33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Αρχίσαν από τώρα τα οργανα? Ελπίζω να μην υπάρχει μουρμούρα και κράξιμο στο γήπεδο για παίκτες της ομάδας μας και να τους στηρίξουν. Είναι πολύ άσχημο να ψάχνουμε κάποιον να τα χωσουμε μαζεμένα. Ο Κλάους νομίζω τα άκουσε. Φτάνει τώρα. Αρχίζει μια καινούργια σεζόν και θέλουμε όλη τη θετική ενέργεια. Ο Κλάους έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του που εχουν χιλιοειπωθεί. Ούτε αυτός έγινε από μόνος του αρχηγός (με το έτσι θέλω) ούτε φταίει που η διοίκηση δεν αγόρασε κάποιον άλλο καθαρό φορ. Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε ταμείο, και ανάλογα με την πορεία του ο καθένας και η ομάδα θα τραβήξει το δρόμο της. Νομίζω ότι φέτος με ομάδα σοβαρή και ολοκληρωμένη και πάνω από όλα με καλό προπονητή, ο Κλάους θα φτάσει τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο δε Φακούντο θα περάσει οριακά τα 10. Γενικά φέτος η ομάδα θα σκοράρει περισσότερα τέρματα (άρα και ασίστ) και αυτό θα είναι ευκαιρία για πολλούς να γράψουν στατς. Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ. Πάμε Κλάους δυνατά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 02 Σεπ 2016, 02:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
+19267sins έγραψε:ζηταω προκαταβολικα συγνωμμη για το σεντονι που ακολουθει.
Στην περιπτωση του Κλαους τα δεδομενα ειναι αρκετα. Ειναι Ελληνας παικτης βγαλμενος απο μεσα απο την ομαδα. Ειναι παικτης, αρχηγος, οπαδος και συγχρονως φορ του ΠΑΟΚ. οπως και να το κανουμε ο φορ ειναι ας πουμε η βιτρινα το αστερι ο προβεβλημενος παικτης σε καθε ομαδα.
Ως τετοιο ολοι μας απο τον προεδρο της ομαδας μεχρι τον τελευταιο οπαδο ειχαμε και εχουμε απαιτησεις απο ενα τετοιο παικτη.
Απαιτησεις και μαλιστα δικαιολογημενες λογω του ταλεντου του και της ιστοριας του, οχι μονο στο γηπεδο αλλα και στα αποδυτηρια, στην συμπεριφορα του απεναντι στους αρδ ακομα και στην προσωπικη του ζωη.
Θελουμε να ειναι οτι πρεπει για μας να ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ συμφωνα με την ιστορια, την ιδεολογια και την αγωνιστικη θεση που ολοι μας πιστευουμε οτι πρεπει να εχει η ομαδα μας. Και συγχρονως ολοι μας γουσταρουμε τρελα να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο για την θεση του φορ για πολλα χρονια ειδικα σε μια τετοια περιπτωση
Για να τα καλυπτει ολα αυτα ενας παικτης δεν φτανει το αγωνιστικο ταλεντο ετσι δεν ειναι? Θελει δυναμη ψυχης θελει χαραχτηρα θελει μια τεραστια προσωπικοτητα.
Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να κρινει αν ο Κλαους τα χει ολα αυτα, αν μπορει η αν θελει να σηκωσει αυτο το βαρος. Εγω προσωπικα πιστευω οτι και μπορει και θελει.
Τα δυο ας πουμε τελευταια χρονια εδειξε να "λυγιζει" απο αυτο το βαρος. δεν πιστευω οτι ειναι χειροτερος πιστευω απλα οτι εχει μεινει στασιμος. για μας αυτο δεν ειναι αποδεκτο και εχουμε δικιο.
Δεν μπορω να ξερω σε τι οφειλεται αυτη η στασιμοτητα.
Ειμαι ομως σιγουρος οτι σε καποιο βαθμο φταιμε και εμεις.
