Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- teo4giannitsa
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Σκάκι έβαλε ο Μανιακ κλασσικά γιατί δεν έχει λινκ!pgetsos έγραψε:Δεν εχουμε τμημα ταβλι ακομα ρεilovegame27 έγραψε:pgetsos έγραψε:Τσιμπηστε και poll ρε, δε χαλαμε χατηρια
Για αυτούς που παίζουν τάβλι και όχι σκάκι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αληθεια τρομαζω στην ιδεα οτι καποιος ψηφισε 1 και καποιος 3 μετα απο ΤΕΤΟΙΕΣ μεταγραφες
ρε σεις που ακριβως ειναι το poll? ειμαι λιγο ασχετος...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ilovegame27
pgetsos έγραψε:Δεν εχουμε τμημα ταβλι ακομα ρεilovegame27 έγραψε:pgetsos έγραψε:Τσιμπηστε και poll ρε, δε χαλαμε χατηρια
Για αυτούς που παίζουν τάβλι και όχι σκάκι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αληθεια τρομαζω στην ιδεα οτι καποιος ψηφισε 1 και καποιος 3 μετα απο ΤΕΤΟΙΕΣ μεταγραφες
Για να μην με παρεξηγήσεις εγώ ψήφισα "ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ" απλά μου άρεσε πολύ με το σκάκι που έβαλες
ΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες στο μυαλόοοοοοοοοοοο

- teo4giannitsa
Ναι,δεν ηταν σημερα στην προπονηση.
Λογικα αυριο θα τον ανακοινωσουν.
Λογικα αυριο θα τον ανακοινωσουν.
ταπαταλκ μαμιεται το σπιτακι σου!
Θενξ Τεο!
Θενξ Τεο!
Πρεπει να μπεις στο σαιτ απο τον browser του κινητου (τελιτσες-μενου πανω δεξια και Προβολη web)Gospi έγραψε:ρε σεις που ακριβως ειναι το poll? ειμαι λιγο ασχετος...
@ilove ναι ρε τρελε το καταλαβα

-
Ανυπομονω να αρχισουν τα παιχνιδια. Το 2ωρακι που ολα σταματουν και η καρδια χτυπα ασπρομαυρα.
Ελπιζω να αξιωθω να δω εστω μια φορα την ομαδα απο κοντα φετος, γιατι αποσταση υποχρεωσεις και αλλα με κρατουν μακρια της.
Δεν με νοιαζει ποιος θα φορα τη φανελα, εγω θα τη φορω και θα ιδρωνω και θα φωναζω για το δικεφαλο. Δεν εχω βρισει ποτε παιχτη της ομαδας και ουτε θα το κανω ποτε.
Τα γραφω ολα αυτα γιατι φετος νιωθω οτι κατι μεγαλο χτιζεται, και δεν χωρουν διχονοιες και γκρινιες ειδικα για πραγματα που δεν γνωριζουμε και δεν πρεπει να γνωριζουμε.
Πρωτη φορα που η ΠΑΕ ως εταιρια και ως οργανισμος εδειξε πρωτογνωρη εξωστρεφεια για τα μεταγραφικα και τον σχεδιασμο της ομαδας, και τον τηρησε κατα γραμμα σε αντιθεση με οσα μπορω να θυμιθω εγω κατα το παρελθον. Σιγουρα υπηρχαν και καλυτερες επιλογες και παντα θα υπαρχουν.Εκτος απο το καλυτερο υπαρχει και το ιδανικοτερο και νομιζω οτι αυτο προσπαθησαν να πετυχουν φετος, στα χαρτια φαινονται επιτυχιμενοι, στο χορτο θα ξερουμε σε 9 μηνες.
Πιστευω οτι θα δουμε εναν ΠΑΟΚ γρηγορο και αποτελεσματικο, σοβαρο και διεκδικητη της οποιας ευκαιριας παρουσιαστει. Ζω αττικη και το βλεπω στα ματια των αλλων οτι μας φοβουνται και περιμενουν να τους...καθυσηχασω!
Το κανω γιατι βλεπω τα αδερφια μου να μη κανουν το αυτονοητο.ΣΤΗΡΙΞΗ.Εμεις ζουμε για τον ΠΑΟΚ.Αυτοι που ζουν απο τον ΠΑΟΚ μας εχουν αλλη αντζεντα και αυτο τα λεει ολα.
Συγνωμη αν κουρασα, αλλα γραφω μονο στον ξερολα μπας και κερδισω καμια φανελα και βγαλω την προπονητικη του 2005 που μου χαρισε ενας φροντιστης σε παιχνιδι κυπελλου με τον Ληλαντα Βασιλικου. Την τιμαω απλα για να αλλαξουν τα γουρια τη θελω ☺
Καλη χρονια αδερφια.Ολοι μια γροθια γιατι ο πολεμος θα συνεχιστει και θα ναι ανελεητος.
Ελπιζω να αξιωθω να δω εστω μια φορα την ομαδα απο κοντα φετος, γιατι αποσταση υποχρεωσεις και αλλα με κρατουν μακρια της.
Δεν με νοιαζει ποιος θα φορα τη φανελα, εγω θα τη φορω και θα ιδρωνω και θα φωναζω για το δικεφαλο. Δεν εχω βρισει ποτε παιχτη της ομαδας και ουτε θα το κανω ποτε.
Τα γραφω ολα αυτα γιατι φετος νιωθω οτι κατι μεγαλο χτιζεται, και δεν χωρουν διχονοιες και γκρινιες ειδικα για πραγματα που δεν γνωριζουμε και δεν πρεπει να γνωριζουμε.
