Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
εχω μια απορια και μιλαω σοβαρα... πως ειναι δυνατον να ειναι παιχταρα ενας παιχτης 24 χρονων και να μενει ελευθερος στις 31/8/2016?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ για τα μεγαλα ονοματα το καταλαβαινω ζητανε τρελα λεφτα για ανανεωση ή για συμβολαιο σε αλλη ομαδα και ξεμενουν αλλα ενας 24χρονος πως γινεται?
- Kostas_Peraia4
Δειτε τον εδω
[youtube]i18zZ_JcP8c[/youtube]
[youtube]i18zZ_JcP8c[/youtube]
- The_Stalker
Κώστα βλέπω ότι και το 2015 είχε μείνει ελεύθερος και κατέληξε εμιράτα. Κάτι περίεργο παίζει.
Αξιολογώ τον κάθε παίκτη μας με το δικό μου κριτήριο. Συγκεκριμένα που οδηγεί την ομάδα ο καθένας, αν οι συμπαίκτες του θα είχαν υποθετικά την ίδια ποιότητα με εκείνον. Τελική βαθμολογία. πχ ο Ρόμπερτ Μακ ανήκει στην κατηγορία παίκτη - πρωταθλητή. Σου δίνει πρωτάθλημα (αν οι συμπαίκτες του στις αντίστοιχες θέσεις είχαν την ίδια αξία). Τελικά έβαλα παρακάτω καλύτερη 18άδα (όχι 19άδα)
GK: Brkic ??? (σίγουρα 2η θέση), Γλύκος (2η θέση)
DC: Varela (1η θέση), Tzavellas (1η θέση), Crespo (2η θέση)
DR/L: Matos (1η θέση), Leovac (2η θέση), Kitsiou (6η θέση)
DMC: Kanas (?? σίγουρα 2η θέση), Cimirot (? ξεκινάει από 2η, αλλά σε 2 μηνες θα είναι για 1η θέση)
MC/AMC: Shakhov (σίγουρα 3η θέση), Charisis (? 2η θέση με αστάθεια), Biseswar (σίγουρα 2η θέση)
Wingers: Djalma (1η θέση), Rodrigues (2η θέση), Thiam (?σίγουρα 3η θέση, δηλ μπορεί και 1η)
SC/SS: Klaus (2η θέση), Perreyra (4η θέση)
Συμπέρασμα: έχουμε αρκετούς παίκτες που μας σπρώχνουν προς το πρωτάθλημα. Επίσης η πλειοψηφία των υπολοίπων είναι για τη 2η ομάδα. Αυτό είναι θετικό και δείχνει ότι έχουμε ένα ομοιογενές ποιοτικά σύνολο. Για τα χρόνια που ζούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Ίβιτς φέτος θα κάνει τη διαφορά.
GK: Brkic ??? (σίγουρα 2η θέση), Γλύκος (2η θέση)
DC: Varela (1η θέση), Tzavellas (1η θέση), Crespo (2η θέση)
DR/L: Matos (1η θέση), Leovac (2η θέση), Kitsiou (6η θέση)
DMC: Kanas (?? σίγουρα 2η θέση), Cimirot (? ξεκινάει από 2η, αλλά σε 2 μηνες θα είναι για 1η θέση)
MC/AMC: Shakhov (σίγουρα 3η θέση), Charisis (? 2η θέση με αστάθεια), Biseswar (σίγουρα 2η θέση)
Wingers: Djalma (1η θέση), Rodrigues (2η θέση), Thiam (?σίγουρα 3η θέση, δηλ μπορεί και 1η)
SC/SS: Klaus (2η θέση), Perreyra (4η θέση)
Συμπέρασμα: έχουμε αρκετούς παίκτες που μας σπρώχνουν προς το πρωτάθλημα. Επίσης η πλειοψηφία των υπολοίπων είναι για τη 2η ομάδα. Αυτό είναι θετικό και δείχνει ότι έχουμε ένα ομοιογενές ποιοτικά σύνολο. Για τα χρόνια που ζούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Ίβιτς φέτος θα κάνει τη διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 01 Σεπ 2016, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Μπορει.Καποτε ηταν wonderkid και οχι μονο στο manager
Tεσπα,κουβεντα να γινεται

Tεσπα,κουβεντα να γινεται
αχ αυτα τα wonderkids του μανατζερ...
μεγαλο κολλημα!
...δικο μου εννοειται, για να μην παρεξηγηθω!