Ρε παιδια οταν βαζεις ενα μεγαλο βαρος στην πλατη καποιου δεν μπορεις, δεν εχεις το δικαιωμα να του βαζεις τρικολποδιες συνεχεια και μετα να τον βριζεις γτ σκονταφτει. θελει στηριξη, θελει σπρωξιμο θελει χειροκροτημα. Και ειδικα οταν κανει μια στραβη (γτ ειναι δεδομενο οτι θα την κανει) δεν θελει κρεμασμα στην πλατεια Αριστοτελους. εκει ειναι που θελει παραπανω στηριξη να του πεις "δεν πειραζει μεγαλε παμε τωρα πιο δυνατα"
Εμεις κατσικι τον ανεβαζουμε, αμπαλο τον κατεβαζουμε, κλαρινογαμπρο, τατουαζακια, μπαροβιο και ολα τα σχετικα και την επομενη εχουμε τις ιδιες απαιτησεις και ακομα περισσοτερες.
Εκανε κανεις το κοπο να μπει στην θεση του τις τελευταιες μερες? εμεις τι θα καναμε αν διαβαζαμε οτι γραφεται εδω και ενα μηνα για αυτον αν ειμαστε στην θεση του?
και ολα αυτα για εναν παικτη Ελληνα δικο μας 1000%
Και οκ δεν ειναι ο ανθρωπος φορ παγκοσμιου εμβελειας. Ειπε αυτος οτι ειναι?
Ειναι ομως για μενα ο καλυτερος εν ενεργεια Ελληνας επιθετικος. (για να σε προλαβω Μανι οκ εκτος του Ματζιου)
Ειναι ενα κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
και ειδικα αυτη την στιγμη (που δεν μπορει να μην σκυλιαζει μεσα του) θελει ενα γερο ντοπαρισμα απο μας για να βουλωσει στοματα. Πρωτα τα δικα μας και μετα και ολων των υπολοιπων.
Ετσι απλα για να γουσταρουμε να λεμε οτι ο Κλαους τους κλεινει τα σπιτια.
Και στην τελικη αν εμεις αποφασισαμε οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποκτησει ενα κορυφαιο παγκοσμιως φορ, απλα πρεπει να το αγορασουμε, οχι να τον βριζουμε που αυτος δεν μπορει να γινει τετοιος..
Την απαντηση του θα την δωσει αν την δωσει ο ιδιος ο παικτης. Αυτα με τα θετικη ενεργεια και την στηριξη ειναι για διαφημιση πορτοκαλαδας η ενεργειακου ποτου (στηριξη ειναι τα 700χιλ που παιρνει στην ωρα του και πολυ καλα κανει και τα παιρνει). Ο Νειμαρ και ο Μεσι εχουν φαει το ξεσκισμα του αιωνα απο ολοκληρο εθνος (οχι απο μια ομαδα μονο) και ειναι εκει και παραδιδουν μαθηματατα ποδοσφαιρου (ναι ναι ξερω δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη ο ενας ειναι φορ και ο αλλος παιζει στα ακρα
).

