Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Καλημερα παιδια!Εγω ξερω πως ο Βασκεθ ήταν κλεισμενος απο τον Μιχελ αλλα ο Γιωργος Σαββιδης προσωπικα εδωσε ακυρο γιατι ηθελε τον Μικου!
- teo4giannitsa
Καλημέρα!
Θα συμφωνήσω μέχρι τελείας με αδερφό zarathustra http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1190066, όπως και με Πιλότο και Τζέλα.
Τέτοια επαγγελματικότητα και σοβαρότητα ΔΕΝ έχω ξαναδεί στο μαγαζί μας (fact)
Αν δεν είχαν χωθεί οι Κινέζοι θα είχε κλείσει κι από αρχές Ιουλίου κι ο Ματέους και θα είμαστε άλλα κόλπα. Καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να κινείται η διοίκηση με ψήσιμο από πολύ πριν άσχετο που στο τέλος χώθηκαν λεφτάδες (ποτέ δε θα μπορείς να ανταγωνιστείς Άραβες, Κινέζους σε πληστηριασμό).
Είμαι ευχαριστημένος, μακάρι ο Τζιόλης να δεχτεί ρόλο αντίστοιχο Μαλεζά και ας μην ανησυχεί για συμμετοχές. Θα του έρθουν από την υπερφόρτωση και τραυματισμούς και τις κάρτες.
Σωστο και το σχόλιο συνοπαδού πως ο επόμενος μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να γίνει σε απόλυτη συνάρτηση με τα συμβόλαια που λήγουν και τέλη 2017, αλλά και 2018 (θεωρώ θα το κάνουν οι Μίχελ/Ίβιτς).
Στήριξη και όχι μίρλα τώρα, άλλο να λέμε ο ¨εχθρός του καλού είναι το καλύτερο¨ και άλλο να γινόμαστε εμμονικοί και να στοχοποιούμε παίχτες μας. Μία γκέλα ΟΛΟΙ κάνουν...
ΥΓ: Επαναλαμβάνομαι, αλλά έτσι είναι. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακράν η πιο δεμένη και έτοιμη ομάδα στη χώρα (όπως κι η ξαδέρφη που δεν πολυάλλαξε) και η μη έναρξη του πρωκταθλήματος εξυπηρετεί αγωνιστικά ΜΟΝΟ βάζελο και γαύρο.
Θα συμφωνήσω μέχρι τελείας με αδερφό zarathustra http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1190066, όπως και με Πιλότο και Τζέλα.
Τέτοια επαγγελματικότητα και σοβαρότητα ΔΕΝ έχω ξαναδεί στο μαγαζί μας (fact)
Αν δεν είχαν χωθεί οι Κινέζοι θα είχε κλείσει κι από αρχές Ιουλίου κι ο Ματέους και θα είμαστε άλλα κόλπα. Καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να κινείται η διοίκηση με ψήσιμο από πολύ πριν άσχετο που στο τέλος χώθηκαν λεφτάδες (ποτέ δε θα μπορείς να ανταγωνιστείς Άραβες, Κινέζους σε πληστηριασμό).
Είμαι ευχαριστημένος, μακάρι ο Τζιόλης να δεχτεί ρόλο αντίστοιχο Μαλεζά και ας μην ανησυχεί για συμμετοχές. Θα του έρθουν από την υπερφόρτωση και τραυματισμούς και τις κάρτες.
Σωστο και το σχόλιο συνοπαδού πως ο επόμενος μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να γίνει σε απόλυτη συνάρτηση με τα συμβόλαια που λήγουν και τέλη 2017, αλλά και 2018 (θεωρώ θα το κάνουν οι Μίχελ/Ίβιτς).
Στήριξη και όχι μίρλα τώρα, άλλο να λέμε ο ¨εχθρός του καλού είναι το καλύτερο¨ και άλλο να γινόμαστε εμμονικοί και να στοχοποιούμε παίχτες μας. Μία γκέλα ΟΛΟΙ κάνουν...
ΥΓ: Επαναλαμβάνομαι, αλλά έτσι είναι. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακράν η πιο δεμένη και έτοιμη ομάδα στη χώρα (όπως κι η ξαδέρφη που δεν πολυάλλαξε) και η μη έναρξη του πρωκταθλήματος εξυπηρετεί αγωνιστικά ΜΟΝΟ βάζελο και γαύρο.
Μλκ δεν υπαρχεις...MANIAKOS έγραψε:Κ εφόσον εχουν κανει προεργασία συμφωνείς απο Δεκέμβρη με κπν κ μετα εκνευρίζεις την ομαδα του η βάζεις ρον μπεκαλι να τους εκνευρίσει

Ήσουν παρών στη σύσκεψη???Val1987 έγραψε:Καλημερα παιδια!Εγω ξερω πως ο Βασκεθ ήταν κλεισμενος απο τον Μιχελ αλλα ο Γιωργος Σαββιδης προσωπικα εδωσε ακυρο γιατι ηθελε τον Μικου!
Οχι.KOSTAS54 έγραψε:Ήσουν παρών στη σύσκεψη???Val1987 έγραψε:Καλημερα παιδια!Εγω ξερω πως ο Βασκεθ ήταν κλεισμενος απο τον Μιχελ αλλα ο Γιωργος Σαββιδης προσωπικα εδωσε ακυρο γιατι ηθελε τον Μικου!
- zarathustra79
Δε μπορεί να ισχύει αυτό, ακόμη κ αν είχε ο σαββίδης προτίμηση για miku θα μπορούσαν να προχωρήσουν με vazquez όταν φάνηκε οτι δε μπορεί να ολοκληρωθεί του βενεζουελιανού.
Αν χώθηκε ο σαββιδακος δεν παμε πουθενα ...
Για τα λεφτα δικα τους ειναι κ αν πηγε στα 4 οκ το καταλαβαινω
Κ συνήθως κατι τετοια τα βρίσκεις μπροστα σου συνήθως
Τεσπα ελπίζω ο τιαμ να βοηθήσει
Για τα λεφτα δικα τους ειναι κ αν πηγε στα 4 οκ το καταλαβαινω
Κ συνήθως κατι τετοια τα βρίσκεις μπροστα σου συνήθως
Τεσπα ελπίζω ο τιαμ να βοηθήσει
Μην λέμε ανακρίβειες γιατί μόνο κακό κάνουμε στην ομάδα μας
Δεν ειναι παντως πρώτη φορα που κόβονται εκ άνωθεν μετεγγραφες που ειναι οντως ακριβές κ η αληθεια να λεγεται απόσβεση αν δώσεις τέσσερα δυσκολα να κανεις εκτος αν το σηκώσεις
Εγω παντως δεν θεωρω καθολου απιθανο να κινηθουμε για ελευθερο.
Έξυπνος άνθρωπος ο Μίχελ. Δεν πήρε φορ, ο Κλάους στη πρώτη γραμμή, θα τρώει το μπινελίκι ξεκούραστα και αυτός στη πούδρα. Για χαζό τον είχατε τον Σλοβάκο... Καλό μήνα
Αυτά λέει ο Κολκας.
Αυτά λέει ο Κολκας.
- ilovegame27
MANIAKOS έγραψε:Εχει καναν καλο;
Τον Μανωλάκη