Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ε καντε ενα φβ πειτζ τοτε που θα τον βγαζει στη σεντρα για ο,τι παπαρια λεει κ να κανει λαικ ολο το παοκμανια.
Επισης, φβ πειτζ, εχει κ η παε, που το ακολουθούν ουκ ολιγοι. Καντε σεαρ και εκει τα παραπάνω..
Οπως κ μια ομαδα π θα ηχογραφει ολες τις λερες (καμορες,μυρτσ), θα απομονωνει τα σημεια π ξεφτυλιζουν την παε κ τα πρόσωπα στην ομαδα κ να τα στελνει στην ΠΑΕ για μηνύσεις..
Τροποι πολλοι, θεληση να υπάρχει..
Το να εχουμε γεμισει 3000 ποστ εδω μεσα κ καθε 2η κουβεντα-σκεψη ναναι αυτοι, το να υποβαθμίζουμε την παε κ την ομαδα λέγοντας ποσο λυνουν κ δενουν, να ξεφτυλιζουμε παίκτες μας ή να κανουμε την παπια με αλλους επειδη αυτοι αβανταρουν ή ξεφτυλιζουν καποιους, το να ταυτιζουν καποιοι π ακομα τους ακούνε, καθε διαφορετική άποψη με αυτους κ τις πρακτικες τους,
δν ειναι λυση..
Επισης, φβ πειτζ, εχει κ η παε, που το ακολουθούν ουκ ολιγοι. Καντε σεαρ και εκει τα παραπάνω..
Οπως κ μια ομαδα π θα ηχογραφει ολες τις λερες (καμορες,μυρτσ), θα απομονωνει τα σημεια π ξεφτυλιζουν την παε κ τα πρόσωπα στην ομαδα κ να τα στελνει στην ΠΑΕ για μηνύσεις..
Τροποι πολλοι, θεληση να υπάρχει..
Το να εχουμε γεμισει 3000 ποστ εδω μεσα κ καθε 2η κουβεντα-σκεψη ναναι αυτοι, το να υποβαθμίζουμε την παε κ την ομαδα λέγοντας ποσο λυνουν κ δενουν, να ξεφτυλιζουμε παίκτες μας ή να κανουμε την παπια με αλλους επειδη αυτοι αβανταρουν ή ξεφτυλιζουν καποιους, το να ταυτιζουν καποιοι π ακομα τους ακούνε, καθε διαφορετική άποψη με αυτους κ τις πρακτικες τους,
δν ειναι λυση..
- ace79grpaok
Che γράψε ace79grpaok@outlook.com.gr
Αλλα σε θέλω μαζί μου ,θα είμαστε μαγικό δυδυμο,εγώ θα τα χώνω και εσύ θα το παίζεις ο καλος που θα ννε μαζεύει,χάχα,χάχαχΑχαχχα ,παιδια θέλω εκπομπή " η ώρα των μοντς" όπου θα εξηγούν γιατί μπαναρισαν οποιον μπαναρισαν ,θα λένε ημαρτον και που θα πάνε διακοπές με τα λεφτά του παοκμανια
.
Αλλα σε θέλω μαζί μου ,θα είμαστε μαγικό δυδυμο,εγώ θα τα χώνω και εσύ θα το παίζεις ο καλος που θα ννε μαζεύει,χάχα,χάχαχΑχαχχα ,παιδια θέλω εκπομπή " η ώρα των μοντς" όπου θα εξηγούν γιατί μπαναρισαν οποιον μπαναρισαν ,θα λένε ημαρτον και που θα πάνε διακοπές με τα λεφτά του παοκμανια