- ΑποστόληςΑ
Ας θυμηθούμε λίγο τους φορ μας τα τελευταία χρόνια:
2010-11
Αθανασιάδης, Σαλπι, Musli, Παπάζογλου
2011-12
Αθανασιάδης, Σαλπι, Παπάζογλου, Γιάννου
2012-13
Αθανασιάδης, Σαλπι, Γιάννου
2013-14
Αθανασιάδης, Σαλπι, Γιάννου (πρώτος γύρος), Necid (πρώτος γύρος), Hoesen (β΄ γύρος)
2014-15
Αθανασιάδης, Σαλπι, Pereyra, Δ. Παπαδόπουλος, Κουλούρης
2015-16
Αθανασιάδης, Berbatov
2016-17
Αθανασιάδης, Pereyra, Κουλούρης
2010-11
Αθανασιάδης, Σαλπι, Musli, Παπάζογλου
2011-12
Αθανασιάδης, Σαλπι, Παπάζογλου, Γιάννου
2012-13
Αθανασιάδης, Σαλπι, Γιάννου
2013-14
Αθανασιάδης, Σαλπι, Γιάννου (πρώτος γύρος), Necid (πρώτος γύρος), Hoesen (β΄ γύρος)
2014-15
Αθανασιάδης, Σαλπι, Pereyra, Δ. Παπαδόπουλος, Κουλούρης
2015-16
Αθανασιάδης, Berbatov
2016-17
Αθανασιάδης, Pereyra, Κουλούρης
vs40 έγραψε:Αρχίσαν από τώρα τα οργανα? Ελπίζω να μην υπάρχει μουρμούρα και κράξιμο στο γήπεδο για παίκτες της ομάδας μας και να τους στηρίξουν. Είναι πολύ άσχημο να ψάχνουμε κάποιον να τα χωσουμε μαζεμένα. Ο Κλάους νομίζω τα άκουσε. Φτάνει τώρα. Αρχίζει μια καινούργια σεζόν και θέλουμε όλη τη θετική ενέργεια. Ο Κλάους έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του που εχουν χιλιοειπωθεί. ….
Νομίζω ότι φέτος με ομάδα σοβαρή και ολοκληρωμένη και πάνω από όλα με καλό προπονητή, ο Κλάους θα φτάσει τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο δε Φακούντο θα περάσει οριακά τα 10. Γενικά φέτος η ομάδα θα σκοράρει περισσότερα τέρματα (άρα και ασίστ) και αυτό θα είναι ευκαιρία για πολλούς να γράψουν στατς. Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Κλαους στη νιοτη του εμοιαζε κατι παραπανω απο τον επιθετικο της μιας επαφης. Η γκολαρα α-λα Μπεργκκαμπ στην Λαρισα, κατι συνδυασμοι με Βιεϊρινια κλπ εδειχναν οτι ειναι αδουλευτος αλλα ταλαντουχος κι οτι μπορει να αποτελεσει ενα συγχρονο φορ.
..
Αυτο φυσικα δεν σημαινει τιποτε. Η πιο πετυχημενη εθνικη Ελλαδος ειχε τον Γκεκα στην κορυφη, εναν ανθρωπο που εβγαινε πρωτος σκορερ σε καλα πρωταθληματα (και κορυφαια) χωρις να εχει ουτε το 1/3 των τεχνικων στοιχειων του Κλαους. Η καλυτερη ΜΙλαν της 20ετιας ειχε μπροστα εναν Ιντζαγκι ο οποιος εκμεταλλευονταν την τρομερη δουλεια των συμπαικτων του και τελειωνε τις φασεις οπως μονο αυτος ξερει. Το ποϊντ μου ειναι οτι αν η ομαδα εχει εξαιρετικη τροφοδοτηση του Κλαους κι αν τουλαχιστον αλλοι τρεις παικτες πατανε περιοχη ωστε να του ανοιγουν χωρους και να απασχολουν τους αμυντικους, τοτε δεν εχουμε λογο να θελουμε αλλο φορ. Αν η ομαδα σκοπευει να παιξει διαφορετικα (καλη τυχη μ'αυτο στην Ελλαδα...), τοτε ναι, ο Κλαους δεν κανει. Αλλα σε ενα πρωταθλημα οπου στα 22-23 απο τα 30 ματς θα βρεις μια αμυνα στο 1/3 του γηπεδου τοτε προτιμω εναν Λουκα Τονι παρα εναν Ντι Ναταλε κι ας ειναι ο δευτερος καλυτερος του πρωτου.
