Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εμενα μ δειχνει πανεξυπνο τυπο σιγα μην δωσει 70 μυρια ΜΟΝΟ γ ενα χαρτι. Βαλε αλλα τοσα γ εξοπλησμο εγκατασταδεις κτλ σε εναν χρεοκοπημενο τομεα μ νετφλιξ κ αμαζον.
Καλα εκανε κ τους γαμησε εκμεταλλευτηκε πληρως τα μειονεκτηματα τ καθενα κ αντε τωρα ν βγαλουν χρημα μεσα απο αυτο!
Αμα θελει μ 10 μυρια αγοραζει 3-4 ραδια στην αθηνα κ τους κανει πλακα αλλα αυτα τ αυταρεσκα ειναι τακτικες τ χοντρου γ ν ταιζει σανο.
Καλα εκανε κ τους γαμησε εκμεταλλευτηκε πληρως τα μειονεκτηματα τ καθενα κ αντε τωρα ν βγαλουν χρημα μεσα απο αυτο!
Αμα θελει μ 10 μυρια αγοραζει 3-4 ραδια στην αθηνα κ τους κανει πλακα αλλα αυτα τ αυταρεσκα ειναι τακτικες τ χοντρου γ ν ταιζει σανο.
- Lacedaemonian
Πολυ σωστά έκανε και δεν πλήρωσε παραπανω απ αυτο που αξίζει για κατι που σε λίγα χρονια μπορει να μην υπαρχει αφου η τεχνολογία προχωράει...
Τωρα δε μένει να του ξεπληρώσει η κυβερνηση τη χάρη να τραβήξει τις τιμές επανω.....
Τωρα δε μένει να του ξεπληρώσει η κυβερνηση τη χάρη να τραβήξει τις τιμές επανω.....
Δε ξέρω πολλά. Αλλά επιχειρηματική ήττα είναι όταν αξιολογείς μία επένδυση και λες εκεί φτάνω κι εκεί με παίρνει;che4 έγραψε: Για όσους λένε οτι η λεξη ήττα ειναι παπάρια
Ειναι επιχειρηματική ήττα
Οποίος δεν εχει χάσει στα επιχειρηματικα δεν εχει κερδίσει και τιποτα
Δεν ειναι δημόσιοι υπάλληλοι να περιμένουν την προαγωγή
Τα 60 κάπου αλλου θα τα χώσει όπου θα κερδίσει
Απλα βγάλτε τα προσωπικά απ τη μέση
Δεν έχασε ρε παιδιά κάτι που είχε. Δεν κατέστρεψε κάτι που πήρε.
Και στην τελική στους διαγωνισμούς έτσι πάει. Όποιος το θέλει, το χρειάζεται και μπορεί να πληρώσει περισσότερο θα το πάρει.
Προσωπικά δε βλέπω τηλεόραση. Και κανάλι να είχε πάλι δε θα έβλεπα.
Είμαι του διαδικτύου περισσότερο. Σε λίγα χρόνια θα είμαι κάτι άλλο. Το χαζοκούτι όπως το ξέραμε τελειώνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 02 Σεπ 2016, 08:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Lacedaemonian
Επισης,οταν δωθηκαν άδειες στην Ιταλία ο Μπερλουσκας δεν πηρε.Απλα αγόρασε ολους τους μεγάλους περιφερειακούς σταθμους(με πολυ μικρό αντίτιμο)και τους έβαλε να αναμεταδιδουν ολοι και ταυτόχρονα το πρόγραμμα του κεντρικού του σταθμού ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 02 Σεπ 2016, 08:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλάω προσεκτικά για να μην υποστώ επικοινωνιακή ήτταteod1980 έγραψε:@barlow4 Τι εννοείς;
Επικοινωνιακά τρικ κάνεις;![]()
![]()
Είχα βγει αλλά ήταν σαν να μην έχω βγει
Υγ.αυτά μην τα λες παραέξω γιατί θα το πλασάρουν σαν επικοινωνιακή ήττα.
Υγ.αυτά μην τα λες παραέξω γιατί θα το πλασάρουν σαν επικοινωνιακή ήττα.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς γιατί ο ανταγωνιστής δεν γνωρίζει τι ποσό θα βάλει και κάνει υψηλή προσφορά (υψηλότερη της προηγούμενης άδειας).Παλαιολόγος έγραψε:μα οταν ανεβαζει μηδενικη προσφορα γιατι να παει το τιμημα ψηλα;
Κατά την άποψή μου όλο το σκηνικό είναι λάθος συνταγματικά, αλλά και η δημοπρασία όπως έγινε είναι λάθος. Δεν είναι δυνατόν μια άδεια να κοστίζει 43 μύρια και μια άλλη (ίδιας εμβέλειας) 75.
Τα ποσά ανέβηκαν ιλιγγιωδώς στην τρίτη άδεια.
Ο ΣΚΑΙ πήρε την πρώτη άδεια με 43,6 μύρια
Ο Καλογρίτσας πήρε την 2η άδεια με 52,6 μύρια και ο ΑΝΤΙ την τρίτη με 75,9, δηλαδή ποσοστό 44% υψηλότερο της 2ης άδειας και 74% υψηλότερο της πρώτης άδειας.
Συνταγματικά γιατί είναι λάθος
Είναι η πρώτη φορά που το δημόσιο δεν πιάστηκε κότσος.
Είναι η πρώτη φορά που το δημόσιο δεν πιάστηκε κότσος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 02 Σεπ 2016, 08:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@ barlow4 Εγώ πάντως έκανα μηδέν ποστ για ένα χρόνο για να ποστάρουν οι άλλοι περισσότερο.
Οντόπικ. Επιχειρηματίας είναι και ας κάνει ότι θέλει. Απλά να μην βασίζει τις επιχειρήσεις του στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αυτό δλδ που κάναν όσοι ερχόταν στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Για τα υπόλοιπα με αφήνει αδιάφορο.
Χωρίς να είμαι Πόντιος, χαίρομαι που τιμάει τις παραδόσεις του.
Έπρεπε να δηλώσει: "Τόσο έγκλειστος δεν ένοιωσα ούτε και στην Ε.Σ.Σ.Δ."

