PAOKheads&Metalheads
- Kostas_Peraia4
Re: PAOKheads&Metalheads
Oσοι δεν το εχετε δει,πρεπει να το δειτε.Ειδικα οι γηραιοτεροι.
[youtube]U0yMg6bQDZ0[/youtube]
[youtube]U0yMg6bQDZ0[/youtube]
- painkiller4
Mια συνεντευξη του Steve Harris στην εκπομπη που υπηρχε τοτε στην ΕΡΤ για μεταλ ΜΕΤΑLΜΑΝΙΑ το 1992 και μαρεσε.
[youtube]WmHcX0SS1A4[/youtube]
Και η πρωτη συναυλια που βρεθηκα ηταν στη Ν.Φιλαδελφεια στην πρωτη των MAIDEN στην χωρα μας
[youtube]zFYAqgix8dk[/youtube]
[youtube]WmHcX0SS1A4[/youtube]
Και η πρωτη συναυλια που βρεθηκα ηταν στη Ν.Φιλαδελφεια στην πρωτη των MAIDEN στην χωρα μας
[youtube]zFYAqgix8dk[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Painkiller δεν ειναι ετσι φιλε.Δεν πεταμε ενα βιντεο και τελειωσε η δουλεια.Πες μας σκηνικα απο εκεινη την συναυλια.Εχω ακουσει οτι ο αγωνιστικος χωρος υπεστει καθιζιση 3 εκατοστων εκεινη την μερα
- painkiller4
XΑΧΑ Η αληθεια ειναι οτι ημουν αρκετα μικρος για τετοια εμπειρια σχεδον 10 στα11 αλλα θυμαμαι να χω παει μαζι με τον ξαδερφο μου που ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος μου και απο τον πανζουρλισμο που επικρατησε χαθηκαμε.Ειναι ανεπαναληπτη και μονο η εικονα που σου μενει σαν πιτσιρικι και αισθανομαι πολυ τυχερος που το εζησα και σου μενει για παντα.
maiden σε παοκτσιδικο φορουμ,ποσο πιο ποιοτητα μπορει να αντεξει ενα thread.
Μεγαλη αγαπη η συγκεκριμενη μπαντα,εισηγαγαν την μελωδια στο μεταλ και επιρρεασαν την μετεπειτα ιστορια του για παντα.
Προσωπικα αν και περασα την φαση μου που ακουγα νυχθημερον μειντεν εδω και πολλα χρονια,ειναι και παραμενουν η μεγαλυτερη μπαντα στο heavy metal
Μεγαλη αγαπη η συγκεκριμενη μπαντα,εισηγαγαν την μελωδια στο μεταλ και επιρρεασαν την μετεπειτα ιστορια του για παντα.
Προσωπικα αν και περασα την φαση μου που ακουγα νυχθημερον μειντεν εδω και πολλα χρονια,ειναι και παραμενουν η μεγαλυτερη μπαντα στο heavy metal
Μια και μιλάμε για Maiden αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα διασκευή.
[youtube]YvWxly4jRI4[/youtube]
[youtube]YvWxly4jRI4[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Απο τις αγαπημενες μου μπαντες.Πραγματικα,τα παιδια γραφουν μουσικαρες.Οσοι δεν τους ξερετε,αξιζει να ριξετε ενα βλεφαρο στην δισκογραφια τους.Απιστευτοι τεχνιτες μουσικοι
[youtube]_-XaaTqOICU[/youtube]
[youtube]_-XaaTqOICU[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Καλο ταξιδι και καλο παραδεισο,σε εναν πραγματικα μεγαλο ροκα και μεγαλο ανθρωπο
Γεια σου ρε Θανο
[youtube]ytTYcHJkxNQ[/youtube]
Γεια σου ρε Θανο
[youtube]ytTYcHJkxNQ[/youtube]
Καλό παράδεισο Θάνο. Οι ερμηνείες σου και η μουσική των κρίνων θα μας συντροφεύουν για πάντα...
[youtube]5aH2cgsZWEc[/youtube]
[youtube]5aH2cgsZWEc[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Ισως ηταν ο πιο ποιητικος μουσικοσυνθετης/ερμηνευτης,μαζι με τον Παυλιδη.Τεραστια απωλεια
Δύο τραγούδια με εκπληκτικά ρεφραίν από τους Edguy!
[youtube]QP1eiKNq99k[/youtube]
[youtube]quH_vUCdy2o[/youtube]
[youtube]QP1eiKNq99k[/youtube]
[youtube]quH_vUCdy2o[/youtube]
΄Ο,τι και να πούμε για MAIDEN είναι λίγο...Alastor έγραψε:maiden σε παοκτσιδικο φορουμ,ποσο πιο ποιοτητα μπορει να αντεξει ενα thread.
[youtube]m8kV7MWaRk0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Δευ 05 Σεπ 2016, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάπου είδα ένα σχόλιο που με αντιπροσωπεύει πλήρως.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ισως ηταν ο πιο ποιητικος μουσικοσυνθετης/ερμηνευτης,μαζι με τον Παυλιδη.Τεραστια απωλεια
"Σήμερα πέθανε η εφηβεία μου..."
Καλό ταξίδι Θάνο
[youtube]0N-5dHEPdtw[/youtube]
Επίσης, μιας κ ο Κώστας ανέβασε το αφιέρωμα στην μεταλ σκηνή, προτείνω και το παρακάτω αφιέρωμα στην πανκ ελληνική σκηνή.Δείτε το και για λαογραφικούς λόγους.
[youtube]izVxhoDhP7Y[/youtube]
[youtube]izVxhoDhP7Y[/youtube]