Συμφωνώ και με τα 2 σχόλια. Το έχω αναφέρει και προσωπικά πως αναμένω σίγουρα κοντά στα 30-35 γκολ φέτος από τη υφιστάμενη βασική τριάδα φορ (ακόμα κι αν ο Κουλολύρης παίζει σαν βασικός). Ήδη έχουν σε 4 παιχνίδια 2. Το βασικό είναι –και πιστεύω το ξέρει κι ο Ίβιτς- να ανεβαίνουν με αξιώσεις τουλάχιστον άλλοι 2-3 μπροστά και να πάρει και γκολ κι από τις πίσω γραμμές.
Ειλικρινά πρέπει τώρα για όσους τυχερούς λόγω αποστάσεως μπορούν να βρίσκονται γήπεδο να υποστηρίζεται δυνατά η προσπάθεια της ομάδας.
@ Ριάν :
i. Το ότι στους χαλεπούς καιρούς που ξεπετάχτηκε ο Κλάους στα 19του με κινήσεις Μπέρκκαμπ ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για Χούτους κλπ.. είναι έγκλημα που θα πληγωθούμε αν αναλυθεί. Να μην το πάω παραπέρα
ii. Μεγάλη ποδοσφαιρική κουβέντα για το με τι είδους φορ πως παίζεις σε κλειστές άμυνες.. Και να το πάω σε πέρα επίπεδο, καλό το τικι τακα και οι κοντοί διάολοι, αλλά πάντα χρειάζεσαι έναν Μάριο Γκόμεζ, Μίρο Κλόζε, Ιμπρα, Μάτζουκιτς.. φαντάζομαι κατανοητό που πάνε οι μομφές χεχεχε

- ΑποστόληςΑ
Κάνω μια πρόβλεψη για τα φορ μας:
2021-22
Αθανασιάδης, Γαργκαλατζίδης (νυν Κ17) Musli (υιός)
2021-22
Αθανασιάδης, Γαργκαλατζίδης (νυν Κ17) Musli (υιός)
- anekfrastos
Και τερματοφύλακες 2021-22
Γλύκος, Κασίγιας (μεταγραφή "ΜΠΑΜ" από Ιβαν), Σίλεσεν (για 3ος)
Γλύκος, Κασίγιας (μεταγραφή "ΜΠΑΜ" από Ιβαν), Σίλεσεν (για 3ος)
- Παλαιολόγος
Δεν ηταν μονο οι ΑΡΔ...πριν περίπου 3 χρονια νομιζω ηταν που ξαφνικα θυμαμε αρχη της σεζον να βλεπω παντου οπως και εδω μεσα απο πολλους τον Κλαους "πουλεναρα" να τον ανεβαζουν "αρχηγαρα" να τον κατεβαζουν και να τον κολακευουν συνεχεια ως παικταρα...τωρα αφηνωντας στην ακρη τους ΑΡΔ, απο τους οπαδους αυτο καλοπροαιρετα εγινε και απο αγαπη φυσικα...το προβλημα ειναι ομως οτι δεν το βλεπαμε ολοι ετσι και οτι οποιος τολμουσε να διαφωνησει δεχοταν και επιθεση.The_Stalker έγραψε:Αδερφέ εμείς δεν πρόκειται να γλιτώσουμε. Εδώ είμαστε και θα το δεις, αν φύγει ο Κλάους σε μια μέρα θα έχουμε βρει τον επόμενο. Φραγμένο.Kostomanolis έγραψε: Να γλιτωσει και ο Κλαους να γλιτωσουμε και εμεις.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αδερφέ στο κόκκινο που σημείωσα διαφωνώ. Δεν δέχομαι το έτσι θέλω δλδ. Το γλύψιμο μ' ενοχλεί κι εμένα, αλλά γιατί να τα βάλω με τον παίκτη; Και στην τελική, ο μόνος νομίζω που υπερέβαλλε για τον Κλάους είναι ο κόλκας. Ε, είναι δυνατόν να διαμορφώνει την άποψή μας και το επίπεδο της κριτικής μας ο κόλκας; Ο κόλκας; Ήμαρτον.CCCP έγραψε: K_geo εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οτι πολυ λιγοτερη κριτικη θα δεχονταν ο Κλαους και πολυ λιγοτερη κουβεντα θα γινοταν γενικοτερα αν δεν ειχε ανεβαστει στα ουρανια απο καποιους τα τελευταια χρονια. Οταν καποιος εγκαθηστατε (με το ετσι θελω) ως παικταρας ε τωτε θα δεχθει και ποιο αυστηρη κριτικη. Αν για τον Κλαους ειχαμε διατηρηση μια μεστη αποψη ως ενα καλο παιδακι απο τις ακαδημιες τοτε θα υπηρχε λιγοτερο προβλημα (γιατι οι εμπαθεις και οι στρβοστομηδες που βριζουν τους παντες θα υπαρχουν παντα)
Οπως ειναι "αδικη" (για τον παικτη) η υπερμετρη κριτικη, αλλο τοσο κατα την αποψη μου ειναι "αδικη" (για την ομαδα) η υπερμετρη κολακια.