Τζάμπα και βερεσέ θα κάνει post ή tweet ο οποιοσδήποτε θέλει να μάθει ουσιαστικές αλήθειες απ τον Κόλκα φίλε μου, οπότε η προτροπή σου είναι αχρείαστη κατά την άποψη μου...Γιατί εκεί αδερφέ "περνάει" όσα τον βολεύουν μόνο, τα οποία φυσικά είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" κι όχι ουσία...Κανονική φίμωση της άλλης άποψης σε όλα τα ουσιώδη γραπτά δηλαδή...Δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο χρόνια τώρα...Sick Bastard έγραψε:Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά, ο Κόλκας, είχε δικό του τόπικ στο ΠΑΟΚμάνια.
Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σας, γιατί βγαίνει εδώ με την μορφή τόστ.
Και facebook έχει και twitter έχει. Κάντε ένα τόστ εκεί, κάντε ένα tweet εκεί, που θα πιάσει και τόπο.
Εκτός αν κωλώνετε.
Μονάχα σε κάτι καμμένα παιδάκια που τον παίρνουν τηλέφωνο δήθεν με άλλη άποψη απαντάει, βγαίνοντας πάντα ντεμέκ ο από πάνω με την τεκμηριωμένη άποψη...Όλα για τα μάτια του κόσμου, κανονική προπαγάνδα, μην σου πω μέχρι προβοκάτσιας με πολλούς βαλτούς και χειραγωγημένους που παίρνουν ή στέλνουν sms...
Όσο απομακρύνεται η επιρροή των Θ.Ζ. και Ζ.Β. (αυτών δηλαδή που τον έβαλαν για τα καλά στο παιχνίδι των ερτζιανών επί βασιλείας τους κι έκτοτε έγινε "ο Π.Α.Ο.Κ.άρχης ο Μέγας" των ΑΡΔ αυτή η "μπαλαδόφατσα" - η ποια? γελάνε μέχρι και οι ξηλωμένες βαλβίδες των προ 40ετίας "football" που παίζαμε νιάνιαρα

Εκτός κι αν έχει πλέον μπόλικα έσοδα από πουθενά αλλού, καμιά 500αριά χλμ. νοτιότερα, ο μόρτης...Είναι κι αυτή η επαγγελματική συνεργασία του με κείνο το site με το γαυρόσκυλο των σπορ βλέπεις που του τα χώνει!!!!
Γι αυτό καλά κάνουμε και τον ξετινάζουμε εδώ μέσα όλοι όσοι τον έχουμε ήδη από καιρό πάρει χαμπάρι...
Μήπως νομίζεις ότι δεν τα διαβάζει? Τι κάνει δηλαδή όσο δεν κοιμάται και δεν γλεντάει θαρρείς? "Ρεπορτάζ" ντεμέκ?

Το ότι κάποτε είχε δικό του topic εδώ μέσα τι σημαίνει δηλαδή? Μήπως ότι έχει το αλάθητο του Πάπα και πρέπει να τον προσκυνάμε, ακόμα και τώρα που έχει πλέον ξεμπροστιαστεί επανειλημμένως και με τους πιο εμφατικούς τρόπους πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πάρτη του, η βόλεψη του και μερικά φιλαράκια του το ίδιο και στα @@ του τα δυο το καλό του Π.Α.Ο.Κ.?
Ούτε ένα κλικ στο site του μέχρι να εξαφανιστεί απ την πείνα και την απαξίωση!!!!
Υ.Γ. Παρακαλώ, όποιος συμφορουμίτης μπορεί, είτε συμφωνεί είτε όχι, ας το κάνει παράθεση για να το δει ο @Sick Bastard που με έχει σε ignore mode πολύ καιρό τώρα, μήπως και θέλει να απαντήσει, δίχως να ζητάω φυσικά κάτι τέτοιο...Έτσι κι αλλιώς οι ερωτήσεις μου είναι καθαρά ρητορικές και δεν χρειάζονται απάντηση...
Κι αν τους κάνουμε μεταγραφή από Αθήναγίνεται να κάνουμε κάποιες μεταγραφές δημοσιογράφων των αθηνών;
ειλικρινά το λέω. έχω γνωρίσει παιδιά που κάνουν βάζελο και άεκ, και ποτε δε θα τολμούσαν ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, να πλάσουν και να παίξουν τέτοιες παπαριές

