Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ναι, όντως.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ale έγραψε:Ο συνοδός είναι λίγο πιο γοητευτικός από την σκατοσακούλα τον Παπαμιμίκο (όνομα και πράγμα όμως ρε πστη μου).
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Έλεος, ρε συ Mingus.
Κάποιοι τρώμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και καποιοι προσπαθουν να χωνεψουν. :evil:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και κάποιοι ακόμα μαγειρεύουν! Αιλαιος!
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Επειδή φοριέται και φοβάμαι ότι θα φορεθεί για πολύ ακόμα η ατάκα "έδωσε εξήντα μύρια για το κανάλι, δεν δίνει να...." και παρά κάποια ποστ αδερφών όπως πχ ο logios, ο pilotos κα που εξηγούν αρκετά αναλυτικά πως έχουν τα πράγματα, θέλω να αναφέρω κι εγώ κάποια γεγονότα:

Το τίμημα ακόμα και για την 1η άδεια είναι εντελώς ασύμφορο ως επένδυση. Το πόσο περίπου ήταν η μέγιστη πραγματική αξία της άδειας φαίνεται από τις προσφορές των υπολοίπων μειοδοτών στην πρώτη πλειοδοσία. Κάποιος υποψήφιος σταμάτησε χαρακτηριστικά στα 8 μύρια.

Οποιαδήποτε σοβαρή εταιρεία που ζητάει προσφορές για ένα συγκεκριμένο project έχει κάνει προηγουμένως την δική της κοστολόγηση και απορρίπτει δίχως ενδοιασμούς όσους προσφέρουν τίμημα τρεις φορές πάνω ή τρεις φορές κάτω. Κατά κανόνα μάλιστα απορρίπτει δια παντός ως πιθανούς συνεργάτες όσες εταιρείες στείλουν τέτοιες ανεξήγητες προσφορές.

Το ίδιο ακριβώς προϊόν πουλήθηκε στον έναν πλειοδότη σε σχεδόν διπλάσια τιμή από τον άλλον.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνον προσφορές στα χαρτιά και μένουν δύο χρόνια (και αρκετές νομικές διαδικασίες και δίκες) για να αποδειχτεί αν πράγματι δοθούν τελικά αυτά τα χρήματα.

Τα εξηντακάτι μύρια του Σαββίδη ως προσφορά πρώτου επιλαχόντος είναι εξίσου σοβαρή και δεσμευτική για τον ίδιο όσο και μια αντίστοιχη δική μου υπογεγραμμένη από την κατοικία μου στην Άσγκαρντ. Πόσο μάλλον όταν δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί λογικό το τίμημα, συμμετείχε μόνον για να αυξήσει τα έσοδα του κράτους (εις βάρος των ανταγωνιστών του) και ειρωνεύτηκε όλους όσοι τα έσταξαν για τις άδειες.

Οι έως σήμερα καναλάρχες ελέγχονται (?) από επιτροπή της Βουλής αυτήν την περίοδο για τη νομιμότητα των δανείων που έχουν πάρει. Κατά την διαδικασία φανερώνεται ότι κάποιοι καταχρεωμένοι παίρνουν αδικαιολόγητα δάνεια ακόμα και την εποχή της κρίσης, για να ξεπληρώσουν παλαιότερα δάνεια μικρότερα από τα τωρινά και ουσιαστικά δεν έχουν πληρώσει ούτε σεντ από ίδια κεφάλαια στο κράτος ή στις τράπεζες.

Μέσα σε όλα αυτά, έκατσε πχ και ο άλλος από τα Γιάννενα και έβγαλε και συμπεράσματα (!!!) χωρίς να έχει καταλάβει Χριστό ούτε από την διαδικασία δημοπράτησης ούτε από τις προθέσεις και τις πράξεις του Σαββίδη. Ίσως έγραψε το κείμενο απλώς γιατί ανήκοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό θεωρεί ότι το θέμα τον αφορά άμεσα και το γνωρίζει επισταμένως λόγω πολύωρης καθημερινής τηλεθέασης. Αν δεν κάνω λάθος είναι ο ίδιος με τα εγκαύματα στο χέρι από τους όρκους που έδινε για την τιμιότητα του διαιτητή (λέμε τώρα) Μήτσιου.

ΥΓ. Αν μετά από όλα αυτά και χωρίς τεκμηριωμένη αιτιολόγηση εξακολουθήσει κανείς να θεωρεί ότι ο Σαββίδης "έδωσε εξήντα μύρια για να πάρει κανάλι", ... αν μη τι άλλο θα έχει πλάκα να τον διαβάσω και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ψυχαγωγία.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ενα σεναριο που ακουσα απο χειλη που εχουν καποια προσβαση στην αθηναϊκη μαφια και δεν ξερω ποσο βασιμο η οχι ειναι, ειναι το εξης:
"Ο Σαββιδης ειναι φως φαναρι οτι ειναι απλα "μπροστινος" και οχι ικανος επιχειρηματιας, οι αθηναιοι τον εχουν καταντησει καρπαζοεισπρακτορα (λενε λαμογια Θεσσαλονικης που πατανε στο αρμα του χοντρου). Τα μεγαλολαμογια της Ελλαδας μοιραζουν τις πιτες μεταξυ τους εχοντας τον στην απ' εξω. Οσον αφορα το χοντρο, του εχει δοθει η αδεια και θα τον καθαρισουν εντελως απο το πρεζοκαραβο αλλα με την προοπτικη να κανει λιγο στην μπαντα και να ριξει το προφιλ ωστε να μην προκαλουνται αντιδρασεις και να αφησει να χαρει και λιγο ο βαζελος κλπ.... "
Πανε για σπρωξιμο βαζελου φετος γενικως δηλαδη. Για να δουμε αν οντως εχει βαση το σεναριο και οντως σπρωχτει ο βαζελος.

