Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ηττα ειναι αλλα δε σημαινει οτι θα σκάσουμε κιολας , ειναι ολοφάνερο οχι οτι δεν το ξέραμε οτι για να δίνονται τετοια πόσα ειναι για να πιέζουν για τις δουλειές τους να μπορούν να επηρεάζουν προς ωφέλεια τους
Δε νομιζω οτι πρεπει να μας κόφτει
Έμενα που δεν έχωσε για φορ με πείραξε
Δε νομιζω οτι πρεπει να μας κόφτει
Έμενα που δεν έχωσε για φορ με πείραξε
- buffalobill4
Εγω. Και οχι απλως το εφραφα...χτυπιομουν καθως θεωρω πεταμενα λεφτά μια επενδυση σε συμβατικη τιβι εν ετει 2016.berry έγραψε:Οντι με συγχωρείς αλλά...αν δεν έπαιρνε άδεια ο χοντρός με τον αφραγκουζο....κλαιν. Αλλα θα δημιουργούν κλιμα κ θα διαβάλουν συνειδήσεις. Τώρα τα....ξεπερασμένο ΜΜΕ η τηλεοραση....
Οσα δε φτανει η αλεπού.
Ενας μα ένας πριν τη δημοπρασία των αδειών δεν το είπε. Εκτος το είπε κάποιος και του ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά που δεν το γνωρίζω.
Επιπροσθετως θα χαλιομουνα αν στηνοταν πανηγυρακι σημερα αμν ειχε εξασφαλισει τηλεοπτικη αδεια.
Δε θελω ουτε συγνωμη ουτε τιποτα. Χωρις να εχω κατι με τους συγκεκριμενους που παρακολουθουν τηλεοραση θεωρω οτι χανουν το χρονο τους (ολοι τον χανουμε ως ενα βαθμο) παρακολουθωντας κατι που καποιος αλλος τους προσφερει σε συγκεκριμενο προγραμματισμένο ωραριο. Για ελληνικη τηλεοραση δεν το συζηταω καν. Μονο σκουπίδια στυλ μουσικοριαλιτι και πεταμενες σειρες του πουτσου. Ειδησεις ας το αφησουμε καλυτερα και ταινιες απο τα αζητητα με ενα καρο διαφημισεις. Πραγματικα πειτε μου τι μπορει να δει καποιος στην ελληνικη τηλεοραση. Μετρημενες σοβαρες εκπομπες κυριως της ερτ που παιζει μπαλα μονη της λογω και του τεραστιου αρχειου που διαθετει.
Οτι να ναι,γεμισαμε παπαρολογια εδω μεσα,ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του.
Η χθεσινή ήττα είναι του Σαββίδη, όχι του ΠΑΟΚ.
Αν θέλουν γενικότερα τα πιστά πρόβατα του κάθε μεγαλομετόχου ΠΑΕ, ας μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο; Αυτό με νοιάζει.
Αν θέλουν γενικότερα τα πιστά πρόβατα του κάθε μεγαλομετόχου ΠΑΕ, ας μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο; Αυτό με νοιάζει.
- Παλαιολόγος
η ελλαδα ειναι ενα εθνος με μεγαλο μεσο ορο ηλικιαςpilotos έγραψε:Μάγκες, πολύ γρήγορα συμπεράσματα βγάζετε.
Απλά να πω ότι στην Αμερική, δεν βλέπει κανείς τηλεόραση, υπό την έννοια που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα
Η τηλεόραση στην Ελλάδα σε 10 χρόνια το πολύ, θα είναι μόνο για >65.
Τώρα ακόμα βλέπουν κάποιοι >50
SM-G935F
που αναλογικα βλεπει ακομα σαν τρελο τηλεοραση
ακομα και οι πιτσιρικαδες σχεδον 2 ωρες βλεπουν!
μεσο ορο 4μιση ωρες βλεπει ο μεσος ελληνας
μιλαμε για κοσμο που θα επηρεαστει ετσι απο πολιτικα εως πολιτιστικα,καταναλωτικα κ.λπ
καποια μυρια κοσμου
- Παλαιολόγος
ναι του μενουν αλλα 85 δις και 750 μυρια να μαζεψει για να καλυψει την τρυπα που ο ιδιος δημιουργησε με την περηφανη διαπραγματευσηaquila έγραψε:.
Μεγαλύτερος κερδισμένος απο ολους ο ΣΥΡΙΖΑ αφου φανηκε οτι ολη η στρατηγική με τις άδειες που ακολούθησε ηταν πολυ επικερδής και βούλωσε στόματα .
