Guitarman έγραψε: Να εγραφες κ κανενα ανεκδοτο της προκοπης θα ησουν ο αγαπημενος μου μπλες
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ελπιζω να ξερετε ότι αλλη η τσεπη της ΠΑΕ κ άλλη του Σαββιδη. Ε? Αν ειναι να το παιζουμε οικονομικοι συμβουλοι να κατεχουμε τα βασικα...teo4giannitsa έγραψε:Δεν πιστευω τοτε να μην ειχαμε νεο φορ. Θα ειχες βεβαια και εξτρα δελεαρ το τσ λ... Θα δουμε του χρονουMīngus έγραψε:Πέρα από την πλάκα, αν πήγαινες ομίλους + τα 10 κάτι από πωλήσεις και έφερνες μόνο Τιάμ, πιστεύω στο 1ο χαμένο τετ α τετ του Κλάους θα είχαμε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.teo4giannitsa έγραψε:Ευτυχως δεν πηγαμε ομιλους τσ λ
Πιθανοτερο ειναι να τα πετουσε σε γαμους βεβαια
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Guitarman έγραψε: Να εγραφες κ κανενα ανεκδοτο της προκοπης θα ησουν ο αγαπημενος μου μπλες
Σιγά εσύ, ανατριχιάσαμε.
Δεν έχεις κανένα αππ για να βγάζει ανέκδοτα;
Κάτσε να το διορθώσω..RoMaN έγραψε:pgetsos έγραψε:Guitarman έγραψε: Να εγραφες κ κανενα ανεκδοτο της προκοπης θα ησουν ο αγαπημενος μου μπλες
Σιγά εσύ, ανατριχιάσαμε.
Να εγραφες κ κανενα ανεκδοτο της προκοπης (ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝ) θα ησουν ο αγαπημενος μου μπλες
- kataramenos5
Του φωτεινου ουρανου.Μπλε του φωτεινου ουρανου γραψε.Για καποιο περιεργο λογο τους ηρεμει αυτο
Ωραια να χουμε κανάλι που θα μας γλείφουνε...
Η οχι δεν ξερω
Θα πέσει πολυ τηλ στην ΠΑΕ για προσλήψεις παντως
Η οχι δεν ξερω
Θα πέσει πολυ τηλ στην ΠΑΕ για προσλήψεις παντως
- kataramenos5
Άραγε ματς εκει θα παιζουμε ; Ελπίζω μα χει λινκ αλλιως ας ανακαλέσουν την αδεια
ακόμα στα μπουντρούμια είναι αυτοί;
ρε σίγουρα δεν είδατε κανα βανάκι με τίποτα τσίτσιδες να μπαίνει μέσα;
ρε σίγουρα δεν είδατε κανα βανάκι με τίποτα τσίτσιδες να μπαίνει μέσα;