Συμφωνω να μας ενοχλει το κραξιμο, η αδικη κριτικη κτλ ΑΛΛΑ...να μας ενοχλει και το γλυψιμο ετσι?
Το ίδιο επιχείρημα είχε ακουστεί και για τον Σάλπι. Εκεί όντως ένα κάρο αρδ του έκαναν αγιογραφίες. Και χάνονταν τα άρθρα που τόνιζαν τα θετικά του Σάλπι (γιατί είχε και τέτοια) μέσα στο γενικό χαμό. Για τον Κλάους δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να "επιβαλεις" στην ουσια καποιον ως παικταρα και legend σε ενα συλλογο αν δεν υπαρχει μια συμφωνεια στην συνείδηση του κοσμου...και διαφωνω και για το επιπεδο του ταλεντου του, εγω ποτε δεν ειδα την ταλενταρα για την οποια μιλανε πολλοι.
Επισης νομιζω οτι η κατασταση της ομαδας εκεινη την εποχη οταν πρωτοηρθε ο Σαββιδης μπερδεψε πολλους. Ναι τοτε σε εκεινη την ομαδα λιμων, ο Κλαους ως ενας απο τους λιγους κανονικους παικτες ηταν οντως ο σταρ της ομαδας και οντως επρεπε να στηρθιχθουν τα παιδια. Το τεντωσαμε λιγο με την κολακια ομως...
Εγω προσωπικα κανενα προβλημα και καμια εμπαθεια δεν ειχα με τον Κλαους πριν απο αυτο...αυτο ηταν που αρχισε να με ενοχλει εμενα και πολλους αλλους μη εμπαθεις.
- kataramenos5
Ε αφου απο τη Λαρισα και δωθε ειναι πουλεν πως να τον λεμε δηλαδη?CCCP έγραψε: να βλεπω παντου οπως και εδω μεσα απο πολλους τον Κλαους "πουλεναρα" να τον ανεβαζουν "αρχηγαρα" να τον κατεβαζουν και να τον κολακευουν συνεχεια ως παικταρα.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να "επιβαλεις" στην ουσια καποιον ως παικταρα και legend σε ενα συλλογο αν δεν υπαρχει μια συμφωνεια στην συνείδηση του κοσμου...και διαφωνω και για το επιπεδο του ταλεντου του, εγω ποτε δεν ειδα την ταλενταρα για την οποια μιλανε πολλοι.

Η ικανοτητα να "μυριζεσαι το γκολ" ,να βρεθεις στην καταλληλη θεση ,ειναι ταλεντο πως να το κανουμε,Οσο και προπονηση να κανεις αυτο δε το αποκτας ,ειναι εμφυτο.Ειναι η ικανοτητα να αναγνωριζεις pattern που εχεις ξαναδει και ξερεις την καταληξη.Απ αυτο εχει και περισευει ,άλλα του λειπουν.