Κουρδε με τον κίνδυνο να υποστώ άλλη μια επικοινωνιακή ήττα σου λέω ότι ο έλεγχος συνταγματικότητας δεν είναι τόσο στενός όσο τα πλαίσια ενός νόμου.γίνεται σταθμιση συνταγματικων ελευθερίων.από τη στιγμή που οι άδειες ήταν ληγμενες Κ τα κόμματα της βουλής αρνούνταν να ψηφίσουν νέο εσρ δε θα σερνοταν η υπόθεση ες αει.υπάρχουν μπόλικες νομοθετικές δυνατότητες.
Η εκτίμηση κάποιου νομικού για το θέμα δε λέει πολλά.μπορεί να μην τον συμφερε.μπορεί 1002.μπορεί βέβαια Κ να δικαιωθεί.η ξερή όμως ανάγνωση ενός νόμου η μιας γνώμης είναι λίγο σαν τις ιατρικές αυτοδιαγνωσεις που κάνουμε μέσω ίντερνετ.
Η εκτίμηση κάποιου νομικού για το θέμα δε λέει πολλά.μπορεί να μην τον συμφερε.μπορεί 1002.μπορεί βέβαια Κ να δικαιωθεί.η ξερή όμως ανάγνωση ενός νόμου η μιας γνώμης είναι λίγο σαν τις ιατρικές αυτοδιαγνωσεις που κάνουμε μέσω ίντερνετ.
Και άλλα 300 δις για να καλύψει την τρύπα των σαμαροβενιζελων. ....Παλαιολόγος έγραψε:ναι του μενουν αλλα 85 δις και 750 μυρια να μαζεψει για να καλυψει την τρυπα που ο ιδιος δημιουργησε με την περηφανη διαπραγματευσηaquila έγραψε:.
Μεγαλύτερος κερδισμένος απο ολους ο ΣΥΡΙΖΑ αφου φανηκε οτι ολη η στρατηγική με τις άδειες που ακολούθησε ηταν πολυ επικερδής και βούλωσε στόματα .
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Άσε 1000 λουλούδια ν ανθίσουν ρε, έχει την πλάκα του το όλο ζήτημα.obanebane έγραψε:Οτι να ναι,γεμισαμε παπαρολογια εδω μεσα,ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του.
Σε λίγο θα μπουν και τα αμιγώς νομικά σχόλια, εκεί είναι που θα σαλτάρουμε.
Πάρε ποπ κορν κι άραξε.
- Παλαιολόγος
eorptol έγραψε:Και άλλα 300 δις για να καλύψει την τρύπα των σαμαροβενιζελων. ....Παλαιολόγος έγραψε:ναι του μενουν αλλα 85 δις και 750 μυρια να μαζεψει για να καλυψει την τρυπα που ο ιδιος δημιουργησε με την περηφανη διαπραγματευσηaquila έγραψε:.
ο σαμαρας,τον οποιο δεν ψηφισα, δεν δημιουργησε τετοια τρυπα,καμια τρυπα δεν δημιουργησε βασικα πρωτη φορα στην κριση ειχαμε εστω και λιγη,μηδαμινη αναπτυξη
οι αλλοι που κυβερνησαν απο το 81 σοσιαλισμος εδω και τωρα και μπλε πασοκ πραγματι βγαλαν χρεος 300 δις,αλλα το καναν μεσα σε 30 χρονια! ο τσιπρας εκανε το αδιανοητο σε 6 μηνες το ενα τριτο του χρεους και για πρωτη φορα κεφαλαιακοι ελεγχοι,ασε τα κατορθωματα του στο μεταναστευτικο/προσφυγικο
οποτε ναι κακοι και οι αλλοι,αλλα το βραβειο του χειριστου παει στον χαμογελαστο νεο που φερνει την ελπιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 02 Σεπ 2016, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Οι νομικές ερμηνείες είναι κατά πώς μας βολεύει να τις βγάλουμε. Εγώ το 2006, σαν πρόεδρος σωματείου, πήγα σε γνωστό, αναγνωρισμένο δικηγόρο για να μου ερμηνεύσει τον εργατικό νόμο (γραπτώς) και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει ό,τι ερμηνεία γουστάρω: Είτε προς τη μία κατεύθυνση, είτε προς την αντίθετη και μάλιστα απόλυτα στοιχειοθετημένες και οι δύο! Τελικά πήρα αυτό που ήθελα.
- ΑποστόληςΑ
Όταν λέμε σαμαροβενιζελων εννοούμε όλο το σκηνικό 40 χρόνια τώρα .....θα έρθει ο κουλης θα βάλει στο 44 την ΝΔ να καθαρίσει από τα χρέη και μετά θα σώσει την Ελλάδα από τα δικά της χρέη
- john4serres
Σαββιδη επρεπε να παρεις τον ΤΡΑΙΝ.ΟΣΕ (αν και παιχτηκε πουστια εκει)
Αφου ειναι γνωστο πως "μες την Αθηνα στελναμε βαγόνια"
Αφου ειναι γνωστο πως "μες την Αθηνα στελναμε βαγόνια"