μεγαλο κολλημα!
...δικο μου εννοειται, για να μην παρεξηγηθω!
Εξαίσιος Tzelas και γενικά ωραία ποστ τα τελευταία. Ενδιαφέροντα όλα όσα είπε ο pilotos για το πως εν τέλει η μπίλια έκατσε στο Μαμε Μπαμπα Τιαμ. ο οποίος κατα την άποψη μου έχει στοιχεία να εξελιχτεί σε καλό παίχτη και μακάρι να μιλάμε για ένα νέο Βιεϊρίνια. Σίγουρα πάντως προσθέτει σε αυτό που είπε ο Tzelas, δλδ στην ταχύτητα.
Τεσπα, στο ψητό.
"Κλέβω" απο
Τώρα, αν τα βάλουμε κάτω, το ρόστερ μας απαρτίζεται, χωρίς τους τερματοφύλακες, απο μια "καλή" 15αδα παιχτών που λογικά θα "τραβήξει το κουπί" :
Βαρέλα, Τζαβέλα, Λεοβατς, ΛεοΜατος, Κρεσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σακόφ, Μπίσεσβαρ, Γκάρυ, Τζαλμα, Τιαμ, Κλάους, Περέυρα.
ακολουθεί το δεύτερο πακέτο με 5 παίχτες που θα συμπληρώσουν στο ροτεϊσον άλλοι με πιο ξεκάθαρο ρόλο και άλλοι πιο στο φλου ανάλογα τις ανάγκες : Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πέλκας, Μυστακίδης.
επίσης ένα τρίτο γκρούπ με 4 (ή 5) παίχτες που θα αποτελέσουν μπακ απ για αν χρειαστεί και για όταν το πρόγραμμα θα είναι επιβαρυμένο : Πούγγουρας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, (Ζάιρο;), Κουλούρης.
τέλος, ένας τέταρτος όμιλος παιχτών που είτε δεν υπολογίζονται και είναι προς παραχώρηση, δλδ οι Σκόνδρας, Τζιόλης, Χ"Σαϊας, Αντώνης (που δεν ξέρω αν έκλεισε Βέροια).
Θεωρώ ότι για μέχρι χειμώνα η ομάδα μπορεί και να δέσει ακόμα περισσότερο αλλά και να πάρει τα αποτελέσματα που θα χρειαστεί για τους στόχους της. Το ταμείο είναι θετικό -και- φέτος και πλέον οι "αναγκαίες προσθήκες" απο εκεί που τις λογίζαμε για 4-5-6 στην αρχή του καλοκαιριού είναι η εξής μια : το σεντερ φορ. Με επιφύλαξη στο τέρμα γιατί ακόμα δεν πήραμε πολύ μυρωδιά απο τον Μπρκτς αλλά και αναμονή να δούμε πως θα πάει η ιστορία στα χαφ. Δλδ με 3-4 παίχτες σε δυο μεταγραφικές σεζόν η ομάδα μπορεί να κάνει ένα καλό, δεμένο και ελπιδοφόρο σύνολο για να στοχεύσει -επιτέλους- με πίστη εκεί που πρέπει να στοχεύει.
Οι αντίπαλοι ή έχουν ενισχυθεί (ζελα, κουλα) ή είναι στα ίδια (γαυρος) έχουν όμως και χτυπητές αδυναμίες ειδικά αμυντικά οπότε ένα κανονικό πρωτάθλημα θα είναι λογικά μια ωραία ιστορία φέτος. Ακόμα και οι ¨μικρομεσαίοι¨ έχουν σχετικά καλά -και γρήγορα- ρόστερ ώστε να προσφέρουν ανταγωνισμό.
Θέλει πίστη και στήριξη στην ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι, μα πραγματικά όλοι, συμφωνούμε ότι μετά και απο πέρυσι και ότι καλό εν τέλει έμεινε, φέτος ένα ακόμα βήμα φαίνεται να γίνεται και αυτό μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι!
Τεσπα, στο ψητό.