Οπως και να χει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Επειδη εσυ δε βλεπεις ταλενταρα δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε ολοι αλλα και το αντιθετο.
Μα αυτο λεω κι εγω οτι πρεπει να συμφωνουμε οτι διαφωνουμε μερικες φορες.
Επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν τον θεωρω αταλαντο φυσικα, στην ποσοτητα του ταλεντου ενγκετε η διαφωνεια
Επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν τον θεωρω αταλαντο φυσικα, στην ποσοτητα του ταλεντου ενγκετε η διαφωνεια

- NIKOS_PAOK04
Ο Κλάους είναι δικό μας παιδί και λογικό είναι να το αγαπάμε πιο ευκολά αλλά και να το μαλώνουμε πιο εύκολα.
Αλλά για όσους δεν βλέπουν το αρχικό ταλέντο και την συνεχή βελτίωση (οχι με άλματα αλλα βήματα) νομίζω πως απλώς προσέχουν το λάθος και κοιτάνε αλλού στο σωστό.
Ο Στέφανος έχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ το ένα στα τρία να γράφει
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να σκοράρει σε πολλά σημαντικά ματς
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να ξεπερνάει τα 15 γκολ κλαθε χρόνο
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να είναι εδώ και 2-3 χρόνια ΑΡΧΗΓΟΣ και ο ποιο υψηλά αμοιβώμενος.
Σεντερ φορ με τα στοιχεία του Κλάους κυκλογορούν λίγα και κοστίζουν ακριβά
Εάν ήταν και ντριπλερ-μπουκαδόρος δεν θα τον κρατούσαμε ούτε με 5μυρια συμβόλαιο.
Πέρα λοιπό από ΓΚΟΛΤΖΗΣ (ικανότητα στο ευκολο γκολ) εγώ βλέπω ότι :
Είναι ενας από τους ποιο ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παίκτες μας.
Ειναι ένας από τους ποιο ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ παιχτες μας
Είναι ο καλύτερος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ που διαθέτουμε στην ΕΠΙΘΕΣΗ έχοντας τα περισσότερα
κλεψίματα απο κάθε άλλο επιθετικο.
Ειναι ενας απο τους ποιο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ παικτες μας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ο μπεργκ θα ελεγα.
Αλλά για όσους δεν βλέπουν το αρχικό ταλέντο και την συνεχή βελτίωση (οχι με άλματα αλλα βήματα) νομίζω πως απλώς προσέχουν το λάθος και κοιτάνε αλλού στο σωστό.
Ο Στέφανος έχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ το ένα στα τρία να γράφει
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να σκοράρει σε πολλά σημαντικά ματς
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να ξεπερνάει τα 15 γκολ κλαθε χρόνο
Εχει το ΤΑΛΕΝΤΟ-ΤΥΧΗ να είναι εδώ και 2-3 χρόνια ΑΡΧΗΓΟΣ και ο ποιο υψηλά αμοιβώμενος.
Σεντερ φορ με τα στοιχεία του Κλάους κυκλογορούν λίγα και κοστίζουν ακριβά
Εάν ήταν και ντριπλερ-μπουκαδόρος δεν θα τον κρατούσαμε ούτε με 5μυρια συμβόλαιο.
Πέρα λοιπό από ΓΚΟΛΤΖΗΣ (ικανότητα στο ευκολο γκολ) εγώ βλέπω ότι :
Είναι ενας από τους ποιο ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παίκτες μας.
Ειναι ένας από τους ποιο ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ παιχτες μας
Είναι ο καλύτερος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ που διαθέτουμε στην ΕΠΙΘΕΣΗ έχοντας τα περισσότερα
κλεψίματα απο κάθε άλλο επιθετικο.
Ειναι ενας απο τους ποιο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ παικτες μας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ο μπεργκ θα ελεγα.
Δυστυχως η φαση με αγιαξ θα τον στοιχειωνει φετος σε καθε τετ α τετ.