Πρωτη φορα που η ΠΑΕ ως εταιρια και ως οργανισμος εδειξε πρωτογνωρη εξωστρεφεια για τα μεταγραφικα και τον σχεδιασμο της ομαδας, και τον τηρησε κατα γραμμα σε αντιθεση με οσα μπορω να θυμιθω εγω κατα το παρελθον. Σιγουρα υπηρχαν και καλυτερες επιλογες και παντα θα υπαρχουν.Εκτος απο το καλυτερο υπαρχει και το ιδανικοτερο και νομιζω οτι αυτο προσπαθησαν να πετυχουν φετος, στα χαρτια φαινονται επιτυχιμενοι, στο χορτο θα ξερουμε σε 9 μηνες.
Πιστευω οτι θα δουμε εναν ΠΑΟΚ γρηγορο και αποτελεσματικο, σοβαρο και διεκδικητη της οποιας ευκαιριας παρουσιαστει. Ζω αττικη και το βλεπω στα ματια των αλλων οτι μας φοβουνται και περιμενουν να τους...καθυσηχασω!
Το κανω γιατι βλεπω τα αδερφια μου να μη κανουν το αυτονοητο.ΣΤΗΡΙΞΗ.Εμεις ζουμε για τον ΠΑΟΚ.Αυτοι που ζουν απο τον ΠΑΟΚ μας εχουν αλλη αντζεντα και αυτο τα λεει ολα.
Συγνωμη αν κουρασα, αλλα γραφω μονο στον ξερολα μπας και κερδισω καμια φανελα και βγαλω την προπονητικη του 2005 που μου χαρισε ενας φροντιστης σε παιχνιδι κυπελλου με τον Ληλαντα Βασιλικου. Την τιμαω απλα για να αλλαξουν τα γουρια τη θελω ☺
Καλη χρονια αδερφια.Ολοι μια γροθια γιατι ο πολεμος θα συνεχιστει και θα ναι ανελεητος.
Τρανο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν 45 λεπτά με την Έβερτονpilotos έγραψε:
ξέρεις τι θα πει, να γυρίζεις με μύρια στο χέρι, να τους λες ΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ και να σου λέει ο άλλος δεν έρχομαι εκεί;
δεν είναι εύκολο πράγμα η μεταγραφή παίδες... δυστυχώς ΚΑΙ ποδοσφαιρικά είμαστε ΜΠΑΝΑΝΙΑ!
Είναι μεγάλη ΤΥΧΗ που πήραμε π.χ αυτούς τους 2 πακέτο από την Ντνιέπρ που έπαιξαν τελικό ουέφα...
Εδωσαν τελευταια μερα μεταγραφων 30 μυρια στην Νιουκαστλ για Σισοκο στις 11 το βραδυ και συμφωνησαν.
Ειχαν ξεκινησει απο 17 μυρια το πηγαν 20 μετα 25 τιποτα η Νιουκαστλ.Πουλησε η Εβερτον τον Στοουνς 50 μυρια στην Σιτυ σου λεει δωσε τη ρητρα 30 μυρια και παρτον αφου εχεις χρήμα.
Στις 11μιση εδωσε 30 μυρια και η Τοτεναμ και ο παικτης προτιμησε την Τοτεναμ λογω συμμετοχης στο τσ λιγκ.
Το ιδιο εγινε κ με μας.Πουλησαμε τον Λουκας πηραμε τα 6 μυρια και ολοι ζητανε της Παναγιας τα ματια για να μας δωσουν παικτη.Αν ζητουσαμε τον Μικού πριν την μεταγραφη του Λουκας ο παικτης θα ερχοταν με εναμιση μυριο στο ρελαντι.
Υποθετω οτι αν δεν παρουν φορ ο παικτης θα ερθει Χριστουγεννα με ενα 500αρι αφου ληγει το συμβολαιο του.
thanx!pgetsos έγραψε:Πρεπει να μπεις στο σαιτ απο τον browser του κινητου (τελιτσες-μενου πανω δεξια και Προβολη web)Gospi έγραψε:ρε σεις που ακριβως ειναι το poll? ειμαι λιγο ασχετος...
@ilove ναι ρε τρελε το καταλαβα
Το ριξα και εγω αλλα δεν σας λεω τι...
Παρτε το πρεφα,παρτε το πρεφα!!!!
- ilovegame27
Πάντως χαίρομαι με την θετική αύρα που έχουμε για την ομάδα!!!!!!!!!!!!!
Αν παντως πηγε ο Ζαιρο Γιαννενα και σε συνδιασμο με την μη ελευση επιθετικου για μενα τουλαχιστον ειναι grand λαλακια.Απο που και ως που εχουμε την βεβαιοτητα οτι ο Τιαμ θα δωσει την σιγουρια που δεν εδινε ο Ζαιρο,καλα καλα για τον Γκαρυ δεν ειμαστε σιγουροι.Τεσπα ειπα θα συγκρατηθω να μην κραξω σημερα αλλα στο τελος δεν θα αντεξω.Βγαινεις στην αγορα με 6 μυρια και με δηλωση Ιβιτς πως δεν θα παρουμε παικτη για να παρουμε αλλα μονο για να μας προσφερει κατι παραπανω απο τους υπαρχοντες και φερνεις τον Τιαμ,μακαρι να βγει παικτουρα το παιδι αλλα μιλαμε για στοιχημα ολκης...Παντα αυτη η ομαδα πρεπει να μας αφηνει με ενα Αχ και ενα Αν...