Οντόπικ. Επιχειρηματίας είναι και ας κάνει ότι θέλει. Απλά να μην βασίζει τις επιχειρήσεις του στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αυτό δλδ που κάναν όσοι ερχόταν στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Για τα υπόλοιπα με αφήνει αδιάφορο.
Χωρίς να είμαι Πόντιος, χαίρομαι που τιμάει τις παραδόσεις του.
Έπρεπε να δηλώσει: "Τόσο έγκλειστος δεν ένοιωσα ούτε και στην Ε.Σ.Σ.Δ."

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 02 Σεπ 2016, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- buffalobill4
70 εκ για τηλεοπτικη αδεια
Αυτα τα λεφτα αντικατοπτριζουν μονο την αξια που θα ειχε η αδεια απο το 91 που κανεις δεν πληρωσε ως τωρα. Καλως δεν τα δωσε γιατι οπως εχω πει η τηλεοραση εχει ψοφισει και την κρατανε με υποστηριξη. Οχι στην ελλαδα αλλα παγκοσμιως.
Δινοντας 70 εκ φτιαχνεις το ελλ νετφλιξ και βαρας 60αρια και ανω σε "τηλεθεαση".
Το μονο που με χαλασε ειναι το οτι εν τελει ο σαββιδης εκανε το λαγο οπως ο ιδιος παραδεχτηκε άλλωστε. Βασικα δε με χαλασε ουτε αυτο καθως επιχειρηματιας είναι και δεν μπορω να κρινω τις κινησεις του αν δεν μπω στο μυαλο του. Με χαλασε που πολλοι συνοπαδοι μου τρελαινονται για μια επιχειρηματική του ηττα ασχετη μαλιστα με τον ΠΑΟΚ.
Κατα τα λοιπα πληρωστε ρε κουφάλες κανα φραγκο. Ετσι για τα τοσα χρονια ρεφενε. Ο αλαφ ουζος επισης οφειλω να παραδεχτω πως επιχειρηματικα τους γαμησε. Παλι δεν μπορω να μαι στο μυαλο του αλλα απο τη στιγμη που σίγουρα ηθελε την αδεια καθως εχεο κανάλι ηδη κ πληρωσε τα μισα, ειναι τεραστια επιτυχία. Ειναι τζογαδορος ο πουστης και του βγηκε. Ετσι κανει και στον βαζελο.
Υγ πρ τζον τωρα ειδα οτι εγραψες κ εσυ για νετφλιξ αδερφε

Αυτα τα λεφτα αντικατοπτριζουν μονο την αξια που θα ειχε η αδεια απο το 91 που κανεις δεν πληρωσε ως τωρα. Καλως δεν τα δωσε γιατι οπως εχω πει η τηλεοραση εχει ψοφισει και την κρατανε με υποστηριξη. Οχι στην ελλαδα αλλα παγκοσμιως.
Δινοντας 70 εκ φτιαχνεις το ελλ νετφλιξ και βαρας 60αρια και ανω σε "τηλεθεαση".
Το μονο που με χαλασε ειναι το οτι εν τελει ο σαββιδης εκανε το λαγο οπως ο ιδιος παραδεχτηκε άλλωστε. Βασικα δε με χαλασε ουτε αυτο καθως επιχειρηματιας είναι και δεν μπορω να κρινω τις κινησεις του αν δεν μπω στο μυαλο του. Με χαλασε που πολλοι συνοπαδοι μου τρελαινονται για μια επιχειρηματική του ηττα ασχετη μαλιστα με τον ΠΑΟΚ.
Κατα τα λοιπα πληρωστε ρε κουφάλες κανα φραγκο. Ετσι για τα τοσα χρονια ρεφενε. Ο αλαφ ουζος επισης οφειλω να παραδεχτω πως επιχειρηματικα τους γαμησε. Παλι δεν μπορω να μαι στο μυαλο του αλλα απο τη στιγμη που σίγουρα ηθελε την αδεια καθως εχεο κανάλι ηδη κ πληρωσε τα μισα, ειναι τεραστια επιτυχία. Ειναι τζογαδορος ο πουστης και του βγηκε. Ετσι κανει και στον βαζελο.
Υγ πρ τζον τωρα ειδα οτι εγραψες κ εσυ για νετφλιξ αδερφε

βασικά ο αλαφουζος χρωστάει 50 για τα δάνεια που δεν πλήρωσε ποτέ και τώρα θα δώσει 47 και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Παρ 02 Σεπ 2016, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.