Ναι. Μη σου ειναι καλυτερος του μπερμπατοφ και ο βουλγαρος ειναι παλτοjohn4serres έγραψε:Και ο Λεωνίδας Καμπάνταης κάνει γκολ με τους περιφερειακούς που έχουμε.Dimg4 έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα. Δινεις ενα 500αρικο ετησιο συμβολαιο κ ξαναφερνεις Μπερμπατοφ. Τον καρφιτσωνεις στην περιοχη και με τα μαυρακια γυρω του αλλα και τις σεντρες ακριβειας που εχουμε φετος απο Ματος και Λεοβατς θα σου πω ποσα γκολ θα σου κανει.
Μοιραζεται τα ματς με Κλαους και ολα καλα γιατι θα υπαρξει αντιμετωπιση με σεβασμο απο τον Βλανταν. Οχι 15αλεπτα και οχι να τον βαζεις στα 34 του να γινει χαφ. Εχεις και τον Περειρα που σε καποια ματς θα δοκιμαστει ως δευτερο φορ στα 4-4-2 και τελος.
Αποψη μου και δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να συμφωνησει.
Να τον φέρουμε δηλαδή ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εγω λεω οτι ειναι ΠΡΩΗΝ. Εσυ που λες οτι ειναι ακομα πες μου γιατι δεν εχει ομαδα.Dimg4 έγραψε:Οχι δεν ειναι παικταρας. Καλα λες.CCCP έγραψε:O παικταρας μπερμπατοφ που για ολα εφτεγε ο κακος τουντορ γιατι δεν εχει ομαδα αυτη τη στιγμη?
- Παλαιολόγος
σε αυτην την ηλικια,με οσα ζηταει
και με την περσινη τουντοροχρονια
δεν ειναι ευκολο
δεν ειναι ευκολο
Αμοιβη. Για αυτο. Οποτε τωρα θα τα ριξει θελει δε θελει, εκτος αν θελει να σταματησει. Το να λες πρωην τον Μπερμπατοφ που ηρθε με γεματη σεζον στην μονακο και ο αμπαλος μουρινιο τον ξενερωσε, ειναι προσωπικη σου εμπαθεια
Παλαιολόγος έγραψε:σε αυτην την ηλικια,με οσα ζηταει
δεν ειναι ευκολο
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ξενερωσε ο Βούλγαρος, ξενερωσαμε και εμείς.
Αν θα παίξει φέτος, θα είναι μετά το Γεναρη σε καμιά Αμερικη ή Κινα
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θα παίξει φέτος, θα είναι μετά το Γεναρη σε καμιά Αμερικη ή Κινα
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέτος έκαναν οι Ίβιτς/ Μίχελ πολύ καλή δουλειά και επιτέλους ο Ιβάν άφησε τους υπεύθυνους μέχρι τώρα να δουλέψουν. Ιδανικά θα ήταν καλό να βγούνε και άλλα barriers.
Φέτος δεν καταφέραμε να πάρουμε παίκτη που να κάνει τη διαφορά, γιατί δε μπορείς να βρίσκεις κάθε χρονιά έναν Σισέ που να θέλει να έρθει Ελλάδα. Κατανοητό. Το παρατάς εκει και απλά κάθε χρόνο προσεύχεσαι να σου τύχει? Δεν γίνεται τίποτα έτσι - πρέπει να την προκαλέσεις την τύχη
. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύει σε νεαρούς. 1 νεαρό κάθε χρόνο στα 4-5εκ ή 2 νεαρούς από 3εκ (πάντα με λογική value/money, scouting). Δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε. Όπως ο Άγιαξ αγοράζει τοπ ποιότητα, έτσι και εμείς. Εδώ ο Μπεκάλι αγοράζει και ας είναι σε χειρότερο πρωτάθλημα. Η DINAMO ZAGREB κάνει καλές επενδύσεις.
Φέτος αφού θα πωλούνταν ο Μακ, έπρεπε να γίνει επένδυση χωρίς καν τα 6εκ του Λουκά. Δεν το μπορώ το κλάμα: δεν έρχονται Ελλάδα. Πάνε σκάσε 4-5εκ και αγόρασε έναν 19-20χρονο παικταρά. Ένα πραγματικά τεράστιο ταλέντο. Φέτος να παίξει ροτέισον κα την επόμενη σεζόν βασικός. Την τρίτη βγαίνει MVP πρωταθλήματος. Δεν έχουμε μάθει στην Ελλάδα από μεγάλα ταλέντα και νομίζουμε ότι καίμε παίκτες. Στην καλύτερη έρχονται παίκτες στο επίπεδο Τσίμιροτ. Κάψαμε ποτέ ταλέντο στο επίπεδο Κούδα, Σκαρτάδου, Σαραβάκου και δε το ξέρω? Βαπτίζουμε ταλέντα τους Κούτσια, Πέλκα, Κάτσε κ.λπ, επειδη έχουν 1-2 χαρακτηριστικά και προσευχόμαστε να μας βγουν. Να τα σκάσεις και να βρεις ένα 19χρονο Μπαλοτέλι, Λουκάκου, Μπάμπακαρ και άμα τον κάψεις τηλεφώνα μου. Μόνο με το σώμα τους αυτοί κάνουν πλάκα στη λίγκα μας. Είναι σαν να βάζεις τον Κλάους φέτος να παίξει στην Κ20.
Το πραγματικά μεγάλο ταλέντο δεν καίγεται σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα άνετα καίγεται στη Γιουβέντους, γιατί μαζεύει ένα σωρό ταλαντούχους και έμπειρους και δεν έχει χώρο για τόσους παίκτες. Τους διώχνει κάθε χρόνο δανεικούς από δω κι από κει, και λογικό είναι πολλοί να καταστρέφονται. Δώστε και σε εμάς ένα Μπάμπακαρ 19-20χρονο να δείτε πως θα τον προσέξουμε. Σαν τα μάτια μας θα τον έχουμε. Είναι ψέμμα ότι ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Δε θυμάμαι να μην έκαναν υπομονή οι βάζελοι για το Σαραβάκο, ή εμείς για τον Κούδα. Μέχρι και για τον ιδιότροπο Σικαμπάλα, κράζαμε τον προπονητή όποτε δεν τον έβαζε να παίξει. Ο κόσμος πεινάει από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταλέντα και όχι αυτοβαπτιζόμενα.
Σόρι για το σεντόνι. Ελπίζω σε αυτό το κομμάτι ο Ιβάν να αλλάξει μυαλά: Σφικτό wage budget (έχουμε βελτιωθεί φέτος) για σφικτά αποδυτήρια, ----> εξοικονόμηση για επενδύσεις που εξασφαλίζουν sustainability. Είναι κρίμα να πληρώνουμε αποζημιώσεις και να τσοντάρουμε τόσα στους μισθούς των δανεικών (επειδή δεν είχαμε παλιά σφικτό wage budget).
Φέτος δεν καταφέραμε να πάρουμε παίκτη που να κάνει τη διαφορά, γιατί δε μπορείς να βρίσκεις κάθε χρονιά έναν Σισέ που να θέλει να έρθει Ελλάδα. Κατανοητό. Το παρατάς εκει και απλά κάθε χρόνο προσεύχεσαι να σου τύχει? Δεν γίνεται τίποτα έτσι - πρέπει να την προκαλέσεις την τύχη

Φέτος αφού θα πωλούνταν ο Μακ, έπρεπε να γίνει επένδυση χωρίς καν τα 6εκ του Λουκά. Δεν το μπορώ το κλάμα: δεν έρχονται Ελλάδα. Πάνε σκάσε 4-5εκ και αγόρασε έναν 19-20χρονο παικταρά. Ένα πραγματικά τεράστιο ταλέντο. Φέτος να παίξει ροτέισον κα την επόμενη σεζόν βασικός. Την τρίτη βγαίνει MVP πρωταθλήματος. Δεν έχουμε μάθει στην Ελλάδα από μεγάλα ταλέντα και νομίζουμε ότι καίμε παίκτες. Στην καλύτερη έρχονται παίκτες στο επίπεδο Τσίμιροτ. Κάψαμε ποτέ ταλέντο στο επίπεδο Κούδα, Σκαρτάδου, Σαραβάκου και δε το ξέρω? Βαπτίζουμε ταλέντα τους Κούτσια, Πέλκα, Κάτσε κ.λπ, επειδη έχουν 1-2 χαρακτηριστικά και προσευχόμαστε να μας βγουν. Να τα σκάσεις και να βρεις ένα 19χρονο Μπαλοτέλι, Λουκάκου, Μπάμπακαρ και άμα τον κάψεις τηλεφώνα μου. Μόνο με το σώμα τους αυτοί κάνουν πλάκα στη λίγκα μας. Είναι σαν να βάζεις τον Κλάους φέτος να παίξει στην Κ20.