"Κλέβω" απο
GiorgosAtha έγραψε::
ΠΑΟΚ 2017
Gk: Brkic, Γλύκος, Βελλίδης, Σιαμπάνης
DC: Varela, Τζαβέλλας, Crespo, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χ'ισαίας
DL: Leovac, Γιαννούλης
DR: Leo Matos, Κίτσιου, Σκόνδρας
DMC: Canas, Cimirot, Τζιόλης, Antonis
MC: Shakhov, Χαρίσης
AMC: Biseswar, Πέλκας, Δημητριάδης
AML: Mame Thiam, Jairo, Κοροβέσης
AMR: Djalma, Rodriguez, Μυστακίδης
ST: Κλάους, Pereyra, Κουλούρης
Τώρα, αν τα βάλουμε κάτω, το ρόστερ μας απαρτίζεται, χωρίς τους τερματοφύλακες, απο μια "καλή" 15αδα παιχτών που λογικά θα "τραβήξει το κουπί" :
Βαρέλα, Τζαβέλα, Λεοβατς, ΛεοΜατος, Κρεσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σακόφ, Μπίσεσβαρ, Γκάρυ, Τζαλμα, Τιαμ, Κλάους, Περέυρα.
ακολουθεί το δεύτερο πακέτο με 5 παίχτες που θα συμπληρώσουν στο ροτεϊσον άλλοι με πιο ξεκάθαρο ρόλο και άλλοι πιο στο φλου ανάλογα τις ανάγκες : Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πέλκας, Μυστακίδης.
επίσης ένα τρίτο γκρούπ με 4 (ή 5) παίχτες που θα αποτελέσουν μπακ απ για αν χρειαστεί και για όταν το πρόγραμμα θα είναι επιβαρυμένο : Πούγγουρας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, (Ζάιρο;), Κουλούρης.
τέλος, ένας τέταρτος όμιλος παιχτών που είτε δεν υπολογίζονται και είναι προς παραχώρηση, δλδ οι Σκόνδρας, Τζιόλης, Χ"Σαϊας, Αντώνης (που δεν ξέρω αν έκλεισε Βέροια).
Θεωρώ ότι για μέχρι χειμώνα η ομάδα μπορεί και να δέσει ακόμα περισσότερο αλλά και να πάρει τα αποτελέσματα που θα χρειαστεί για τους στόχους της. Το ταμείο είναι θετικό -και- φέτος και πλέον οι "αναγκαίες προσθήκες" απο εκεί που τις λογίζαμε για 4-5-6 στην αρχή του καλοκαιριού είναι η εξής μια : το σεντερ φορ. Με επιφύλαξη στο τέρμα γιατί ακόμα δεν πήραμε πολύ μυρωδιά απο τον Μπρκτς αλλά και αναμονή να δούμε πως θα πάει η ιστορία στα χαφ. Δλδ με 3-4 παίχτες σε δυο μεταγραφικές σεζόν η ομάδα μπορεί να κάνει ένα καλό, δεμένο και ελπιδοφόρο σύνολο για να στοχεύσει -επιτέλους- με πίστη εκεί που πρέπει να στοχεύει.
Οι αντίπαλοι ή έχουν ενισχυθεί (ζελα, κουλα) ή είναι στα ίδια (γαυρος) έχουν όμως και χτυπητές αδυναμίες ειδικά αμυντικά οπότε ένα κανονικό πρωτάθλημα θα είναι λογικά μια ωραία ιστορία φέτος. Ακόμα και οι ¨μικρομεσαίοι¨ έχουν σχετικά καλά -και γρήγορα- ρόστερ ώστε να προσφέρουν ανταγωνισμό.
Θέλει πίστη και στήριξη στην ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι, μα πραγματικά όλοι, συμφωνούμε ότι μετά και απο πέρυσι και ότι καλό εν τέλει έμεινε, φέτος ένα ακόμα βήμα φαίνεται να γίνεται και αυτό μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι!
τώρα είδα και το Poll!
θα έβαζα παρτε το πρέφα αν είχαμε και ένα ακόμα χαφ και ένα ακόμα σεντερ φορ. θα έβαζα σχεδόν τέλειες με ένα σεντερ φορ (ακόμα) αλλά βάζω πολύ καλές γιατί είναι πολύ καλές.
ΚωσταΠεραία, εμένανε μαρεσει, αλλά όντως δεν ξέρω σε τι φάση είναι...
θα έβαζα παρτε το πρέφα αν είχαμε και ένα ακόμα χαφ και ένα ακόμα σεντερ φορ. θα έβαζα σχεδόν τέλειες με ένα σεντερ φορ (ακόμα) αλλά βάζω πολύ καλές γιατί είναι πολύ καλές.
ΚωσταΠεραία, εμένανε μαρεσει, αλλά όντως δεν ξέρω σε τι φάση είναι...

