε παίκτη σε βάρος της ομάδας.
Και πάλι εξομοιώνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις,τόσο όσον αφορά τον σεβασμό στην ομάδα,όσο και τους λόγους που οδηγούν σε τέτοια ζητήματα.
Οταν οι ίδιοι οι οπαδοί βάζουν πάνω από την ομάδα τον κάθε Χατζηισαία και τον κάθε Γκαρσία,περιμένοντας να κράξουν στην γωνία καταλαβαίνεις πόσο αρρωστημένα έχει μεταλλαχθεί ο ΠΑΟΚτσης.
Τέλος από εμένα,αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι τον κάθε παίκτη σε βάρος της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Αρχικά δεν ήθελε Οδυσσέα και αυτό είναι λογικό ως ένα σημείο. Τώρα όμως δεν έφταιγε αυτός.
Από που και ως πού είναι λογικό;
Ο Κλάους δεν είχε πάει δανεικός;Ο Σαλπιγγίδης;Ο Πέλκας;Ο Κωνσταντινίδης;
Όλοι αυτοί ήταν χαζοί και είναι ο ψηλός ο έξυπνος;
Και επίσης γιατί δεν βρήκε άλλη ομάδα να συνεχίσει και περίμενε να φτάσει τέλος Αυγούστου;
Ξέρω..Ο κακός ΠΑΟΚ έφταιγε και για αυτό.
Ο Κλάους δεν είχε πάει δανεικός;Ο Σαλπιγγίδης;Ο Πέλκας;Ο Κωνσταντινίδης;
Όλοι αυτοί ήταν χαζοί και είναι ο ψηλός ο έξυπνος;
Και επίσης γιατί δεν βρήκε άλλη ομάδα να συνεχίσει και περίμενε να φτάσει τέλος Αυγούστου;
Ξέρω..Ο κακός ΠΑΟΚ έφταιγε και για αυτό.
Να θυμισω οτι ο Χατζη δεν ενημερωθηκε απλα οτι θα εχει περιορισμενο χρονο τετοιο αλωστε θα εχουν πολλοι στο υπαρχον ροστερ αλλα επιπλεον βρεθηκε πολυ νωρις να προπονειται μονος του κατι που με κανει ακομα περισσοτερο να πιστευω πως δεν ειναι απλα αποφαση προπονητη.Τον παικτη τον εθεσαν εκτος ομαδας τωρα γιατι αυτος επρεπε να λειτουργει ως μελος αυτης δεν το καταλαβαινω.
Πολυ ευκολο και αυτονοητο θεωρειτε πολλοι το να βρει καποιος νεα ομαδα, τωρα πως σε ΠΑΟΚ,γαυρο,βαζελο,κουλα βρισκονται καμια 20ρια παικτες που δεν βρηκαν, φαινεται ολοι τους απλα δεν σεβονται.
Δηλαδή καλά κάνει που θα τρέχει μόνος του 6 μήνες ...καλά τους κάνει τους αλήτες.... Άκου εκεί να του πουν 1,5 μήνα πριν λήξουν οι μεταγραφές να βρει ομαδα,,, αλήτες.... Παλιοχαρακτήρες ..θα σας δείξει ο χατζη ,Σκόνδρας ,Τζιόλης ... Οι 2 τελευταίοι ούτε 50.000 συμβόλαια βρήκαν...