Βασικά, ηττήθηκαν ΟΛΟΙ πλην αφραγκούζου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής.
ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι, κάτι έχασαν. ΌΛΟΙ.
Γιατί είναι ήττα όταν αγοράζεις ένα προιόν 75 εκατομμύρια όταν ο διπλανός σου πήρε ένα ίδιο με τα μισά, σχεδόν, λεφτά. Αλήθεια, οι υποστηρικτές του Κυριακού πανηγυρίζουν;;; 32 χαρτιά πέταξε.
Όπως είναι και ήττα όταν ενώ είσαι διατεθημένος να δώσεις 61 χαρτιά (που σημαίνει ότι ΟΝΤΩΣ το θέλεις και το ΚΥΝΗΓΑΣ), το χάνεις.
Αυτές είναι ήττες στρατηγικής. Εκ πρώτης όψεως και επιδερμικά. Γιατί δεν ξέρω και δεν κατάλαβα την διαδικασία. Αν κατάλαβα καλά, αν ο Ιβάν έριχνε στο τραπέζι εξ αρχής ένα πενηντάρικο, θα έπαιρνε άδεια. (ώρε ... στραγάλια έγιναν τα εκατομμύρια...)
Στο ιμπέι πχ, έχει τύχει να χάσω προιόν επειδή ξεπεράστηκε το τίμημα που είχα ορίσει ΕΓΩ ως ανώτερη προσφορά μου, όπως και έχει τύχει να αγοράσω προιόν χαμηλότερα από αυτό το τίμημα, επειδή κανείς από τους "άλλους" δεν θεώρησε ότι το προιόν άξιζε τέτοιας προσφοράς και η τιμή δεν εκτινάχθηκε.

(εντάξει, κατάλαβαίνω ότι δεν είναι ιμπέι και δεν μιλάμε για 100 και 200 δολάρια)
Ξαναλέω: πρώτος μάγκας ο αφραγούζος. Και πιο χαμένοι, οικονομικά, αυτοί που έχωσαν πάνω από 70 χαρτιά.