Δεν τα μεταφερω καλα... τα ακουσα σε συζητηση λαμογιακου χαρακτηρα με λεπτομερειες και ολο αυτο με εκανε να αηδιασω αλλη μια φορα αλλα και να τρομαξω με το ποσο αδιαπεραστη και πανισχυρη ειναι η αθηναϊκη μαφια. Αυτος ο τοπος δεν υπαρχει περιπτωση να προκοψει ποτε. Μετα απο ολη αυτην την κριση που μας εχει φερει σε αθλια κατασταση και για την οποια ευθυνεται κυριως η διαπλοκη και η διαφθορα, αυτες οχι μονο δεν πολεμηθηκαν αλλα αντιθετως ισχυροποιουνται διαρκως και γατζωνουν τα βρωμικα νυχια τους ολο και βαθυτερα στο πτωμα της χωρας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πολύ σωστά όσα γράφεις παραπάνω οθιν αλλά έχω μόνο μια ένσταση
δεν πιστεύω ότι όσοι πήραν ή προσπάθησαν να πάρουν μια τηλεοπτική άδεια το έκαναν γιατι είδαν μπροστά τους μια καθαρά συμφέρουσα επαγγελματική επένδυση.

είναι κάτι ανάλογο με τις ποδοσφαιρικές ομάδες.και φυσικά δεν περιμένει ο Χ Σαββίδης να βγάλει αμεσο κέρδος από τον ΠΑΟΚ για τα 30-40-50 μύρια που επένδυσε,έτσι και με τις τηλεοπτικές άδειες κανεις δεν περιμένει να πάρει πίσω τα χρήματα του από τις διαφημίσεις

το θέμα είναι πόσο έμμεσο κέρδος έχει ο καθένα.τι είναι διατεθυμενος να πληρώσει κάποιος για να κυβερνάει την χώρα?
σίγουρα κάποιοι είναι διατεθυμενοι να πληρώσουν πολλα
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

H Agrokom του Σαββιδη ειναι στις 100 μεγαλυτερες εταιριες της Ρωσιας με κυκλο εργασιων 1,3 δις Ευρω....αλλα ειναι μπροστινος και κακος επιχειρηματιας(δεν εχει λεφτα ο καημενος πλακα τον κανουνε οι Αθηναιοι)..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Προφανως το σεναριο εννοουσε πως ο Σαββιδης ειναι ενα απλα ενα πιονι-βιτρινα και οχι ο πραγματικος κατοχος αυτων των κεφαλαιων-επιχειρησεων.

Κοιτα, εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την παρουσια του Σαββιδη στον ΠΑΟΚ, και μαλιστα εχω αναφερει σε ποστ μου πως μου αρεσει το οτι δειχνει μια καποια τιμιοτητα στο προφιλ του. Ομως ακουγοντας τα σεναρια του οτι ο Σαββιδης μπορει να ειναι ενα πιονι του Πουτιν στην Ελλαδα, ε δεν γινεται να μην μπει στο μυαλο μου η σκεψη "πως στο διαολο ενας Ποντιος στο Ροστοφ, εφτασε απο το μηδεν να εχει επιχειρηση με κυκλο εργασιων 1,3 δις". Τωρα το τι αληθευει και τι οχι, ειμαι βαθια νυχτωμενος. Δεν εχω ιδεα. Απλα μεταφερω (αποσπασματικα και σκορπια) τι ακουσα απο ανθρωπο που ξερω οτι εχει βρεθει σε υψηλους κυκλους του χοντρου.

edit: εκεινο που ηθελα κυριως να σχολιασω, ειναι η σαπιλα του κρατους μας, οχι ο ρολος του Σαββιδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 04 Σεπ 2016, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για τον χοντρό ήξερε πως έκανε τα λεφτά ή μπα;;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pilotos έγραψε:Για τον χοντρό ήξερε πως έκανε τα λεφτά ή μπα;;

SM-G935F

ε καλα, για τον χοντρο δεν νομιζω να υπαρχουν αμφιβολιες :mrgreen:

ρε συ... εκεινο που με αηδιαζει ειναι πως αυτα τα λαμογια μιλουν για ολα αυτα, με πληρη επιγνωση του μεγεθους της λαμογιας, αλλα ωστοσο μιλουν σαν να ειναι σοβαροι ανθρωποι και σαν οι λαμογιες στις οποιες αναφερονται να ειναι θεαρεστες πραξεις και οι ιδιοι ειναι πρωτοι μαγκες που διαδραματιζουν καποιον ρολο σε ολη αυτη τη βρωμια. Οχι απλα δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος "ενοχης" και συνειδησης στις σκεψεις τους, αλλα θεωρουν την απατεωνια ως παρασημο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Επαγγελματίες λαμογια με κοστούμια, έχει γεμίσει ο τόπος...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

εχει αλλαξει το level ομως... καποτε το λαμογιο ειχε και λιγη ντροπη... προσπαθουσε να κανει τη λαμογια μουλωχτα, να μην προκαλεσει... Τωρα ειναι σε level που το θεωρουν μεγιστο επιτευγμα και το επιδεικνυουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”