Θα αλλάξουν ομάδα μήπως ή θα σταματήσουν να παίρνουν τα non paper με την χοντρή και την πιο εκλεπτυσμένη προπαγάνδα εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. και θα γράφουν ξαφνικά υπέρ μας τιμώντας το ψωμί που θα τρώνε?
Εκτιμώ λοιπόν προσωπικά ότι κάτι τέτοιο είναι εντελώς ουτοπικό, έστω και για να δοκιμαστεί καν!!!!
Υ.Γ. Ρητορικές οι ερωτήσεις και δίχως διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις, γι αυτό έσβησα το όνομα του συμφορουμίτη που το έγραψε...
Re: Προπαγάνδα και
Καλά, αυτό το πουλημένο και στημένο για τους κάτω στα 4 τομάρι, το έσωζε για κάποια χρόνια ο τρελόγερος ο Σιρίγ@ς που κάνανε εκπομπή μαζί στο ράδιο...eorptol έγραψε:Ο χυτρας ζει ανάμεσα μαςThanix έγραψε:Μια ζωη τέτοιους είχαμε εδώ πάνω...
Κάτω είναι 100 χρόνια μπρόστα, γιαυτό θα μας γαμάνε μια ζωή στο επικοινωνιακό!
Εδώ ρε σεις βγήκε συνομιλία του σάββα με τον άλλον τον αληταρά και αυτός συνεχίζει και κυκλοφορεί έξω άνετος!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγα είναι κι αυτουνού τα ψωμιά στην πόλη..." Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες"...ζζζζζζζζζζζ...ζζζζζζζζζζζ...
Θα γίνει μέγας χαμός φέτος, ο Π.Α.Ο.Κ. άλλαξε επίπεδο και θα το πάρουν χαμπάρι όλοι και με πολλούς τρόπους μάλιστα, ας το έχουν υπ όψιν τους για να μην τους έρθει ξαφνικό..." Ή αλλάζουν ή μονάζουν" σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους (για το καλό τους) όλοι οι προσκυνημένοι στους αλλόθρησκους και ντεμέκ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ΑΡΔ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 02 Σεπ 2016, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
++++ όσα θέλεις αδερφέ!!!!The_Stalker έγραψε:Μην τον λες ροκά μόνο, ξεφτιλίζεις τους ροκάδες.![]()
Κιτσογκλαμουριά ήταν ο τύπος, που πήρε εκπομπή στην 3 με μέσον...
Μέσον τους παπάδες φυσικά, μιας και είναι και "χωμένο" παιδί της εκκλησίας ο συγκεκριμένος μπούλης...

ace79grpaok έγραψε:Che γράψε ace79grpaok@outlook.com.gr
Αλλα σε θέλω μαζί μου ,θα είμαστε μαγικό δυδυμο,εγώ θα τα χώνω και εσύ θα το παίζεις ο καλος που θα ννε μαζεύει,χάχα,χάχαχΑχαχχα ,παιδια θέλω εκπομπή " η ώρα των μοντς" όπου θα εξηγούν γιατί μπαναρισαν οποιον μπαναρισαν ,θα λένε ημαρτον και που θα πάνε διακοπές με τα λεφτά του παοκμανια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Πόσοι σου έγραψαν μειλ ως Τσε
Εγω παντως σου έγραψα
Έχουμε γεμίσει ψυχολογικά με τέτοιους μοντ να μην έχουνε θέματαpgetsos έγραψε:Το βλέπουμεche4 έγραψε: Εχω πολλα θέματα

Θέλω κ εκπομπή με dc και dino
Και σιγουρα νυχτερινό μονοωρακι με παπα,κατ, αλε και μπαρλοου.

Και σιγουρα νυχτερινό μονοωρακι με παπα,κατ, αλε και μπαρλοου.
λιγα για το συριγο.ειναι αδυναμια μου.goran 64 έγραψε:
Καλά, αυτό το πουλημένο και στημένο για τους κάτω στα 4 τομάρι, το έσωζε για κάποια χρόνια ο τρελόγερος ο Σιρίγ@ς που κάνανε εκπομπή μαζί στο ράδιο...
- ace79grpaok
Ο πατέρας του είναι παπάςgoran 64 έγραψε:++++ όσα θέλεις αδερφέ!!!!The_Stalker έγραψε:Μην τον λες ροκά μόνο, ξεφτιλίζεις τους ροκάδες.![]()
Κιτσογκλαμουριά ήταν ο τύπος, που πήρε εκπομπή στην 3 με μέσον...
Μέσον τους παπάδες φυσικά, μιας και είναι και "χωμένο" παιδί της εκκλησίας ο συγκεκριμένος μπούλης...
Να σας δω τώρα που ο Σταυράκης ανέλαβε και τμήμα δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή και θα βγάζει κλώνους του...............
Δάσκαλος !!!
Τρώει πολύ κράξιμο και από INPAOK με δημοσιεύσεις-ατάκες και μου έκανε εντύπωση γιατί με σχόλιο στο fb του καταφέρθηκε εναντίον του , αναφέροντάς τον ως Σταυράκη αν δεν κάνω λάθος , ο Βασιλόπουλος.
Έχει ανοίξει μεγάλη κόντρα υπογείως.
Δάσκαλος !!!
Τρώει πολύ κράξιμο και από INPAOK με δημοσιεύσεις-ατάκες και μου έκανε εντύπωση γιατί με σχόλιο στο fb του καταφέρθηκε εναντίον του , αναφέροντάς τον ως Σταυράκη αν δεν κάνω λάθος , ο Βασιλόπουλος.
Έχει ανοίξει μεγάλη κόντρα υπογείως.