Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ο Κώστας ο Περαία με έστειλε μήνυμα στο FB και με είπε να σας πω ότι αν πάρει το πτυχίο, διοργανώνει παρτάκι στο Μακεδονία Παλλάς όπου είναι καλεσμένο όλο το forum! Μετά τον αγώνα με τη CSKA, στο Μακεδονία Παλλάς, όλα πληρωμένα από τη τσέπη του Περαία. Επίσης, έχει βάλει και πούλμαν να μεταφέρει κόσμο από το Παλατάκι μέχρι το ξενοδοχείο.
Στην είσοδο του ξενοδοχείου θα είμαι εγώ, για να μην έρθει κανείς μπαναρισμένος...
Στην είσοδο του ξενοδοχείου θα είμαι εγώ, για να μην έρθει κανείς μπαναρισμένος...
- Kostas_Peraia4
RoMaN έγραψε:Ο Κώστας ο Περαία με έστειλε μήνυμα στο FB και με είπε να σας πω ότι αν πάρει το πτυχίο, διοργανώνει παρτάκι στο Μακεδονία Παλλάς όπου είναι καλεσμένο όλο το forum! Μετά τον αγώνα με τη CSKA, στο Μακεδονία Παλλάς, όλα πληρωμένα από τη τσέπη του Περαία. Επίσης, έχει βάλει και πούλμαν να μεταφέρει κόσμο από το Παλατάκι μέχρι το ξενοδοχείο.
- ΑποστόληςΑ
Έρχομαι αμέσως με United AirlinesRoMaN έγραψε:Ο Κώστας ο Περαία με έστειλε μήνυμα στο FB και με είπε να σας πω ότι αν πάρει το πτυχίο, διοργανώνει παρτάκι στο Μακεδονία Παλλάς όπου είναι καλεσμένο όλο το forum! Μ
- Kostas_Peraia4
- ΑποστόληςΑ
Συγχαρητήρια!Kostas_Peraia4 έγραψε:Aυριο τετοια ωρα ελπιζω να ειμαι πτυχιουχος
(ελπίζω κι εγώ)
- Μπαρκαρούτσος
Θα έχει και stand-up comedy show, το οποίο θα παρουσιάσω και θα μονοπωλήσω εγώ, αλλά θα υπάρξει και open mic, για να μπορεί ο καθένας απλόχερα να μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου.
Και για μενα!
Δε θα ερθω, αλλα τουλαχιστον να γλυτωσω 1 ανθρωπο απο το stand up comedy του Ρομαν!
Δε θα ερθω, αλλα τουλαχιστον να γλυτωσω 1 ανθρωπο απο το stand up comedy του Ρομαν!
- Kostas_Peraia4
Bασικα ρε φιλε εσενα απλα σε ενημερωσα για το παρτυ.Δεν νομιζω να σε καλεσαRoMaN έγραψε:Θα έχει και stand-up comedy show, το οποίο θα παρουσιάσω και θα μονοπωλήσω εγώ, αλλά θα υπάρξει και open mic, για να μπορεί ο καθένας απλόχερα να μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου.