Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Νίκο, φέτος στην ομάδα ψήνεται κάτι ΠΟΛΎ καλό. Είναι κρίμα στο μεγαλύτερο φόρουμ της ομάδας να δίνετε έστω και έμμεσα βήμα σε τέτοιους ΑΡΔ που μόνο ζημιά κάνουν

Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε απόψεις ανθρώπων που λένε ψεύτες Ίβιτς και Μιχελ για την αντιμετώπιση στον Τζιολη. Αν είναι ψεύτες ας βγει Ο παίχτης να μας ενημερώσει...
ron-swanson έγραψε:@pgetsos και το ΙνΠΑΟΚ οταν δεν γουσταρε Τουντορ περσι τα ιδια εκανε.
Ο καθενας οταν τον συμφερει να "στηριζει ΠΑΟΚ" στηριζει ΠΑΟΚ, οταν τον συμφερει να κραζει ολη η μερα, θα κραζει ολη μερα. Για μενα InPAOK και PAOK24 τα ιδιο ειναι.
Προσωπικά αλήθεια δε θυμάμαι τέτοια επίθεση προς πρόεδρο, τδ, προπονητή από τον ιν, κάθε παράθεση δεκτή
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

«Τρύπημα» Τούντορ σε ΠΑΟΚ!
07. Μαρτίου 2016 16:59 Νίκος Τοσκίτσης

Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου! Εκτός του ότι η ομάδα έχει να κερδίσει εδώ και μήνες και δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα σοβαρό παιχνίδι, ο Ιγκορ Τούντορ δεν ξέρει που βρίσκεται! Με την συμπεριφορά του αλλά και όσα λέει, αποδεικνύει ότι είναι λίγος προπονητικά για μια μεγάλη ομάδα και λίγος για τον «πόλεμο» που ξεκίνησε ο Ιβαν Σαββίδης για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τούντορ «ντύθηκε» Μαρινάκης και κυρ Σάββας
Να ενα παραδειγμα ενω ο Τουντορ ηταν ακομα προπονητης στον ΠΑΟΚ.
Συνέχισε να μην παίρνεις αμυντικό...
Συνέχισε να "τιμωρείς" με πάγκο τον Μυστακίδη για την καλή του απόδοση...
Συνέχισε να αφήνεις τον Μπερμπάτοφ στον πάγκο μέχρι να του σπάσεις εντελώς τα νεύρα και να τον ωθήσεις στην έξοδο...
Τρεις φάσεις όλες κι όλες κόντρα σε μια αναιμική (επιεικώς) ΑΕΚ...
Σιγά - σιγά, όλα θα πάνε καλά...
Σωστά;
Να ενα ποσταρισμα του Βασιλοπουλου 24/1 ενω ο Τουντορ ηταν ακομα στον ΠΑΟΚ.

Για να μην παρεξηγηθω δεν παιρνω το μερος του Τουντορ, απλα βλεπω οτι οταν ξεκαθαρα δεν γουσταραν Τουντορ δεν το εκρυψαν καθολου. Προς το παρον γουσταρουν Ιβιτς, οταν δεν θα τον γουσταρουν θα αρχισουν τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευχαριστω, αν και εχω διαφωνιες. Το πρωτο δεν ηταν μετα τις δηλωσεις για πεφτουνη και Ιντεγε; Οσο και αν μου αρεσε στην αρχη ο Τουντορ, θυμασαι τι εγινε και εδω μεσα; Δεν το θεωρω παραλογο αρθρο, καθε αλλο...

Τωρα για το 2ο νταξει ουτε τον Βασιλοπουλο εχω σε καμια εκτιμηση προσωπικα :mrgreen: Και οντως ηλιθιο ποσταρισμα.

Αλλα και παλι διαφωνω ως προς το οτι ειχαμε δει και 6 μηνες ποδοσφαιρου τοτε, τωρα γινεται ενα χυδαιο κραξιμο για προγραμματισμο οταν εχεις κανει 8 μεταγραφες στον πρωτο μηνα της περιοδο και απλα σου εμεινε επιθετικος για το τελος και το πρωταθλημα δεν εχει αρχισει καν!

Εννοια σου και θα μπουν οσοι πρεπει στη λιστα μεσα στη χρονια ;) Ισως καλο θα ηταν καποια στιγμη να "κοπουν" τα λινκς γενικα και να μεινουμε μονο στις παραθεσεις των αρθρων ωστε να μην εχουμε τετοιες συζητησεις
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ελπιζω παντως ολοι σας να διαβασατε και τους υπολοιπους "κανονισμους" προσεχτικα, μπας και λυθουν καποια απο τα περσινα προβληματα του φορουμ ;)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ναι δεν λεω οτι ειχαν αδικο τοτε απλα για μενα αν θελει καποιος να θεωρειται δημοσιογραφος, δεν μπορει να γραφει σαν οπαδος γιατι μετα χανεται η μπαλα. Επισης θυμαμαι τοτε οτι οι μπουληδες24 προσπαθουσαν να βρουν ελαφρυντικα για τον Τουντορ (ισως επειδη εβαζε τους "δικους" τους - με το μυαλο τους ειναι δικοι τους). Γι αυτο λεω οτι ο καθενας γραφει οτι τον συμφερει.

Τελοσπαντων πανω κατω το ιδιο λεμε. 8-)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Work in progress λοιπον :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Θα παρακαλούσα όσους συμφορουμίτες γράφουν στα κείμενα τους ανάμεσα σε ελληνικές λέξεις και ξενόγλωσσες, ειδικά όταν τα κείμενα αυτά είναι μεγάλα, ας προσπαθήσουν να βρίσκουν τις αντίστοιχες ελληνικές λέξεις για να μην ανατρέχουμε σε λεξικά και χάνουμε τοιουτοτρόπως τον ειρμό του κειμένου τους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να το ξαναδιαβάσουμε απ την αρχή για δεύτερη ή και τρίτη φορά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κανενας λογος να γελας dim
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σοβαρα τωρα? Θα μου πεις και ποτε θα βαλω γελαστη φατσα? Ααα το πας σε αλλο level το θεμα... ωπ συγνωμη γκοραν level=επιπεδο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα σου πω όταν ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο

Ξέρεις τι εννοούσα πολύ πολύ καλά και το συνεχίζεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μου φανηκε αστειο αυτο που ζητησε. Καθε μερα η πλειοψηφια των μελων πεταει αγγλικες εκφρασεις γιατι απλα ταιριαζει στην ροη της σκεψης. Ο γκοραν το κανει απλα για να γραψει κατι. Ειναι μερος της νοοτροπιας του παω να περασω την εντυπωση οτι δεν πεφτει τιποτα κατω.
Εγω προτεινω σε σας να μην πιανεστε με το παραμικρο και επεμβαινετε σε καθε λεπτομερεια. Γελαστη φατσα εβαλα και μου γραφεις δεν εχω λογο να γελαω.
Δηλαδη θεωρησες σωστη την παρατηρηση του....οκκκκκκ σχολειο παει να γινει εδω με τοσες παρατηρησεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4, αν γελάσεις με ανέκδοτό μου, δεν θα σβήσω τις χαμογελαστές φάτσες σου! :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με δωροδοκεις ρε? :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχουμε και μάγους ή έστω άτομα με κληρονομικό χάρισμα (που προβλέπουν "στα σίγουρα" το γιατί και το πότε για τους άλλους) απ ότι διαπιστώνω μέσα στο forum...Μεγάλη επιτυχία...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Goran, φτάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”