Το πραγματικά μεγάλο ταλέντο δεν καίγεται σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα άνετα καίγεται στη Γιουβέντους, γιατί μαζεύει ένα σωρό ταλαντούχους και έμπειρους και δεν έχει χώρο για τόσους παίκτες. Τους διώχνει κάθε χρόνο δανεικούς από δω κι από κει, και λογικό είναι πολλοί να καταστρέφονται. Δώστε και σε εμάς ένα Μπάμπακαρ 19-20χρονο να δείτε πως θα τον προσέξουμε. Σαν τα μάτια μας θα τον έχουμε. Είναι ψέμμα ότι ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Δε θυμάμαι να μην έκαναν υπομονή οι βάζελοι για το Σαραβάκο, ή εμείς για τον Κούδα. Μέχρι και για τον ιδιότροπο Σικαμπάλα, κράζαμε τον προπονητή όποτε δεν τον έβαζε να παίξει. Ο κόσμος πεινάει από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταλέντα και όχι αυτοβαπτιζόμενα.
Σόρι για το σεντόνι. Ελπίζω σε αυτό το κομμάτι ο Ιβάν να αλλάξει μυαλά: Σφικτό wage budget (έχουμε βελτιωθεί φέτος) για σφικτά αποδυτήρια, ----> εξοικονόμηση για επενδύσεις που εξασφαλίζουν sustainability. Είναι κρίμα να πληρώνουμε αποζημιώσεις και να τσοντάρουμε τόσα στους μισθούς των δανεικών (επειδή δεν είχαμε παλιά σφικτό wage budget).
john4serres έγραψε:Και ο Λεωνίδας Καμπάνταης κάνει γκολ με τους περιφερειακούς που έχουμε.
Να τον φέρουμε δηλαδή ;
ο Λεωνίδας Καμπάνταης ??

Το να αναλυσεις γιατι δεν επιασε το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στον ΠΑΟΚ ειναι χασιμο χρονου γιατι σχεδον κανενα ονομα δεν επιασε στον ΠΑΟΚ ετσι και αλλιως. Απο εκει και περα το γυαλι ραγησε και δεν.... Ας βαζει πρωτα ο Κλαους τα γκολακια του και ας αφησουμε τον Καμπανταη και τον Πιου για να κανουμε πλακα μετα την κατακτηση του Πρωταθληματος (τι θες να πεις η δευτερη θεση ειναι επιτυχια ? )
Εχω αυτογραφο τουsic-4 έγραψε:john4serres έγραψε:Και ο Λεωνίδας Καμπάνταης κάνει γκολ με τους περιφερειακούς που έχουμε.
Να τον φέρουμε δηλαδή ;
ο Λεωνίδας Καμπάνταης ??

Η άποψη μου είναι ότι για φέτος δεν είναι αποκλειστικά ο στόχος το πρωτάθλημα αλλά κυρίως να τεθούν οι βάσεις γι' αυτό ώστε από το χρόνου να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα. Οι μεταγραφικές κινησεις και ο χρονικός ορίζοντας των συμβολαιων κατ΄εμέ αυτό δείχνουν. Πηραμε καλούς παίκτες, φτιαχνουμε ένα ρόστερ με αρκετή πληρότητα και κυρίως με προοπτικές, χωρίς όμως να γίνουν οι εντυπωσιακές κινήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το ζήτημα της επο δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ και το -3 είναι ένας αρνητικός παράγοντας αφού δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρια με τους υπόλοιπους διεκδικητές.
Για το πρωταθλημα θα είμαι ευχαριστημένος βαθμολογικά με το 65+ ενώ με το 70+ θα έχουμε αγγίξει το τέλειο. Αν αυτό είναι αρκετό να δώσει τον τίτλο έχει καλώς. Και το κυπελο και την υπερβαση στην ευρώπη, βαρέθηκα μόνο τους ομίλους θέλω και κάτι παραπάνω.
Το βασικό ζητούμενο είναι η εξασφάλιση του 50-50. Εστω από του χρόνου. Τοτε περιμένω και την ποιοτική πληρότητα, να δω 2-3 παίκτες ηγέτες και 1-2 ταλέντα που θα ανέβασουν ακόμη πιο ψηλά την αγωνιστική δυναμική της ομάδας. Τον βασικό κορμό τον έχουμε ήδη δημιουργήσει.
Για το πρωταθλημα θα είμαι ευχαριστημένος βαθμολογικά με το 65+ ενώ με το 70+ θα έχουμε αγγίξει το τέλειο. Αν αυτό είναι αρκετό να δώσει τον τίτλο έχει καλώς. Και το κυπελο και την υπερβαση στην ευρώπη, βαρέθηκα μόνο τους ομίλους θέλω και κάτι παραπάνω.
