Κατά τον Νοέμβριο να δεις πόσο σκασμένοι θα είμαστε.kataramenos5 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ.ΝΑΙ ΓΜ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΚΑΣΑΜΕ,ΣΚΑΣΑΜΕ ΡΕ.
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως ακολουθώ τον μανιακό και γράφτηκα στον σφ ΠΑΟΚ σκακιού.
Κατά τον Νοέμβριο να δεις πόσο σκασμένοι θα είμαστε.kataramenos5 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ.ΝΑΙ ΓΜ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΚΑΣΑΜΕ,ΣΚΑΣΑΜΕ ΡΕ.
![]()
![]()
![]()
ερχεται μπερδεμα και ηττα 0-3 στα χαρτια.paok87 έγραψε:O Leovac παιζει;
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Tolaros έγραψε:Καλή αρχή ΠΑΟΚάρα
ΠΞΣ σε όλους
Πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ
ZamanFou έγραψε:ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ,ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obanebane έγραψε:Θα χασουμε.
Ή θα βρέξει, ή θα χιονίσει, ή καλό καιρό θα κάνει.MANIAKOS έγραψε:Μάλλον χ
kastrakis έγραψε:Λευτέρης Δούκας - doctor
3 ώρες ·
Τωρα που αρχιζει το πρωταθλημα, ακομα και εκεινοι που το ειχαν ξεχασει, θα θυμηθουν αναγκαστικα πως ο ΠΑΟΚ ξεκιναει με -3.
Το -3 θα το πληρωναμε σε καθε περιπτωση, αναμενεται να πονεσει περισσοτερο ομως ειδικα σε αυτο το πρωταθλημα που οπως ολα δειχνουν, θα ειναι το πιο ανταγωνιστικο των τελευταιων ετων και ο ΠΑΟΚ εχει εξαιρετικες προοπτικες..
Αρκει να αναλογιστεις το ενδεχομενο που δεν ειναι μακρινο, να εισαι μια ανασα ή στα ισα με τον πρωτο ή να σε καταδιωκει ο τριτος και να σκεφτεσαι πως θα ησουν χωρις τους βαθμους που σου αφαιρεσαν.
Το θεμα ειναι και ψυχολογικο βεβαιως, διοτι μπορει να μην αντεξεις το συναγωνισμο, που υπο αλλες συνθηκες θα αντεχες...
Η ολη φαση θυμιζει τα διακοποδανεια που μοιραζαν καποτε οι τραπεζες και τα οποια τσεπωνε ο καταναλωτης, εβγαζε γουστα στη Μυκονο κανοντας τα σαμπανιες και αστακους και το χειμωνα υπολογιζε μεχρι και τον καφε που θα επινε, για να πληρωσει τη δοση...
Το παθημα αναποφευκτα θα γινει μαθημα λοιπον, κυριως για το μεγαλομετοχο που πρεπει να καταλαβει πως δεν γινεται να λειτουργει παρορμητικα και να λαμβανει αποφασεις εν θερμω.
ΥΓ. Ποσο δινει το στοιχημα πως αυτοι που ελεγαν του Σαββιδη ΄΄μην και τυχον αλλαξεις αποφαση και κατεβασεις την ομαδα΄΄, θα του γραφουν αυριο ΄΄μαλακα Ρωσοποντιε, καταδικασες την ομαδα με την απερισκεψια σου΄΄...
Λευτερης Δουκας στο fb.
Το προσυπογραφω απολυτως.Ειδικα το υγ.