ΜΑΚΡΙΑGospi έγραψε:εχω μια απορια και μιλαω σοβαρα... πως ειναι δυνατον να ειναι παιχταρα ενας παιχτης 24 χρονων και να μενει ελευθερος στις 31/8/2016?
Το υπογραφω!
Θεωρουταν τεραστιο ταλεντο αλλα ποτε ΔΕΝ...
- The_Stalker
Θα ήθελα κι εγώ να δώσω τα εύσημα σε piloto και tzela για τα πολύ ωραία ποστ.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στους ελεύθερους και τα άρθρα "κοιτάει ελεύθερους" είναι αρδιες. Εκτός αν έχει μείνει κάποιος καλός ελεύθερος και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Από πέρισυ ισχύει ότι ελεύθερος θεωρείται κάθε παίκτης που λύνεται το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη των μεταγραφών (σήμερα). Αν αποφασίσουν ότι θέλουμε κι άλλο φορ, το καλύτερο είναι μια προεργασία για αγορά το Γενάρη.
Η μόνη τρύπα κατά την προσωπική μου άποψη, είναι στο 6αρι. Δεν πιστεύω ότι θα ενεργοποιηθεί ο Τζιόλης (ούτε και κάποιος άλλος από τους παροπλισμένους). Κι εδώ πάμε για Γενάρη.
Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας μας για φορ ή 6αρι ή 10αρι, νομίζω έχουμε το καλύτερο, πληρέστερο και πιο ισορροπημένο ρόστερ απ' όλους. Ας πάμε επιτέλους με θετική ενέργεια, να βγει η υπεροχή μας στο χορτάρι.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στους ελεύθερους και τα άρθρα "κοιτάει ελεύθερους" είναι αρδιες. Εκτός αν έχει μείνει κάποιος καλός ελεύθερος και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Από πέρισυ ισχύει ότι ελεύθερος θεωρείται κάθε παίκτης που λύνεται το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη των μεταγραφών (σήμερα). Αν αποφασίσουν ότι θέλουμε κι άλλο φορ, το καλύτερο είναι μια προεργασία για αγορά το Γενάρη.
Η μόνη τρύπα κατά την προσωπική μου άποψη, είναι στο 6αρι. Δεν πιστεύω ότι θα ενεργοποιηθεί ο Τζιόλης (ούτε και κάποιος άλλος από τους παροπλισμένους). Κι εδώ πάμε για Γενάρη.
Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας μας για φορ ή 6αρι ή 10αρι, νομίζω έχουμε το καλύτερο, πληρέστερο και πιο ισορροπημένο ρόστερ απ' όλους. Ας πάμε επιτέλους με θετική ενέργεια, να βγει η υπεροχή μας στο χορτάρι.
- Παλαιολόγος
σαμπως στην primera παιζουμε; μια χαρα ειναι
απο δω και σοτ εξης ολα νοοτροπια ειναι
αν κατεβαινουν με την λογικη,οτι μπορεσουμε καλυτερο ,ζησε μαη
απο δω και σοτ εξης ολα νοοτροπια ειναι
αν κατεβαινουν με την λογικη,οτι μπορεσουμε καλυτερο ,ζησε μαη
τρυπα εγω φιλε Stalker δεν βλεπω γιατι ποσοτικα ειμαι πολυ οκ. Ποιοτικη αναβαθμιση ναι, θα συμφωνησω οτι χρειαζεται, αλλα στο σημειο που ειμαστε δεν γινεται να παρουμε αλλους παικτες. Ηδη εχουμε παρα πολλους (βαζω και αυτους που μεινανε και τα παιδια απο τις ακαδημιες που πρεπει να παιρνουν συμμετοχες εστω και αν ειναι αλλαγες και για λιγα λεπτα). Καποτε πρεπει να αρχιζουν να παιζουν ολοι αυτοι λοιπον που εχουμε και να μην ειναι απλα παγκιτες. Και αυτο γιατι πρεπει να δημιουργησουν υπεραξια καποια στιγμη για να πουληθουν γιατι καλο ειναι το αγωνιστικο σκελος αλλα υπαρχει και το αλλο σκελος που μεγαλωνει εναν συλλογο παραπανω.
να ενημερωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι αποκτηση ελευθερου εχουμε δικαιωμα να παρουμε μονο αν αυτος ηταν ελευθερος εως 31-6-16 αρα μπενφοντιλ δεν μπορεις να παρεις και να θελεις
- Παλαιολόγος
δεν πειραζει θα τα σκισει τα διχτυα ο κουλουρης