Το βασικό ζητούμενο είναι η εξασφάλιση του 50-50. Εστω από του χρόνου. Τοτε περιμένω και την ποιοτική πληρότητα, να δω 2-3 παίκτες ηγέτες και 1-2 ταλέντα που θα ανέβασουν ακόμη πιο ψηλά την αγωνιστική δυναμική της ομάδας. Τον βασικό κορμό τον έχουμε ήδη δημιουργήσει.
Για να κανουμε και λιγο χουλιαμα σαν πολιτικος μιλας να βαλουμε τις βασεις για να μπει η βαση του χρονου των θεμελιων της βασης του 3 χρονου και κλεινουμε 40 χρονια δευτεροι και παει λεγοντας. Φετος στοχος ειναι το πρωταθλημα για μενα τωρα αν θελουμε να περναει η ωρα ολα καλα και 4 να βγουμε θα πουμε ειμαστε 2 θεσεις κατω απο τον στοχο. Συζητηση κανουμε εννοειται χωρις παρεξηγηση γενικα συμφωνω με αυτα που λες. Η δυναμικη των ομαδων + τις εξελιξεις δειχνουν την ομαδα ικανη για τον στοχο.
- buffalobill4
Το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι ο στοχος για μας η για τους δημοσιογραφους. Το θεμα ειναι ποιος στοχος τεθηκε απο κοινου απο διοικηση προπονητη. Δεν ακουσα καποιον να λεει παμε για το πρωταθλημα.
Αλλα και οπως τα λςω εγω να ειναι. Δεν τιθεται θεμα. ΠΑΟΚ εισαι για το πρωτάθλημα θα πας. Το μονο που με κανει σκεπτικο με το να το πουνε αυτο οι υπεύθυνοι ειναι το οτι ειμαστε παντελως αμπαλοι και αν για τον χι ψι λογο η ομαδα αποτυχει θα ζηταμε κεφαλια τον Μάιο και καρατομηση του μισου και πλεον υπαρχοντος κορμου.
Και εκει μπαινει η συζητηση. Αξιζει να τα διαλυσουμε ολα αν δεν το παρουμε φετος; εγω λεω οχι
Αλλα και οπως τα λςω εγω να ειναι. Δεν τιθεται θεμα. ΠΑΟΚ εισαι για το πρωτάθλημα θα πας. Το μονο που με κανει σκεπτικο με το να το πουνε αυτο οι υπεύθυνοι ειναι το οτι ειμαστε παντελως αμπαλοι και αν για τον χι ψι λογο η ομαδα αποτυχει θα ζηταμε κεφαλια τον Μάιο και καρατομηση του μισου και πλεον υπαρχοντος κορμου.
Και εκει μπαινει η συζητηση. Αξιζει να τα διαλυσουμε ολα αν δεν το παρουμε φετος; εγω λεω οχι
Τι πιστεύω εγω
Το Τιμ εχει κρίνει οτι ειμαστε κομπλέ με αυτη την ομάδα οπως το βλέπουν απο μεσα
Αλλιώς το βλέπουμε εμείς απ εξω
Λεφτα υπάρχουν και αν ζητούσαν απο τον Ιβαν κάποιον σίγουρα θα τον έφερνε.
Υπομονή να δούμε την ομάδα και οχι γκρίνια ,ακομα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα..
Το Τιμ εχει κρίνει οτι ειμαστε κομπλέ με αυτη την ομάδα οπως το βλέπουν απο μεσα
Αλλιώς το βλέπουμε εμείς απ εξω
Λεφτα υπάρχουν και αν ζητούσαν απο τον Ιβαν κάποιον σίγουρα θα τον έφερνε.
Υπομονή να δούμε την ομάδα και οχι γκρίνια ,ακομα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα..
Το πρωτάθλημα είναι αυτονόητος στόχος, τί συζητάμε τώρα;
Τί θα αλλάξει αν βγουν και το πουν; ότι στην πρώτη γκέλα, θα αρχίσει το φάγωμα λες και υπάρχει ομάδα που δεν κάνει γκέλα...
Εδώ πέρσι ο αρνεσεν είχε πει 3αδα, όταν τον ρώτησαν κι ήταν μεταβατική χρονιά
SM-G935F
Τί θα αλλάξει αν βγουν και το πουν; ότι στην πρώτη γκέλα, θα αρχίσει το φάγωμα λες και υπάρχει ομάδα που δεν κάνει γκέλα...
Εδώ πέρσι ο αρνεσεν είχε πει 3αδα, όταν τον ρώτησαν κι ήταν μεταβατική χρονιά
SM-G935F